Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 26greenwolf Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
13.013
Cevap
346
Favori
519.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dikey şarjlı süpürge xiaomi Mi Handheld 1c kullanıyorduk. Parke kenarları dahil ve halılar dan muazzam kir topluyordu.bu beyaz toz dediğim elbise tozu gibi onu bu cihaz çekemiyor bir nevi gir gir gibi geldi bana. Bütün yorumlar da muazzam toz varmış evimde hazne doldu diyorlardı. 1 haftadır doğru düzgün toz haznesi dolmamış. Ya ev cok temiz ondan yada tam çekiş yapamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakbiyix S kullanıcısına yanıt

    S7 doğal damlatmalı bir mopa sahip hazneyi robota takmadan doldurup aşağı doğru çevirip testini yapabilirsiniz akıyor mu akmıyor mu diye hiç ıslatmaması mantıklı gelmedi bana açıkcası, ıslatmaması için tüm deliklerin kapalı olması lazım üretim hatası birşey olması lazım. Video ile desteklerseniz daha net anlarız ve yol gösteririz böyle çok havada kalıyor.

  • Sakbiyix S kullanıcısına yanıt

    Kayan haritanın görüntüsünü de ekler misiniz ?

    Toz haznesini yuvada robot açıkken temizlemelisiniz doğru yapıyorsunuz. Ana fırça ve alt kısım temizliği için robot kapatılmalı sadece.

  • Sakbiyix S kullanıcısına yanıt

    Tozu çekemeyecek kadar düşük bir emiş sadece fan arızalı ise olabilir siz bence güzel bir video çekip Sherman ile iletişime geçin S7 emiş gücü gayet yeterli bir cihazdır 9 ay evime hizmet etti bir gün dahi bak şunu çekmemiş dedirtmedi. Okuduğunuz yorumlar doğru, sizdeki üründe sıkıntı var bence.

  • arastir kullanıcısına yanıt

    Dostum eski mesajlarını da baya inceledim, hızlı haritalama sonrası tam ev temizliği görevi verilirse o kısımlara girip temizlemesi gerekiyor diye düşünüyorum yada hızlı haritalama yerine eski usül tam ev temizliği ile harita çıkartırsanız sorun düzelmeli tabi bunun öncesinde mevcut eski tüm haritalarınızı silin ve ekrandaki mevcut haritayıda sıfırlayıp temizleyin. Buna rağmen düzelmez ise zh-service@360.cn adresine detaylı bir mail atıp cihazın seri numarasınıda yazın robotunuza bağlanıp inceliyorlar.

  • S7 nin Türkçe kullanım kılavuzu nerden temin edilebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları KulübüRobot Kafalaryoutube
    Değerli Robot Kafalar takipçileri herkese merhabalar, Bu videomuzda 360 S10 Robot Süpürgenin muhteşem bir özelliğini sizlere tanıtmak istedik. Çoğu robot tam ev temizliği yaparak 1-2 saatte haritalama yapar, bazı robotlar evin tüm kenarlarını gezerek haritalama yapar, S10 ise oda içlerinde biraz gezinip etrafında dönerek en hızlı şekilde haritalamasını yapıyor. 163 m2 tahmini alan çıkarttığı 135 m2 evimizde haritasını tam 17 dakikada tamamladı. Haritam kaydı haritam kötü birdaha haritalamaya üşeniyorum gibi dertlere son... Hoş 360 5 harita kaydına ve 5 son temizlik kaydına izin veriyor ama bu özelliğiyle de kayıtlı haritanız olmasa bile sorun yaşadığınızda 15 dk civarında yeni tertemiz haritanızı oluşturabilirsiniz. Videomuzu beğendiyseniz, beğeni atıp yorum yapıp kanalımıza abone olup bildirimleri de açarsanız memnun oluruz. Bizi takip edin ki Robot Süpürgeler ile ilgili hiçbir bilgiyi kaçırmayın... Bizi takip edin ! https://www.youtube.com/c/RobotKafalar/ https://t.me/RobotSupurge https://www.instagram.com/RobotKafalar/ https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler Terimler ; 360 S10 Map 360 S10 Mapping 360 S10 Fast Map 360 S10 Fast Mapping 360 S10 Robot 360 S10 Robot Vacuum 360 S10 Robot Vacuum Cleaner 360 S10 Robot Cleaner 360 S10 Vacuum Cleaner Robot Vacuum Cleaner Map Robot Vacuum Cleaner Mapping Robot Cleaner Map Robot Cleaner Mapping Vacuum Cleaner Map Vacuum Cleaner Mapping Robot Vacuum Cleaner Fast Map Robot Vacuum Cleaner Fast Mapping Robot Cleaner Fast Map Robot Cleaner Fast Mapping Vacuum Cleaner Fast Map Vacuum Cleaner Fast Mapping Robot Vacuum Cleaner Quick Map Robot Vacuum Cleaner Quick Mapping Robot Cleaner Quick Map Robot Cleaner Quick Mapping Vacuum Cleaner Quick Map Vacuum Cleaner Quick Mapping
    https://www.youtube.com/watch?v=kZ21lYyottI


    360 S10 163 m2 tahmini alan çıkarttığı 135 m2 evimizde haritasını tam 17 dakikada tamamladı.

  • 360 s10 sensör temizliği tam olarak nasıl yapılıyor acaba. Ben kuru kulak pamuğu ile yaptım ama yüzde olarak değişiklik olmadı. Belki de atladığım sensör mü var acaba. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensör yüzdesi benim de %36'ya düşmüş. tam olarak hangi aralıkta yapılmalı sensör temizliği?eski mesajlarda bu yüzdelerin istediğimiz gibi sıfırlanabileceği yazıyordu sanki. cihaz kullanımında temizlikte dikkat edilmesi gerekenler neler, eski mesajlara gidip okumak lazım. başka husus varsa yeni alanlar olarak dikkat edelim.

    toz hazinesini şarj ünitesine takılı olarak sökün denmiş mesela oqi hocam tarafından. çalıştırıp durdurduktan sonra sökmenin sakıncası kılavuzda var mı acaba? ya da olası arızaların önüne geçmek için mi böyle. benim ünitenin üst kısmı çok rahat değil çünkü şifonyer altında. çok şükür ünitenin açıklığını beğendiğinden. olsa gerek hiç sıkıntı çıkarmadı bulmakta, yanaşmakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenai kullanıcısına yanıt

    Buralara tıklayarak sıfırlayabilirsiniz.


    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
  • 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kirikambar K kullanıcısına yanıt

    Robot çalışır durumda olsunda nasıl yaparsanız yapın farketmez bazı arkadaşlar robotu kapatıp filtre temizliği yapıyor bu sefer robot filtre temizlendiğini algılamadığı için kapalı olmasından kaynaklı bir süre sonra filtreyi temizleyin iletileri atmaya başlıyor.

  • Ana haritam kaydetmisken neden kendi ürettiği haritayı hep kullanımda yapıyor. Kafayı yedirtti bana. Lütfen beni destek olur musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Bizde şimdi bulmuştuk çok teşekkürler 🙂👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S9 süpürgemi 15 gündür sorunsuz kullanıyorum. Çok memnunum. Yalnız bugün kutu içinden çıkan stickerı yapıştırırken aynı anda telefonda uygulama açıktıe stickerı yapıştırken harita verisi geçerli değil gibi bir uyarı verdi ve haritam gitti. Kayıtlı haritam görünmüyor. Bunun sebebi veya çözümü hakkında yardımcı olabilecek var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugucum02 -- 30 Ekim 2021; 22:49:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugucum02 U kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, ilk defa böyle birşey duydum öncelikle robotu kapatıp açın, modeminizi de aynı şekilde. Uygulamanızı da kapatıp açın harita gelmiyor ise mecburen yeniden haritalama yapacaksınız bu arada robot 5 harita kaydına izin veriyor 5 tane kaydedin dursun 1 tane durmasın biri böyle ekstrem durumlarda silinirse diye...

    Geçmiş olsun.

  • Sakbiyix S kullanıcısına yanıt
    Dinamik haritalama temizlik robotlarının en önemli özelliklerinden biri. Zira bu sayede temizlik sırasında ortamdaki değişikliği (eşya, mobilya vb. yer değişikliği) algılar ve haritayı yeni pozisyonlara göre revize eder. 360 firması bu değişimleri her temizlik sonrası yeni bir harita olacak şekilde yorumlamış. Yani uygulamayı böyle şekillendirmişler. Bazı markalar temizlik sırasındaki değişimi, temizlik bittiğinde kullanıcıya sorarak mevcut haritayı revize ediyor. Örnek: Değişim algılandı haritanız güncellensin mi? gibi. İki yapının da bir farkı yok sonuç olarak.

    Siz güncel haritayı kullanmak istemiyorsanız ana haritam dediğiniz haritayı favoriye ekleyip bir isim verin. Her defasında o haritayı seçip, kullan diyerek belirttiğiniz haritayı kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 31 Ekim 2021; 0:22:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları KulübüRobot Kafalaryoutube
    Değerli Robot Kafalar takipçileri merhaba, en sık sorulan sorulardan birisi olan " robot süpürgemin sensör yüzdesi sıfırlandı bez ile temizlememe rağmen %x görünüyor ne yapmalıyım ? " sorusuna bu videomuz ile cevap vermek istedik. Umarız işinize yaramıştır. Kanala abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın. İyi seyirler. 360 Robot Süpürge Sensör Sıfırlama 360 Robot Süpürge Filtre Sıfırlama 360 Robot Süpürge Ana fırça Sıfırlama 360 Robot Süpürge Yan fırça Sıfırlama Robot Süpürge Sensör Sıfırlama 360 Robot Süpürge Sensör Temizliği 360 Robot Süpürge % Robot Süpürge % Sensör temizliği Sensör sıfırlama Robot Süpürge sensör yüzdesi sıfırlama 360 Robot Süpürge sensör yüzdesi sıfırlama
    https://www.youtube.com/watch?v=7a3obO18EB8
  • oqi kullanıcısına yanıt

    teşekkürler, hocam emeğinize sağlık. kullanıcılar 360'la ilgili ne arasa, sorsa hızır gibi yetişiyorsun.


    fiziksel temizlik nasıl yapılıyor? geçen arkadaş onu sormuştu. yani kulak pamuğu mu kullanılmalı? bir de toz haznesini çıkarırken gördüğümüz çıkarılabilir kesici alet ne ise yarıyor? hangi bölgenin temizliğinde bu kullanılıyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kirikambar K kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam hobimizi yaparken insanların işlerine yarar şeyler paylaşıyorsak ne mutlu bize ikisi bir arada işte 😉

    O alet ana fırçaya takılan saçları temizlemek için var jilet kısmıyla saçları kesip kolayca çıkartabiliyorsunuz. Genel temizlik videoları kanalımızda var sensörü soruyorsanız çizmeyecek fiber bez ile hatta elinizle bile temizleyebilirsiniz. Kulak pamuğuyla lidar temizliği soranlar olmuştu hoş S10 da erişilemez bir yerde Allahtan, öyle birşey yapmayın bu dediğim duvar ve düşme sensörleri için lidar ve S10 daki önde bulunan dTof u temizlemeyin birşey sürmeyin yani oralara varsa hava tabancası ile hava tutun yada elektrik süpürgesi ile dıştan nazikçe çektirin lütfen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.