< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Elinizden biraz tamir ve lehim işi geliyorsa 4 adet aspilsan 18650 pil alıp kendi bataryasının içindeki piller ile değiştirebilirsiniz. Ben öyle yaptım bir yıldır kullanıyorum. Maliyeti 450 TL ye falan geldi. Sökeceğiniz piller puntalıdır, yan keskiyle birbirinden ayırıp yeni pilleri lehimleyerek bu işi yapabilirsiniz. Ya da bir elektrik-elektronikçiye punta attırabilirsiniz. |
Akıllı ev robotları bakım onarım
iRobot R5XX, R7XX, R9XX, i7+, S9+ Neato Botvac 85, D5, D7 iLife A9s, Zaco W450, A10S, Ecovacs O950, O960, T8+ Samsung 7900 , Roborock S6MAXV, Narwal, Trifo Lucy, Neabot, Lydsto R1 |
Hocam ya da hepsirobotun linkindeki batarya alıp direk sök tak yapabilirim değil mi ? Yabancı forumlara biraz baktım da aynı sorundan müzdarip olup pili değişmesine rağmen bu kapanma sorunu devam eden insanlar var. Pili değişmeme rağmen sorun devam ederse can sıkar. |
|
Batarya değişimi kolay, sadece soketten sök tak yapacaksınız ama sorunun %100 bataryadan kaynaklandığını bilemeyiz. Benim cihaz hiç açılmıyordu çünkü taşınınca 1-1,5 yıl falan kutusundan çıkarmamıştık. Bataryayı söktüğümde pillerden biri bozuk çıkmıştı. Ama mecburen 4 pili de değiştirmiştim. Üzerinde ki piller lg nin kaliteli pilleri idi. |
"s10 sorunsuz kullanıyordum. birden bire cihaz çevrim dışı demeye başladı. şarja gönderiyorum şarj oluyor ama %0. üzerindeki düğmeye basıp temizliği başlat diyorum. burayı temizleyeceğim diyip bulunduğu odayı temizliyor. ama evi temizlemiyor.. hep %0 şarj ve çevrimdışı görünüyor. " demiştim yeni batarya gerekiyor dedi hepsirobot arkadaşımız. temmuz 2021 de aldığım bir ürün. ve çok az kullandım. toplam 30 seferdir belki. anladığım kadarıyla pilin %80 lerde olması tek başına yeterli değil. ürün 4 senelik olunca da pil bitiyor değişim gerekiyor |
|
Ürünü 4 sene dürekli kullanıyor olsa idiniz daha iyi performans verecek ve şu an en azından daha uzun süre çalışacaktı. Bu batarya kimyasının bir özelliğidir efendim. Kullanılmaya batarya ölür. |
rs10 obot süpürge şuna nasıl çözüm buluyor. evde halılar da oluyor biliyorsunuz. bu gidip önce halılardan başlamıyor sonuçta. evi seramikleri silerken silme bezi kirleniyor siyahlaşıyor. peki ondan sonra sıra halıya geldiğinde halıya sürmüyor mu silme bezini? eğer sürerse beyaz halı siyaha döner. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bezi temizde olsa kirlide olsa halıya sürer. Ben çok uzun zamandır silme özelliğini kullanmıyorum. Islatıp geçiyor zaten. Kullandığım zamanlarda halıyı kaldırıp, silme ve süpürmeyi aynı anda kullanıyordum. |
Akıllı ev robotları bakım onarım
iRobot R5XX, R7XX, R9XX, i7+, S9+ Neato Botvac 85, D5, D7 iLife A9s, Zaco W450, A10S, Ecovacs O950, O960, T8+ Samsung 7900 , Roborock S6MAXV, Narwal, Trifo Lucy, Neabot, Lydsto R1 |
Botslap da sadece ip kameralar var tanitamadim ki.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Erken sevinmisim.. bir türlü botslab uygulamasina tanitamadim süpürgeyi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha önce denemek için ben de indirdim botslab uygulamasını fakat tanıtamamıştım. Sanırım eski sürüm süpürgeler desteklenmiyor. Kendi sitesinde apk dosyası var bir de ordan indirip deneyebilirsiniz. https://osdown.360safe.com/jia/360smart/360robot_global_android.apk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |