Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.348
Cevap
336
Favori
545.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıkıntı yok dostum topluca attık artık bekleme zamanı bir süre bekleyelim tepki gelmezse tekrarlarız zaten 👌

• pasa61 P kullanıcısına yanıt
    Normal sonuç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarın cihazı servise yollayacağım, bakalım servis deneyimimiz nasıl olacak, sonucu da buradan paylaşırım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texdesigner T kullanıcısına yanıt

Beni yanlış anladınız sanırım veya ben yanlış anlattım :)

Ben haklı haksız aramıyorum kendimce kullanıcının görsel ve video ile kendini garantiye alması gerektiğini, aynı şekilde de sorun olan bir cihaz için sorun yok diyen servistende sorun olmadığını kanıtlamak amaçlı görsel ve video talep edilebilir noktasına dikkat çekmek istedim360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü  olurda iş THH ye giderse bu tip görseller/videolar kanıt olarak tüketiciye avantaj sağlar.

• S10 robotum beni artık deli ediyor 2-3 problemim var

1) haritalar geç geliyor. Her zaman uygulamayı açtığımda harita 1dk sonra geliyor

2) temizle dediğimde bekliyor, işlem süreniz doldu diyor. Daha sonra yapıyor

3) sürekli cızırtı sesi geliyor

4) engelde olsa, pat küt kafayı vuruyor. Evi 20.kez temizleyişi hala süpürgeliğe her odaya girişinde kafa atıyor. Anlıyor sınırı bidaha kafa atmıyor. Ama her köşe dönüşünce bidaha vuruyor

Wi-Fi problemi desek 4-5 farklı evde denedim hepsinde aynı problem bu harita geç gelmesi ve emir almama olayı. Cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi de bulamadım. Bu problemler normal mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

S10 robotum beni artık deli ediyor 2-3 problemim var

1) haritalar geç geliyor. Her zaman uygulamayı açtığımda harita 1dk sonra geliyor

2) temizle dediğimde bekliyor, işlem süreniz doldu diyor. Daha sonra yapıyor

3) sürekli cızırtı sesi geliyor

4) engelde olsa, pat küt kafayı vuruyor. Evi 20.kez temizleyişi hala süpürgeliğe her odaya girişinde kafa atıyor. Anlıyor sınırı bidaha kafa atmıyor. Ama her köşe dönüşünce bidaha vuruyor

Wi-Fi problemi desek 4-5 farklı evde denedim hepsinde aynı problem bu harita geç gelmesi ve emir almama olayı. Cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi de bulamadım. Bu problemler normal mi.

Harita geç gelmesi ve verdiğim komutları geç uygulama ile ilgili s9 da sorun yaşamıştım herşeyi denedim sorun internet sağlayıcımda çıktı hızım 3 e düşmüştü. Kontrol edin derim.

2. De ilk yazdığım durumla alakalı çıkmıştı.

Cızırtı derken? Hoparlörden mi?

4 için ortamı şartları görmek gerek ama normal değil bence.

4-5 evde denediyseniz bu evlerdeki internet sağlayıcıların hepsi aynı olamaz veya aynı alt yapı olamaz   denemek için reset attıktan sonra yine aynı sorunlar devam ederse bağlantı sorunu özelinde band genişliğinin 5g olmadını, internet hizmetinizin aile korumalı olmadığını ve Wi-Fi şifrenizin çok fazla özel karakter icermedigini kontrol edin. Bağlantı sorunu yaşananlar için önerdiğimiz bir yapılacaklar adım adım listemiz vardı bro @oqi bulamadım onu sende varsa paylaşmanı rica ederim.

Reset için ronotun kapağını kaldırın Wi-Fi ışığının yanında minnacık bir Reset tuşu var.

Problemler normal değil ama sorunu önce dış etkenlerde aramakta fayda var ( tecrübe ile sabit) Biz elimizden geleni yaptığımız halde sorun/sorunlar devam ederse ekran görüntüsü, sorun videosu gibi derdimizi daha kolay anlatabileceğimiz verilerle yetkili servise başvurup hakkımızı aramalıyız.

Saygılar

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Bugun robot çalışırken video alıyım. Ses ve çarpma olaylarını göstermiş oluyum.

Cızırtı hoporlerden değil, sanki cihaz bir yere sürtüyormuş gibi ses geliyor. Sürten herhangi birşey bulamadım da. Mop yaparken hızlı hareket edince ses gelmiyor ama süpürme veya mop normal hareket ederken o cızırtı veya gıcırtı sesi geliyor.

Cihazın internet hız testi nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bunu gösterirseniz sevinirim ama çoçuk koruma varmı bilmiyorum. Bugun bunların kontrolünü yapıcağım

• quote:

Bugun robot çalışırken video alıyım. Ses ve çarpma olaylarını göstermiş oluyum.

Cızırtı hoporlerden değil, sanki cihaz bir yere sürtüyormuş gibi ses geliyor. Sürten herhangi birşey bulamadım da. Mop yaparken hızlı hareket edince ses gelmiyor ama süpürme veya mop normal hareket ederken o cızırtı veya gıcırtı sesi geliyor.

Cihazın internet hız testi nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bunu gösterirseniz sevinirim ama çoçuk koruma varmı bilmiyorum. Bugun bunların kontrolünü yapıcağım

Cızırtı içinde bir video alırsanız bence iyi olur, linkleyip buradan paylaşırsanız üstad Ali abi aynı cihazı kullanan arkadaşlar normal veya anormal gibi yorumlarlar. Ancak önemli olan servise derdimizi anlatmak...

Robot network testi için ; LİNK

Evinizdeki internet hız testi için LİNK

+ olarak hotspot açıp deneyin en azından ev internetinizde mi sorun var sağlamasını yapmış olursunuz.

birde bunu deneyin;

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/150194556

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 21 Eylül 2021; 10:40:23 >

[DHVIDEO=63247]

ses ve uygulama problemi deli etti arttık. Wp üzerinden sharman teknolojiye uygulama sorununu yazdığımda wifi %72 çektiğinden dolayı olduğunu söyledi. %80 altında bu tür sorunlar oluyormuş. Bende modemin altına cihazı getirdim, ilk bi düzeldi diye sevindik sonra yine eskisi gibi oldu.

Bu videoda ise en azından harita geldi ama bu seferde emirleri algılamıyor.

İnternet sağlayıcımı kontrol ettim problem yok. Hotspot ile bağlantı yaptık yine aynı problemler baş gösterdi. Değişen hiçbirşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 21 Eylül 2021; 23:29:47 >

• Emirleri algılamama konusunda belki uygulamayı kaldırıp yeniden kurma veya başka bir telefona kurup güncellemeleri ( hem App hem de uygulama içinde robot için) yapıp denediniz mi?

Yani en başından beri yazılıp çizildi 360 için sunucu yoğunluğu vs vs den dolayı ( tahmin ) verilen komutları 3-5 sn sonra algılama durumu.

Ses için zemindeki parke parçalarının birbirine geçen aralıklarına (videonun en başından parke parcaları arasında siyah renkte boşluklu desene sahip olarak görünüyor, bu tip parkede ön serbest tekerleği ses yapmayacak robot var mıdır Ali abi daha iyi bilir ama sanmam) robotun ön serbest tekerleği geçişler sırasında senkronize bir şekilde tık tık tık ses yapıyor gibi anladım. @Hepsirobot Halıda da aynı ses var mı hocam?

Sizde veya cihazda sorun var yok demiyorum yanlış anlaşılmasın! Ama genelde yaşanan sorunların bir çoğu kullanıcı kaynaklı olduğu için benim başıma gelse ne yapardımı sesli düşünüyorum. Robotta arızalı ayıplı olabilir neticesinde seri üretim elektronik bir cihaz ama servise gönderme, sevisin müdahalesi, testleri geri gelmesi vs vs zaman alan ve çoğumuzun sevmediği süreçler olduğu için kullanıcı tarafında eksik veya hata var mı diye yardımcı oluyoruz. Yoksa her kullanıcı/tüketici için marka modeli ne olursa olsun bu tip durumlarda sorunla ilgili fotoğraf veya video gibi kanıtlar olsun ve servise giderse cihaz servistende en azından biz burada test ettik sorun yok lafının arkasını doldurmak adına test videosu/fotoğrafı gibi kanıtlar isteyin arkadaşlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 22 Eylül 2021; 2:57:27 >

2 farklı telefonda da denedik çözüm olmadı. Aradan 5-6saat geçince kendi kendine düzeldi

Parkedeki tak tak tak sesine takılmıyorum ben, bu gayet normal bu ses halı vb yerlerde yok. Cihazda cızırtı sesi var tak tak tak sesi dışında. Video da 13-14. sn farkediliyor iyice ama o ses hep var. Halıda da, parkede de fayanstada oluyor. Sadece mop yaparken bazen hızlanıyor o zaman bu ses anlık kesiliyor.

• Manyetizma kullanıcısına yanıt

''Aradan 5-6saat geçince kendi kendine düzeldi'' Sunucu kaynanklı gibi duruyor ama yinede takipte olun yine yaparsa sevisle görüşün hocam.

Videoda ses yakalamak çok güç ama kulaklıkla tekrar dinleyeceğim360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü  kullanıcular genelde o tak tak sesi duyunca robotu suçlama eğiliminde olduğu için algıda seçicilik :)

• quote:

2 farklı telefonda da denedik çözüm olmadı. Aradan 5-6saat geçince kendi kendine düzeldi

Parkedeki tak tak tak sesine takılmıyorum ben, bu gayet normal bu ses halı vb yerlerde yok. Cihazda cızırtı sesi var tak tak tak sesi dışında. Video da 13-14. sn farkediliyor iyice ama o ses hep var. Halıda da, parkede de fayanstada oluyor. Sadece mop yaparken bazen hızlanıyor o zaman bu ses anlık kesiliyor.

evet 13-14sn de farklı bana göre seri bir tır tır tır tır gibi bir ritim ses var her zeminde oluyor dedğiniz için ve mop görevindeki yorumunuzdan yola çıkarak sesli düşünüyorum;

toz haznesi için robotun üst kapağından şüphelendim denemeniz için;

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147536035

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147536275

https://forum.donanimhaber.com/360-robot-supurge-c50-s5-s6-s6-pro-s7-s7-pro-s9-s10-kullanicilari-kulubu--146676523-159#147540539

tedavi sonrası;

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147541175

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147538096

360 S8 ile birlikte kapaksız modeller markada yaygınlaşır umarım.

• Merhabalar telefonumu İOS 15 güncellemesi yaptıktan sonra robottan bildirimler gelmemeye başladı. Uygulamayı silip tekrar kurdum ama farkeden bir şey olmadı. Çözüm yolunu bileniniz var mı?

• alpxtreme kullanıcısına yanıt
    Merhaba sizin söylemeniz üzerine ben de demin kontrol ettim ve bildirim gelmiyor. Ancak bu durum iOS 15 İle ilgili olduğunu düşünmüyorum zira ben bir aydır kullanıyorum iOS 15’i. Sanırım uygulama ile ilgili bir sıkıntı var. Normalde bana bildirim geliyordu ancak bugün gelmiyor. Ama merak etmeyin hemen düzeltirler.

• Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Haritanın geç gelmesi bende de var ve herkeste böyle sanıyordum. Program açılır açılmaz herkesin harita hemen geliyor mu? Şimdi video çektim 14 saniyede açıldı ki bu hızlı açılmış hali daha uzun bekliyorum normalde harita gelmesi için.

Foruma video eklenmiyor sanırım illa youtube’a mı yüklemek lazım

• ertunc07 kullanıcısına yanıt

''Foruma video eklenmiyor sanırım illa youtube’a mı yüklemek lazım'' linklemeniz yani youtube gibi bir platforma yükleyip link paylaşmalısınız.

Harita hemen açılıyor ama son yaptığı temizliğin haritadaki izleri sonradan geliyor ve genelde oda seçiminde kaydet/temizliğe başla seçildiğinde bazen 3sn bazen 7sn sürebiliyor bende.

• Merhaba,

S10 kullanmaya başladık.

Haritada kendince duvar arkası alanları oda olarak tespit etti. Orada öyle bir alan yok aslında. Duvarlar arası boşluk bazı durumlarda da dolap odaya dahil oluyor.

Bu alanları ayrı bir oda olarak belirleyip sonra komple haritadan çıkarmak mümkün değil mi acaba ?

çok sayıda problemli alan oluştu.

• 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

@mali_bu16 @oqi

Soldaki haritayı kullandıktan sonra haritadaki sanal duvarlar sağdaki haritada görüldüğü gibi kayıyor. Haritada bazen kayma yaşanıyor dediğiniz durum böyle bir durum mu? Yorumunuz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 22 Eylül 2021; 22:36:19 >

• ertunc07 kullanıcısına yanıt

Haritanın gelmesi 1dk yı buluyor. Kayıtlı haritaların açılmasıda 2dk sürüyor. Bende 2 gündür akşam 6dan sonra temizlik yap komutunuda sallamıyor.

bu robotu fabrika ayarlarına döndürme yolu varmı. Üstündeki reset tuşu ilede olmadı bu. Format atsak düzelicek gibi

• 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.