Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.343
Cevap
336
Favori
544.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mantık olarak tabiki, ürün bozuldu siz de yan sanayi filtre ile gönderdiniz cihazı tamire. Servis yan sanayi filtre kullanılmıştır buyüzden fan motoru garanti dışıdır diyebilir :) Otomobillerde de bu şekilde sizin de söylediğiniz gibi.

Ben yan sanayi filtre ile fan motorunun bozulacağını düşünmüyorum açıkçası. Uyumsuz bir filtre olsa idi filtre tam oturmasaydı filtre kenarlarından fan motoruna pislik kaçırsaydı tabiki motoru zamanla bozabilirdi.

Bu cihazlardaki fan motorunun kolay kolay bozulacağını da düşünmüyorum fan motoruna büyük miktarda saç ip falan dolanmadıktan sonra.

Yan sanayi filtre fırça kullanmak kişisel tercihtir bu konuda hiçbirşey diyemem :) Orjinal filtreleri pahalı diye senede 1 değiştirmek yerine yan sanayi kaliteli bir filtre alıp 3 5 ayda veya daha kısa sürede de değiştirebilirsiniz bu da bir terchih :)

Bu yan sanayi filtreler üretiliyorsa birşekilde bunların alıcıları da olmalı :) Aliexpressteki satış adetleri giderek artıyor zaten.

Shermana sormaya hiç gerek yok direkt garanti dışı kalır diyeceklerdir :)

Shermandan alsaydık bu filtre setlerini fiyat aşağıdaki şekilde olacak idi.

4 adet mop bezi (iki adet mop) 70tlx2 140tl

https://www.sherman.com.tr/360-s7-pro-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-paspas-bezi

4 adet hepa filtre (iki adet hepa) 70tlx2 140tl

https://www.sherman.com.tr/360-s7-pro-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-hepa-filtre

6 adet köşe küçük fırça 30tlx6 180tl

https://www.sherman.com.tr/360-s7-pro-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-yan-firca

1 adet ana fırça 70tl

https://www.sherman.com.tr/360-s7-pro-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-ana-firca

Toplamda 530tl yapıyor. Ben yan sanayiyi 175tl+25tl gümrük 200tlye almıştım. Keşke orjinal yedek parçaları daha uyguna verseler müşteriler de gidip yan sanayi peşinde koşmazdı inanın.

330tl aradaki farkla da 2 sene sonra motor bozulursa motoru komple değiştiririz bir nevi kasko :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 30 Ocak 2021; 2:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Tekli fiyatlarına bakıyorsunuz, set fiyatı 220 TL tabi sizin setten daha az ürün var içeriğinde yine de 100 200 TL için ben riske girmem, tercih meselesi güzel günlerde kullanın. Yan sanayi düşünenler için değerli bir paylaşım, sağolun varolun.

"Bu cihazlardaki fan motorunun kolay kolay bozulacağını da düşünmüyorum fan motoruna büyük miktarda saç ip falan dolanmadıktan sonra." Link ve bağlı yorumlara bakabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgeler-hakkinda-ana-konu--20388867-1285#147672535

Yine Sherman' ı savunuyor diyecekler ama dikkatli okuyan ne demek istediğimi anlar.....

"Satıcı paketin üstüne 6 dolar yazmış. 6 dolara 23tl vergi çıkmış yani :)))))))"

Keşke Sherman, Ekay, Robogil ve benzeri ülkemizde kalıcı varlık gösteren veya gösterme çabasında olan firmalarda konteynırların üzerine 6 dolar yazdirabilse :))))) ama işin içine Ticari ünvan, devletimizin çılgın vergi politikaları girince o işler sandığımız gibi ilerlemiyor.

Mesleğim gereği yedek parça, gümrük vergi olaylarıyla içli dışlıyım bir deyim var illaki duymuşsunuzdur;

Bu ülkede yurt dışı girişli Araba, Motosiklet, elektronik cihaz aklınıza ne gelirse kategorisine göre bir adet alıyorsunuz vergi muamelesi sayesinde devlete aldığınız şeyden enaz bir tane hediye ediyorsunuz360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

siz satıcı sayesinde devlete bahşiş atmışsınız ama bir adet ya da küçük bir paket için. Toplu alımda adet ve koli hacmi büyüdükçe devlet babanın ilgisini çekiyor ve hayırdır ne varmış orada deyip el atıyor. Heleki elektronik cihaz dayanıklı tüketim vs olursa bir de TSE ye örnek gidiyor, biz herşeyi ürettiğimiz için başkalarının ürettiklerini denetliyoruz 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Yansanayi, oem de bir tercih ama orijinal parçaları başka bilindik markalarla kıyaslayınca Sherman uçmuş diyemeyiz yani toplu ve resmi yollardan evraklı parça girişi yapan Robogil, Ekay, Ecovacs Türkiye , Sherman vs vs... bu fiyatlara yedek parça getirip satması imkansız hocam.

Sizde bir alternatifi seçtiniz saygı duyarım, sadece neden böyle fiyat farkları var, genel olarak ülkemizin vergi ppolitikası gibi durumları açıklamak için yazdım.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 30 Ocak 2021; 11:46:15 >

• Merhaba

yakın zamanda 360 s9 robot aldım temizliğinden çok memnunum ancak temizledikten sonra şarj istasyonuna gitme sorunu yaşıyorum temizlediği odaları tekrar tekrar dolaşıyor şarj aletine ya çok sonra geliyor ya hiç gelmiyor bazen de ilk seferde oturabiliyor sorun ne olabilir

• AimiPia A kullanıcısına yanıt

Merhaba

Dock' un sağ ve solunda 50cm, önünde 1.5m boşluk olması ve yansıtıcı özelliği olan yere kadar ayna, krom ve demir gibi nesneler olmaması gerek.

Birde dock ünitesi direk güneş ışığına mâruz kalmamalı hocam.

Haritanızda oda renklerinde kayma iç içe geçme varsa robot dock'a dönüş için en kısa yolu arar ve oda içlerinden kestirme gidicem hissine kapılır.

Bu harita kaymasına genelde robotun temizlik görevi sırasında dock'un yerinden oynatılması veya robota elle yapılan müdahaleler neden olur.

Bu saydığım ihtimaller sizde mevcut değilse Sherman' la iletişime geçmenizi öneririm.

Saygılar

Merhaba,

Yedek parça fiyatlarına Robogil'in ek paketlerini örnek olarak gösterebilirim..

9 adet sarf malzemesi toplam 350₺,
    Lityum Iyon pil 350₺

Teknik Servis fiyat listemize de aşağıdaki linkten gözatabilirsiniz..

İyi forumlar...

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 30 Ocak 2021; 13:7:30 >

• Aksesuar dışında yedek parçaların bu kadar şeffaf şekilde biz tüketicilere sunuluyor olması gerçekten büyük bir nimet, bir kez daha takdir ettim360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Umarım bir çok firmadan buna benzer şeffaf ve tüketiciye dürüst olmaya yönelik adımlar atılır, sizler öncü oluyorsunuz rol model alan olmalı bence360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Bir tüketici olarak Sherman teknolojinin de kalıcı ve zamanla sizler gibi olmasını isterim ve inancımda var açıkçası.

Meraktan soruyorum Robogil dışında başka markaların robotlarına teknik destek ve yedek parça gibi hizmetleride veriyor musunuz?

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Maalesef vermiyoruz.

Çünkü sizin de meslekten bildiğiniz gibi, satış sonrası hizmet sektörü önemli bir alt yapı yatırımı istiyor. Yalnızca yedek parça değil, kapasite ve zaman olarak da..

Yeterli teknik personel ve müşteri hizmetleri de lazım tabii..

Ayrıca çok marka ve çeşit var, her birine TSE garantisi kapsamında servis vermek zor..

Her model için yazılım yüklemesi kabiliyeti falan da gerekli tabii..

Tabii bir de ürünlerin servis öncesi ve sonrası testleri önemli bir husus. Test yapmadan verilen hizmetten emin olamazsınız...

Bu nedenle herkes elini taşın altına sokamıyor..

"10'a al, 12'ye sat ve unut" en güzeli birçok satıcı için...

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 30 Ocak 2021; 14:17:31 >

Teşekkürler cevap için bir kaç deneme yapayım belki koyduğuım aralık yetmiyordur toplamda 1 metrelik bi aralığın ortasında duruyor sadece bazen tek seferde bulup bazen bulamaması garip geldi.

Hocam cevabınız için teşekkürler, ailemin evi 3 kat, ortalama her kat 45 m2, merdiven içeriden bir ev. Hocam kendi robotumu götürdüm, baya iyi oldu ancak stoklarda yok, biraz ben karşılayım ekay dan roborock alsam mı dedim oda stokta yok. Biraz da daha dayanıklı olduğu ifade edilen n3 Max düşünmüş tüm oda çoklu haritası yokmuş, dublex e olmaz. Ne yapcaz bilemedim.

• BravoUno B kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısınız, bizim servisimizede bir çok marka model motosiklet geliyor hizmet almak için ama sizin sandığınız bir çok haklı gerekçe bizim sektörde de geçerli360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

Birde herkes kendi işini yapıp çok fazla dallanıp budaklanmamalı.

• AimiPia A kullanıcısına yanıt

Birde wi-fi çekim gücünü ve kalitesini test edin hocam.

• Barışça B kullanıcısına yanıt

Valla şubat ortası 360 stoklarını bekleyemem durumundaysanız Ekay dan s5max kalitesinde sadece elektronik su kontrolü olmayan ve su tank kapasitesi 110ml daha az olan S6 pure den başka aklıma bir şey gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutu07

US $5.75 29%OFF | Roller Brush Vacuum Cleaner HEPA Filter for 360 S5 S7 Robot Vaccum Cleaner Side Brush Accessory Filters Replacements Mop Cloth
    https://tr.aliexpress.com/item/4000969882960.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60022166989&tt=MG&aff_fsk=_BOVsTX&aff_platform=default&sk=_BOVsTX&aff_trace_key=340b7e997e094dbea6ffcd868c7d2ead-1611949408494-06143-_BOVsTX&shareId=60022166989&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=031baee65e574552bf0722ca9c924494

Arkadaşlar bugün Çinden sipariş ettiğim filtre paspas seti geldi.

-8tl gümrük sunum ücreti + 14.78tl gümrük vergisi + 0.80tl damga vergisi toplam 23.58tl vergi çıktı. Satıcı paketin üstüne 6 dolar yazmış. 6 dolara 23tl vergi çıkmış yani :)))))))

-Paketlemede bir sorun görmedim. Ezik kırık dökük yoktu. Hepa Filtreler ikişerli olarak kendi karton kutusunda diğer bezler falan poşetteydi.

-Biliyorsunuz toplamda 24dolarlık seti satın aldım ben. Yani 175tl + 25tl de vergi ile 200tlye gelmiş oldu bu set komple.

Sette 4 adet mop bezi + 4 adet hepa filtre + 6 adet köşe fırçası + 1 adet ana fırça mevcut.

- Aramızda çok titiz arkadaşlar var onlar için gramlarını da ölçtüm her parçanın

-Mop bezleri birebir aynı. Gramları aynı kumaş kalınlıkları aynı.

-Hepa filtrenin kağıt katmanları orjinalinde hafif tırtıklı gibi yakından bakınca yan sanayide düz tırtıksız. Yan sanayi ile boyut ve plastikleri aynı. Robotun toz haznesine muntazam oturuyor yan sanayi. Toz performansı da güzel. Makine çalışırken karanlıkta arkasından fener tuttum herhangi bir toz göremedim hava çıkışından.

Eski orjinal hepa filtre

Yan sanayi hepa filtre

Yanlardaki yan sanayi ortadaki orjinal

Soldaki yansanayi sağdaki orjinal

-Köşe fırça bendeki orjinalin 1 ucu kırılmıştı fotoğrafta görünüyor :) yan sanayi birebir oturdu ve vidaladım hiçbir sıkıntı yok. Kıl kalınlığı plastik yumuşaklığı aynı.

Beyaz yan sanayi fırça Siyah orjinal kırık köşe fırça

-Ana fırça satıcı tarafından da uyarılarda bulunuyor. Yani ana fırçanın uçlarındaki plastikler S7 Proya olmuyor büyük geliyor. Orjinal (eski) ana fırçanın plastikleri sağlam ise ondan çıkarıp yan sanayiye takıyorsunuz işlem tamam. Yan sanayi seti taktım robota herhangi garip bir ses vuruntu gibi sallantı gibi hiçbirşey duymadım.

Yan sanayi anafırçanın slikon kısımları kalınlığı ağırlığı ve kıl bölümleri muntazam. Performansı birebir aynı orjinal ile. Yine söylüyorum sadece uç plastikleri uymuyor, eski ana fırçanın plastiklerini takmak zorundasınız bunu bilerek alın.

Eski ana fırça

Yeni ana fırça

Soldaki yan sanayi Sağdaki orjinal eski fırça

Yan sanayi yeni ana fırçanın robota oturuşu. Sorunsuz uyum sağladı. Sürtme ses yalpalama yok.

-Kısacası bu set bana göre bu fiyata iyi. 10-15 gün arasında geliyor elinize İstanbulda iseniz daha erken gelecektir. Setin performansını beğendim. 2 senelik seti 200liraya almış oldum. Parça parça seçerek daha uyguna da getirebilirsiniz.

Başka satıcılarda belki ana fırçanın uç plastikleri S7 Proya tam uyumlu olanları da vardır ben bunu bilerek satın aldım.

Sonuç olarak tavsiye ederim bu seti.

Komple set

Emeğinize sağlık hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, birebir denenmiş tavsiye daha ne olsun garanti bilinmezi hariç 3/1 fiyatına gerisi kişilerin tercihine kalmış...

Hocam, Amazon dan 4.134 TL ye ozmo 950 alsam sizce mantıklı olurmu. Bildiğim çoklu harita var, tek sıkıntı Almanya dan geliyor, garanti Amazon. bana uygun alınabilir geldi.

• Ozmo 950 tabii ki alınabilir bir cihaz

Ali abi @Hepsirobot Fiyatlarının düşüyor olmasıyla ilgili çılgın adetlerde satılıp ekmeğinin yenmesi ve yeni gelecek olan T ve U serileriyle alakalı demişti sanırım360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü  çoklu harita olması gerek.

Amazon uzmanı @ShadowOfSpirit hocamıza danışalım bu hususu 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 30 Ocak 2021; 19:42:36 >
    Hocam çoklu harita var ama muhtemelen 2 haritayı hafızasında saklıyor düşük bir ihtimal 3 olabilir.

3 katlı da olsa her katı 45m2olan bir ev için haritalı şart değil bence. Nasıl olsa her kat için haritalı da olsa haritasız da olsa elle taşıyacaksınız, haritasız işinizi görür . Kata bırakırsınız her yere girer.

• oqi kullanıcısına yanıt

İlk cevap doğru ve sorumlu bir mesaj. Drop sensörleri iptal tuşu koyarlar ve cihaz düşüp birisine zarar verirse başları çok ağrır.

• Çok mantıklı bir yaklaşım.

Hatta 2 tane roomba 6xx serisinden alınırsa çok iyi iş görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85024A81E -- 30 Ocak 2021; 19:56:2 >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.