Şimdi Ara

360 tl ye aldığım bu HD 7850 çok iyi valla :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 360 tl ye aldığım bu HD 7850 çok iyi valla :)

% 25 indirimle vatandan almıştım 1 gb diye epey tereddütüm oldu ama her oyunu ULTRA ve ya HIGH-ULTRA arası oynuyorum :)

kart bu:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7850-1gbd5-dh-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62146

ısınma ya da ses sorunu da sıfır

şu anda fiyatı 430 tl olmuş. ama ben 360 tl ye almıştım haftasonu yani bu fiyata hd 6850 ler satıldığını düşünürsek . F/P bir ürün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 23 Ekim 2012; 6:21:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

360 tl ye aldığım bu HD 7850 çok iyi valla :)

% 25 indirimle vatandan almıştım 1 gb diye epey tereddütüm oldu ama her oyunu ULTRA ve ya HIGH-ULTRA arası oynuyorum :)

kart bu:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7850-1gbd5-dh-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62146

ısınma ya da ses sorunu da sıfır

şu anda fiyatı 430 tl olmuş. ama ben 360 tl ye almıştım haftasonu yani bu fiyata hd 6850 ler satıldığını düşünürsek . F/P bir ürün :)

6850 indirimle 230TL ? ama stoklarda yok artık 6850 alınmaz ( sıfır ) en güzelini yapmışsınız.

• güzel seçim hayırlı olsun
  • ben geçen sene bu zamanlar 420 liraya aldım 6850 yi.
    indirimlerle falan baya düştü.cf mi yapsam acaba
    7850 de hayırlı olsun bu arada
  • hd 7850 1 gb da olsa aynı fiyatlardaki hd 6870 ve gtx 560'dan daha iyidir hayırlı olsun.
  • 2x yada 4x aa acmadınız usrece gercekten fıyatına goreyeterlı bır kartır. iyi günlerde kullanınız.
    aman sakın ılerde bf3 oynucam su ayarlarda deyıp. sonrasıda tıkandım kasılıyor demeyınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

2x yada 4x aa acmadınız usrece gercekten fıyatına goreyeterlı bır kartır. iyi günlerde kullanınız.
    aman sakın ılerde bf3 oynucam su ayarlarda deyıp. sonrasıda tıkandım kasılıyor demeyınız.

7850 bf3'ü 1080p çözünürlükte high'da kasmadan oynatabilen bir kart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2x yada 4x aa acmadınız usrece gercekten fıyatına goreyeterlı bır kartır. iyi günlerde kullanınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

İşlemciyi i7 yaparsam sanırım çok çok uzun bi süre beni götürür en azından 2-3 sene götürse iyidir. bi de aşırı ayar seven biri değilim. yeterli görsellik ve de akıcılık olsun yeter. ayrıca i7 ile muhtemelen ultra civarı oynatır o oyunu. çünkü şimdi bile oynatıyo nerdeyse bi de çoğu oyunda 2X ve 4X AA açtım ( sleeping dogs, f1 , dirt vs vs ) hiç bi gram kasma yapmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 23 Ekim 2012; 18:21:08 >

• 8xAA da açarsın istersen o kart her türlü akar bakma sen bazılarına. Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

8xAA da açarsın istersen o kart her türlü akar bakma sen bazılarına. Güle güle kullan.

Ekran kartının belleği sorun çıkartmaz mı peki? Hele ki Battlefield 3'te.
  • quote:

8xAA da açarsın istersen o kart her türlü akar bakma sen bazılarına. Güle güle kullan.

Biri çıkıp demeyecekmı dıye bakıyordum agzımdan aldınız :)
    sadece multıplayerde bellek yetersızlıgınden son ayarda oynayamazsınız kalanında ultra ayarlarda rahat.
    7850 nın 2gb modellerı zaten bu oyuna her halukarda yetıyor 1gb da yeterlı sayılır.
  • Hayvani karttır, 1440x900 de tüm oyunları ful ayar oynatır, hayırlıı olsun arkadaşım
  • Bu kartı 1100 - 5400 mhz de kullanıyorum overclocklu olarak. Crysis 2 de hangi ayarlarda en tatminkar oynarım bu kartla? işlemcim de A8 3870K ( AMD apu mimarili 4 çekirlekli 3400 mhz hızında işlemci:) 1080p den ödün vermeden tabi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Ekran kartının belleği sorun çıkartmaz mı peki? Hele ki Battlefield 3'te.

64 kişilik haritalarda sorun çıkarabilir ama hayat bf3'ten ibaret değil ki.

%25 indirimle bu fiyata alınabilecek daha iyi bir kart yok.

Hem kalite hem ucuzluk isteyenlerin bakması gereken tek kart.

• 1920*1080 high ta kasmadan oynatir bf3 ü.

ben 6950 ile 1920*1080 AA kapali,diger ayarlar ultrada kasmadan oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.