Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.013
Cevap
346
Favori
519.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Bu resim bana Sabiha Tansuğ'u çağrıştırdı gün boyu hep aklıma geldi, o kim diyenler yaşı yetmeyenler yetip de bilmeyenler için fazladan bilgi zarar getirmez linki bırakıyorum.


    http://ataturkicimizde.com/50-kurus-uzerindeki-resim-sabiha-tansug//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFBC3338C -- 30 Aralık 2020; 22:34:57 >
  • Süper bilgi hocam360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 


    Tabii ki tek konumuz robot olmayacak, başlığımız bu ama ailede kültür, ekonomi, bilim, teknoloji sizin vermiş olduğunuz gibi kıymetli bilgilerinde paylaşımından gurur duyarım360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 


    Tam anlamıyla espirisi bumudur bilmiyorum, ben kültürel anlamda bizi temsil ettiği için tercih edilmiştir gibi düşündüm ve gerçekten mutlu oldum. Seviyorum böyle küçük detayları.

  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, robot un şarjı bitip dock a döndüğünde çevrimdışı diye uyarı geldi, ilk kez şarjı bitti. 2-3 dk sonra Normale döndü. Normal de böyle mi oluyor, hiç oldumu size.
    Bu arada Türkçe uygulama efsane olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barışça B kullanıcısına yanıt

    Çevrimdışı uyarısı bir süredir mevcut hocam, sunucu yoğunluğu, yazılım ya da internet kalitesi ile alakalı olduğunu düşündük. Ama bu ara daha sık olmaya başladı, konu ile ilgili biraz testler yaptım özellikle haftasonu internet ve sunucuların yoğun olduğu zamanlarda daha sık bu hatayı veriyor. Gece geç saatler ya da sabah erken saatlerde çok nadir yaptığını tespit ettim.


    sunucu yoğunluğu ve genel olarak haftasonu yasaklarla herkesin evde olup internete yoğun şekilde giriş olup internet yoğunluğu ile ilgisi olduğunu düşünüyorum.


    Testlerim devam ediyor, evdeki wifiden değilde telefonum üzerinden interenete bağlanıp yoğunluk olduğunu düşündüğüm saatlerde deneyip bilgi veriyor olacağım. Sizlerde gün ve saatlere göre gözlem yapabilirsiniz.


    Saygılar

  • Hocam bana ilk kez oldu, 15-20 dk önce(23.00 gibi), birde tam şarj bitimi ile olunca dedim acaba cihaz dock a dönmek için enerji tasarrufu için mi wifi yi kesiyor vb aklıma geldi. Gözlem yapıp hareket ederiz, teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba


    Sizlere uzun zamandır kullanmakta olduğum +360 S9 model akıllı robot süpürgemin evimdeki en büyük m² ye sahip olan salondaki bazı istatistiklerden bahsetmek istiyorum.


    Aslında bu ve bundan fazla isatistiki veriler var ancak iş yoğunluğu ve C50 içerik videosu için gerçek ev kullanıcısı testleri derken sürekli ötelemek zorunda kalmıştım.


    1- Salon; X1 (enine temizlik) / standart vakum modu / Halıda güç arttırımı açık olarak %100 şarj ile başlayıp ilk turda görevini %86 şarjla yani enerji tüketimi %14 / temizlik süresi : 29dk

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü


    bu görselde(temizlik esnasında aldığım ekran görüntüsü) açıklamak istediğim durum; solda Orta su çıkışı desede hemen altında sadece ''süpürme'' seçili yani Oturma odası yazısının yanında oda oda temizlik / sıralı temizlik / Temzileme planında odalara göre tüm temizleme seçeneklerini tercih ediyoruz ama mop braketi takılı olmadıkça mop zaten yapmıyor. Olurda mop braketi takılı değilken sol alttaki Süpürme tuşundan mop ya da vakum+mop seçsenizde mop braketi takılı değil diye uyarı verecek.


    2- Salon x1 den sonra x2 yani boyuna (pötikare) ikinci tur temizlik / standart vakum modu / Halıda güç arttırımı açık olarak %86 şarj ile başlayıp ikinci turda görevini %74 şarjla yani enerji tüketimi %12 / temizlik süresi : + 26 dk sürdü. Yani x1 + x2 modları sonucu S9 salonu toplam 55dk da süpürürken, toplam şarj sarfiyatı : %26


    x2 modu seçildiğinde x1 deodayı enine süpürdüğü ya da moping yaptığı için yani daha az dönüş manevrası kaynaklı aynı m² lik alanı x2 turunda 3dk daha az sürede ve %2-3 daha az şarj tüketimi ile gerçekleştiriyor. Ayrıca Robotlar içinde bulunduğu alanın m² sini baz aldığı için x1 turunda örnekteki salon için 28m² olan salonun x2 turunda m² si değişmiyor. Ancak robotun katettiği yol m olarak hesaplanabiliyor olsaydı, tahmini mevcut alan 1,5 katı yol katediyor olarak düşünelebilir.

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    bu görüntü ''Temizleme raporundan'' aldığım ekran görüntüsü olduğu için, temizlik özetinde görev esnasında ne kadar şarj sarf ettiğini raporlamıyor ki bununla ilgilide Sherman ve 360 a bu talebimizi ilettik güzel haberleri bekliyoruz. şarj sürelerini adlığım notlardan aktarıyorum.



    3- salonda(28m²) Süpür + Mop görevi / standart emiş gücü / X2 temizlik turu / Orta su çıkışı(damlatma) seçili olarak / başlangıç şarjı %74 - bitiş şarjı %50 toplam sarj tüketimi %24 / temizlik süresi 53dk / ortalama beyaz sirkeli su tüketimi 100ml.

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    bu ekran görüntüsüde Temizleme raporlarından, yine bir durumu dikkat çekmek ve bilgi vermek istiyorum; raporda görmüş olduğunuz gibi 1 Oturma odası yazısının yanında standart vakum modu sembolü ve X2 tur modu sembolü mevcut. Ancak bu raporda görev olarak süpürme + mop uygulandı ama mop için Orta su çıkışı sembolü (damla) yansımamış. Bu durumuda Sherman Teknolojiye ilettim ve en kısa sürede geri dönüş almayı umud ediyorum.


    Bu verilerde şarj tüketimi yüzdesel olarak 360 S9 baz alınarak ve evimdeki engellere, halılara, zemin tipine göre kaydedilmiştir.


    Saygılar.





  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    İlk mesaja ekledim S9 için çok değerli veriler yalnız dostum çok net Psikosun 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü Herhalde bu yüzden seviyoruz birbirimizi 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

  • oqi kullanıcısına yanıt

    Var bir saykoluk ama çözemedi kimse 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Ben uygulamayi ingilizce kullaniyorum. Ses paketleri arasinda turkce yok. Kullanim dilinden mj? S9 var bende..
  • muhendizz M kullanıcısına yanıt
    Evet tel dili ingilizce ise Türkçe çıkmıyor listede.
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Diline sağlık kuzen, ayrıntılı olmuş, eminim bir çok kişiye ışık tutacaktır 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size bir bilmecem var cocuklar6😂 diye reklam cıngılı ile giriş yaparak bir sual yada bir yanlışlıktan nasıl bişeyi elde ettiğimizi söyleyecem, diyelim mopta, ki genelde inatçı lekeler için diyelim daha çok lazım olabilir, bellimi olur 😜, halıda biraz abartı kaçabilir, x2 x4 x6 X8 temizlik yaptırabilirniyiz yaptiramazmiyiz 😜😜😜🤔🤔🤔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavishow kullanıcısına yanıt

    Ooo kuzen gelmiş hoşgelmiş360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 


    Normalde hiç sevmediğim ama sen gizem katınca, gizeme gizem katayım diyerekten teorine, teoriyle cevap vereyim mi 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 


    X2 x4 x6 x8 yani çift sayılı temizlik iddiana karşılık, x3 x5 x7 x9 yani tek sayılı x1 den fazla temizlikTE(+) yaptırırım (şarj tüketiminden bağımsız olarak)

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 31 Aralık 2020; 4:59:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Bro özel mesaj olarak çok geri dönüş oldu, buradan bir konuya dikkat çekmek isterim


    Türkçe ses paketini gerekli yönlendirmeler doğrultusunda yükledikleri halde app üzerinde temizlik görevinin herhangi bir aşamasında konuşma olmadığını yazan dostlarımız oldu.


    Gelişmiş işlevler / Genel ayarlar / DOD (aslında DND : do not disturb - rahatsız etmeyin) modu aktif ve belli bir saat aralığı ayarlanmışsa, bu saat aralıklarında robot hiç bir şekilde, hiç bir dilde sesli bildirim yapmaz. Bu modun amacı budur, gece geç saatler ya da sabaha karşı, sabah erken saatlerde kullanıcıya sesli bildirimlerle rahatsızlık vermemek.


    Saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 31 Aralık 2020; 6:23:20 >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    😜😜👍👍 e tabi, buda güzel👍 belirtilen alan temizliğinde alanı ayarla deyip aynı alanın az biraz farklı versiyon karelerini seçerken birini veya bir kaçını x2 x1 diye seçersen x3 te olmuş olur x5 te, neden olmasın 😜 aaa seninkini tahmin edeyim derken cevabı açıklamış oldum 😜😜👍👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavishow kullanıcısına yanıt
    bjQ7 B kullanıcısına yanıt

    Hemen seni ve diğer arkadaşları daha anlaaşılır aydınlatabilmek için sabah 05:45 lerde atışlar yaptım360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

    @bjQ7 :)


    Belirtilen alanı temizle / Alanı ayarla / x2 ve katları - X1 ve katları olarak dilediğiniz kadar yeşil kutucukları temizlik yaptırmak istediğiniz oda/odaların üzerine dilediğiniz sayıda bırakıp Temizliğe başlayın demeniz yeterli


    Ben bu örnekte kızımın odasını / sessiz vakum modu / x2 den 4 adet yeşik kutucuklar x8 seçmiş oldum :)

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü



    Temizlik sonucu;


    8 tur (4 kez enine - 4 kez boyuna pötikare) / temizlik başlangıcı %97 şarj ile başlayıp, %86 ile bitirip = %11 şarj sarfiyatı - 6m² (odanın alanı, robotun katettiği yol değil!) 34 dk sürdü

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü




    x8 tur temizlik sonrası odanın taranmış hali;

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü



    Saygılar kuzen360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 31 Aralık 2020; 8:9:13 >




  • arkadaşlar 3. kurulumu da dün yapmaya çalıştım. 3 odalı evde anlamsız bir şekilde son 2 odaya girmedi diretti.


    sonra birine girdi son odaya bir türlü girmedi. şarja döndü %45 şarjı varken. temizlik bitti de demedi haritayı kaydetmedi. alanı işaretleyip gönderdim gitmedi.


    sonra bir ara gitti oraya girmedi kaldı orada. docku bulamadım dedi tüm haritayı sildi. akşam 8de %43 şarj ve haritasız ortada kaldım.


    eşiklerin pirinç rengi olmasından olabilir dedik ama bir oda hariç diğer ikisine girmişti. neyse o odanın eşiğini kağıtla kapladık.


    0dan harita çıkarttırdım tekrar ama her yeri sınır dışı alan belirledim o tanımladıkça. yine de kalan %43 şarj bitiremedi tüm evi.


    Ancak gece saatlerinde tekrar %80e ulaşınca son 2 odayı da bitirdi ve docku bulup döndü.


    akla karayı seçtim anlayacağınız ama ta gece 11de bitirdik haritalamayı.


    kaldı ki haritasız gezip toz toplaması bile annem için büyük olay gibi geldi. harita olmasın hemen canım 2 gün sonra bir daha harita yaparız tüm evi temizliyor arada şeklinde yaklaşımı var.


    bu olaya daha erken geçmek varmış da zararın neresinden dönsen kar.


    bu arada türkçe olayı da güzel. onlara türkçeyi hemen kurdum. daha rahat oldu onlar için.





  • Valla @oqi nin dediği gibi tam saykoca olmuş 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 

    Iyice saykolaştırırsak durumu :) mop yaptırmaya başladığında bataryayı tam doluyken başlatman gerekirdi, sonuç yanıltıcı olabilir. Hatta batarya testlerinde %100 den başlatırsan daha dogru olur tahminim.

    Bu arada sizinki mop yapmazken ekranda su isareti var ama mop yaparken yok 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü  bu terslikte bir iş var, uygulamanın güncellenmesi gerek sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjQ7 B kullanıcısına yanıt

    %100 olayını dikkate alacağım abi360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 


    ''Bu arada sizinki mop yapmazken ekranda su isareti var ama mop yaparken yok''

    Mop yapmazkende tam klasik tasarım tasarım olduğu ve vakum yaparkende boşta olsa su haznesi denge için robota takılı olması gerektiğinden kaynaklı ve açıklamasını yapmıştım; app te görev esnasında ekran görüntüsü alındığında ''damla'' işareti çıksada yine ekranın solunda sadece ''süpürme'' ve yan fırça sembolü çıkıyor. Yinede olduda yine ekranın solunda su damlatma seçenek tuşuna istemeden parmağın temas etti ve 3 damlatma seçeneklerinden birini seçsede kullanıcı, App önce mop braketini tak kardeş diyor :)


    Temizlik raporunda mop yapıldıysa şayet, özette görevin hangi damlatma modunda yapıldığının sembolü çıkmıyordu dün gece gerekli birimlere geri bildirim yapıldı ve talebimizin alındığı bilgisi verildi:)


    Sen çok alışkın olmayabilirsin geri bildirim yapıp olumlu sonuç alamaya :)) seviliyorsun abi, azkaldı gerçek bir kıyaslamaya 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 





  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.