Şimdi Ara

360 Total Security: Ücretsiz Antivirüs Koruması | Windows, Mac ve Android İçin Virüs Tarama ve Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
28.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu program giderek kendisini geliştiriyor,yeni yeni özellikler ekliyorlar.

Boş durmuyorlar gibi gözüküyor,umarım böyle devam eder.
  • bitdefender 2015 kaldırıp bunu kurdum. yanına comodo firewall düşünüyorum nasıl olur?

edit: konu başlığını 360 internet security okudum pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 2 Ağustos 2014; 17:38:20 >
  • ram kullanımı nasıl ben bunu kurdum 9 gün kullandım sonra kaldırdım şikayetim yoktu ama virüs olmadığı için yük olmasın diye sildim
  • comodo firewall ile beraber 2 aydır kullanıyorum. çok başarılı bir yazılım. gün geçtikce kendilerini geliştiriyorlor. av testlerinde de çok başarılılar. özellikle usb bellek taraması çok iyi. recycle virüsünü bununla temizledim.
  • az önce norton internet security'nin 1yıılık lisansı sona erince laptop'uma avast 2014 kurdum ilk aklıma gelen ücretsiz o olduğu için. şimdi forumda gezerken 360 internet security'yi gözüme çarptı gezinirken. yorumlar hep olumlu. benim için sistemi kasmaması önemli. acaba vastı silip bunu mu kursam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

az önce norton internet security'nin 1yıılık lisansı sona erince laptop'uma avast 2014 kurdum ilk aklıma gelen ücretsiz o olduğu için. şimdi forumda gezerken 360 internet security'yi gözüme çarptı gezinirken. yorumlar hep olumlu. benim için sistemi kasmaması önemli. acaba vastı silip bunu mu kursam

sistemini kesinlkle yormaz. kullanacaksan yanına mutlaka comodo firewall kur. kendi firewallı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain75tur

quote:

Orijinalden alıntı: nty35

az önce norton internet security'nin 1yıılık lisansı sona erince laptop'uma avast 2014 kurdum ilk aklıma gelen ücretsiz o olduğu için. şimdi forumda gezerken 360 internet security'yi gözüme çarptı gezinirken. yorumlar hep olumlu. benim için sistemi kasmaması önemli. acaba vastı silip bunu mu kursam

sistemini kesinlkle yormaz. kullanacaksan yanına mutlaka comodo firewall kur. kendi firewallı yok.

aga kendi firewall ı yokda .. kendimde bitdefender varken kurdum kaldırdım kardırırken sordu sitesinde neden kaldırdın diye.. şuşu özellikler eksik diye seçenek koymuşlar hepsine tik koydum firewall ı özellikle istediğimi söyledim.. hakkaten ciddiye alıyolar bak .. faceden de 360 internet security için türkçe dil istemiştim nasip total seküritiyeymiş..

• Hem avira hem bit defender motoru kullanıyormuş birkaç crackı massüstüne atmaya çalıştım çok başarılı tavsiye ediyorum.
  • crack deposunu tarama dışı bırakabiliyor muyuz ?
    crackleri rar arşivi şeklinde saklıyorum, zararı olmaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

crack deposunu tarama dışı bırakabiliyor muyuz ?

Eğer ki benim gibi bütün program,oyun,cracklerini D sürücünde tutuyorsan tavsiye etmiyorum.Neden dersen hddleri güvenlik gereği tarama dışı bırakmıyor.En azından bundan 1 ay önceki sürümde böyleydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

crack deposunu tarama dışı bırakabiliyor muyuz ?

Eğer ki benim gibi bütün program,oyun,cracklerini D sürücünde tutuyorsan tavsiye etmiyorum.Neden dersen hddleri güvenlik gereği tarama dışı bırakmıyor.En azından bundan 1 ay önceki sürümde böyleydi..

komple D değil de klasörleri seçip ayarladım. Oyun ve Program Setup klasörlerini tarama dışı bıraktım, geri kalanı taradı birşey bulamadı zaten. C + film müzik arşivi gerisi, bir de indirilen klasöründeki programlarda da sorun yok demek ki.

Zaten ben de hdd ana dizini tarama dışı bırakmak istemiyorum autorun virüslerinin bolluğundan dolayı. tek tek klasörleri seçmek daha mantıklı geliyor o açıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 21 Ekim 2014; 15:28:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bu antivirüsü kullanıyorum şahane birşey hiç kaçırmıyor hızlı yakalamasıda cabası... yalnız ayarlardan korumayı dengeli değil de güvenlik seçerseniz müthiş koruma sağlar. 150 mb civarı ram harcar ama benim 3 gb ram olmasına rağmen hiçbir kasma yok
  • buzyeli21 B kullanıcısına yanıt
    fevkaladenin fevkinde.. bitdefender is ve ts den vazgeçtim yasal lisanslı olmalarına rağmen.. bunu kullanıyorum.. yaklaşık 10 kadar pc ye kurdum gayet memnunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeacherStrange -- 10 Kasım 2014; 20:24:28 >
  • aynen müthiş antivirüs helal olsun emeği geçen herkese...
    hemide hiç kasmıyo yok gibim ama fazlasıyla var.. insan şüpheleniyo bi yerde ... niçün bukadar iyi ? ücretsiz - türkçe - sistem optimizesi - bulut antivirüsü - BİTDEFENDER - avira ... bi güvenlik duvarı yok ... yazıcam bunları 360safe ye .. o kadar yazdım ilettik gerekli merciye dediler.. haber bekliyoz.. şimdi betasını kullanıyom ben .. 33 saniyede falan açılıyo pc .. bitdefender varkene 1,5 dk bekliyodum.. sonra kendine gelmesini.. 10 dan fazla pc ye kurdum bu ürünü ..
  • aynen haklısın kardeş insan bir yandan da şüpheleniyor bu kadar iyi bir antivirüsün tamamen ücretsiz olması ama her ne olursa olsun hakkını veriyorlar sanırım çin halkının antivirüsü oralarda kaspersky ve birkaç antivirüs yasaklandığı için herhalde böyle ücretsiz yapıyorlar diye düşünüyorun
    ilginç , çin niye yasaklamış ki ? yerli sermaye şeyolsun diyemi ? arkadaş niçin hiç yerli bi şeyimiz yok yazılım donanım pc konusunda telefon konusunda ... bu can sıkıcı bi durum .. ücretsiz de olsa başarılı da olsa .. bi yere kadar... yerli malı olsa daha başka güven verirdi şahsen bana...
  • 360 Total Security: Ücretsiz Antivirüs Koruması | Windows, Mac ve Android İçin Virüs Tarama ve Kaldırma
    bu türkantivirüsü daha önce indirmeye çalışmıştım. . pc de halihazırda bulunan antivirüs trojanlı demişti ... virüstotaldede antivirüsler uyarı verdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeacherStrange -- 9 Aralık 2014; 13:38:34 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.