Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.013
Cevap
346
Favori
519.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Garanti kapsamına sokuyorlar olarak yazım hatası yapmışım abi sağol uyardığın için düzelttim. 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 


    Pompalanması noktasında söz yine dönüp dolaşıp bize geliyorsa kabul etmiyorum...


    Bir çok forum üyesinin ve büyüğümüz olarak senin uyarılarını hep dikkate aldım/aldık robot önerisi desteği bekleyen üyelere hep ev koşulları m2 eşya yükseklikleri gibi önemli parametreleri soruyoruz. Gelen cevaba göre yeri geliyor iRobot kuru temizleme efsanedir deyip öneriyoruz, yeri geliyor mop önemli diyene Ecovacs veya S7 öneriyoruz, garanti yedek parça servis olmazsa olmaz diyene Robogil öneriyoruz.... he yeri geliyor senin x bir markanın y modeli için kronik, sorunlu, kötü dediğin bilgileri seni referans alarak veya başka kullanıcı tecrübeleri üzerinden paylaşıyoruz.

    ( 360 s9 s10 elektronik pompada olduğu gibi)


    "getirdiği yüksek teknoloji temizlik yeteneğine gereğince yansımıyor, yani piyasadaki diğer - daha düşük gelişmişlik seviyesine sahip - robotlardan üstün bir parlatma yeteneği yok maalesef. Dolayısı ile ödediğiniz extra parayı temizliğine değil inceliğine ve gizli lidar vs özelliklerine veriyorsunuz. Bu biraz da kamerası çok çok iyi olan ama eski modeller gibi her yerden çekmeyen bir cep telefonu almaya benziyor. "


    Hiç bir satırına itirazım olmaz olamaz üstad olan, yıllarını bu işe vermiş olan gerçek kütüphane sensin abi, zaten hiç bir yorumumda 360 robotlardan herhangi bir tanesinin eşsiz kusursuz en iyi robot gibi iddialı beyanlarım olmadı. Fiyat/ Performans cihazları diyoruz.


    Yukarıdaki iki model arasındaki kıyaslamada senden desteğini rica ettiğim asıl hususlar emin olmadığımı beyan ettiğim chm modül bilgisi, harita sayısı vs vs... ama %100 tarafsız ve işin erbabı olarak olaya bu açıdan bakarak yorumunu katmanda bizim için sevindirici, bizi şüpheli sayan üyeler için iyi bir referanstan farklı bir bakış açısı tüketici yararına 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

    Bu arada yukarıdaki kıyaslamada halı tanıma özelliğini eklemeyi unutmuşum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 8 Ekim 2021; 23:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Hayır hayır, pompalayan siz veya özel olarak bir kişi değil, bu ürün genel olarak teknolojisi ile hep öne çıkıyor ve haliyle de pompalanıyor. Daha piyasada yokken ilk tear down videosunu ben yayınladım ve orada da teknolojisine olan hayranlığımı söylemiştim herkesten önce zaten.

    Ama tüketici bir temizlik robotu alıyor sonuçta. Ve 360 hala bir mop bezini sürüklemeye devam ediyor, hala eşiklerden geçerken kaymalar yaşıyor, hala fazla ıslatma sorunları var - yani esas iştigal konusu olması gereken temizlik işinde bir gelişme göstemiyor.
    Eleştirdiğim konu bu.

    Bu kadar da alıngan olmayın yahu, şu ölümlü dünyada.

    Saygılarımla

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Valla yaşananları yaşadıklarımızı en iyi sen biliyorsun abi biran sende mi be abi dedim yani kusuruma bakma... onca emek veriyoruz aynı gemide olma arzumuz isteğimiz çabamız var360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

    "Ama tüketici bir temizlik robotu alıyor sonuçta. Ve 360 hala bir mop bezini sürüklemeye devam ediyor, hala eşiklerden geçerken kaymalar yaşıyor, hala fazla ıslatma sorunları var - yani esas iştigal konusu olması gereken temizlik işinde bir gelişme göstemiyor.

    Eleştirdiğim konu bu."


    Yine itiraz edemeyeceğim gerçekler abi. Bizde f/p olarak otonom boşaltımlı bir model veya titreşimli mop gibi yenilikler bekliyoruz halı tanıma ile başladılar devamı gelmeli. He neden 360 dan bunu bekliyoruz f/p ürünleri + ülkemizin acı gerçekleri. S10 su damlatma seviye sorununu ilk yorumumda belirtmiştim hatta e-mail bombardımanı organizasyonu yaptık bakalım...


    Saygılar bizden abi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu ikili arasında kalma sebebiniz fiyatı değil mi ? İnsanlar benzer fiyat bandında kıyas yapıyor haklısınız ama S10 ülkemizde çok uyguna satılıyor yoksa iki cihazın kıyası teknolojileri gereği söz konusu dahi olmamalı.

    İyi geceler @burakgibiyim (Mesajınıza yanıt veremedim o yüzden bu şekilde etiketleyerek döndüm hocam)

  • Harika bir medeni tartışma 👌 , üstadıma özellikle mop teknolojisi konusunda fazlasıyla katılıyorum. 360 beklentileri S10 da kullanılan haritalama teknolojisi sayesinde baya yükseltti devamı gelecek mi bekleyip S11 de yada "Plus" "Pro" "Premium" "+" gibi ara modellerde gözlemleyeceğiz. Mop teknolojisinden önce uygun fiyatlı çöp istasyonlu bir model açığı var ülkemizde bu kısma odaklanmaları gerektiğini düşünüyorum. Tabi sonra yüksek gelirli insanlar için artık mop teknolojilerine de el atılmalı. 360 S10 da evet mop teknolojisine girmedi ama fiyatını yine yıllar öncesinin modelleriyle bir tutmayı başardı bu da biz F/P meraklılarını cezbetti.

  • s10 robot ingilizce konusuyor,

    uygulamadan türkçe yapma yerini bulamadım..

    kurulum asamasında mı yanlışlık yaptım ki?

    yardımcı olabilecek var mı?

    android uygulama kullanıyorum

  • oqi kullanıcısına yanıt
    S10 mu daha iyi yani. Mesaj olayını anlamadım! Mesaj atmadım ki size...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Gelişmiş işlevler seçeneği altından Eğlenceli sesi seçin. Diller karşınıza çıkacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 9 Ekim 2021; 15:16:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Foruma attığınız mesaja yanıt veremedim o yüzden böyle ayrı bir mesaj atıp sizi etiketledim, bunu demek istedim.
    Tabiki S10 daha iyi 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dizdar kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim, oldu..

  • Dostlar s10 u alalı 1.5 ay oldu herhangi bir guncelleme gelmedi. Normal mi acaba? Ne zaman gelir
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa99999 -- 9 Ekim 2021; 17:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Hocam, arkadaş hangi 2 li arasında kalmış anlamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt

    360 S10

    Mop pro 2+


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt

    360 S10 - Xiaomi Mop Pro 2 dostum

  • mustafa99999 M kullanıcısına yanıt

    Buradan illa ki yazan oluyor hocam. Bu arada dün app güncellemesi vardı unuttum yazmayı 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 10 Ekim 2021; 8:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 cihazımın yan fırça mekanizmasından gıcırtı sesi geliyor, ön tekerlek gibi yağlasam mekanizmaya bir zarar verir mi, yoksa garantiye mi göndermeliyim?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 360 s10'da salonumdaki halıyı kaldırıp mop yaptırmak istediğimde haritadaki işaretli bölge olarak halıyı yasaklı alan olarak gördüğü için halının bulunduğu zemini mop yapmıyor. bunun için çözüm olarak ne uygulanıyor? kayıtlı haritada halıyı silme seçeneği yok, ya da salonun zeminini seçme ekranında değişiklik yapsam dahi yine halı görünüyor. sadece halıyı kaldırdıktan sonra yeni haritalama yaptırdım ve düz zemini algılayıp yeni haritayı kaydettim.

    ben şu şekilde olur zannetmiştim: halı algılama olduğu için haritada halı görünse dahi gerçekte zemin düz olduğu için moplayacak.

    henüz tüm evi mop yaptırmadım. geçiş yolunda halı olacağı için zaten direkt şarja geri dönecek mevcut harita ile sanırım. tüm halıları kaldırıp bir de o şekilde harita çıkarması lazım sanırım mop için.

    ilk harita çıkarırken de iki odaya gitmemişti ben de manuel olarak kumanda ile odalara götürdüm o şekilde harita çıkardı. zaten her kullanımda haritayı güncelliyor sanırım o anki eşya durumuna göre.

    kullanımda hayat kurtaracak öneriler varsa önerileri beklerim.

    robot kafalar youtube videosunu seyrettim. epey bilgilendirici, teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kirikambar K kullanıcısına yanıt

    Değerli dostum selamlar, videomuzu izlemeniz ve bunu buradan belirtip teşekkür etmeniz bizi onore etti sağolun.


    Öncelikle mevcut halılı süpürme haritanızı ellemeyin o size lazım onu favorilere alın, bir önceki temizlik haritasını seçip kullan diyin ve halı moduna girip halıları silin bunu da mop haritası olarak favorilere alın işiniz çözülür. Uygulamada tam yerini hatırlamıyorum ama halı silme var.


    ben şu şekilde olur zannetmiştim: halı algılama olduğu için haritada halı görünse dahi gerçekte zemin düz olduğu için moplayacak.

    Görev bitiminde değişikliği size gösterir kabul ederseniz halıyı uygulamadan siler fakat anlık bilgilendirip aksiyon almanıza izin vermiyor.

  • ChaosFİre C kullanıcısına yanıt

    Yan fırça altını temizlediğinizi varsayıyorum çünkü orası çok kir tutuyor, çok çok az yağlamanızdan bir zarar gelmez ama yinede bu tarz teyitleri firmanın whatsapp hattından almanız daha doğru olur.

  • 360 S7 kullanıcı olarak sorum şu Filtre değişim aralığınız nedir kaç temizlik sonrası değiştiriyorsunuz veya görsel olarak filte tamamen dolmuş diye mi değiştiriyorsunuz ben elektrikli süpürgeyle tersine temizliyorum bir süre idare ediyor sonra değiştiriyorum

  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.