Şimdi Ara

35binTL Sıfır 1.3 Punto ya da 1.4crdi i20 (ALINDI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun, daha çok yeni olduğu için yakıt fazladır zamanla azalır, özellikle ilk bakımdan sonra tam normalleşir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

Bu arada aracın kaskosu çok yüksek çıktı. Sanırım tehlikeli sınıftaymış punto.

Kasko için alianz axa gibi firmarlar 2bin tl civarıydı. 1690 liraya ergodan aldım.

yaş 26 ve hiç üzerimde araç olmadı. yer ankara. Ama yine de yüksek. B sınıfı diger araçları sorgulattıgımda benim adıma 1200 civarıydı corsa i20 gibi.

hayırlı olsun doğru tercih, ''city mod'' direksiyon nasıl

bu arada 400-500 e bir yazılım attır, gaz tepkilerindeki canlılığı ve ataklığı gör

• quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

quote:

Bu arada aracın kaskosu çok yüksek çıktı. Sanırım tehlikeli sınıftaymış punto.

Kasko için alianz axa gibi firmarlar 2bin tl civarıydı. 1690 liraya ergodan aldım.

yaş 26 ve hiç üzerimde araç olmadı. yer ankara. Ama yine de yüksek. B sınıfı diger araçları sorgulattıgımda benim adıma 1200 civarıydı corsa i20 gibi.

hayırlı olsun doğru tercih, ''city mod'' direksiyon nasıl

bu arada 400-500 e bir yazılım attır, gaz tepkilerindeki canlılığı ve ataklığı gör

city mod manevra yapacağım zamanlarda keyifli :) sürekli aç kapa yapıyorum duruma göre. inş sıkıntı çıkmaz :))

• enpisagor kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. bence de düşecektir. biraz da motor açılsın diye devirli kullandım. 3binin altında vites yükseltmiyorum. İlerde kullanım tarzım da sakinleşecek zaten.
  • Xenom kullanıcısına yanıt
    aç-kapa yapmana gerek yok, 30 km/h hızı geçince devreden çıkıyor zaten
    Hocam sırf merakımdan soruyorum kusuruma bakmayın da orası Ayvalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden aldınız. Fiyat güzelmiş. Bende düşünüyorum.
    Hayırlı olsun. Güzel tercih.
  • bilmiyodum :)
  • hayırlı olsun güle güle kullan.İyi tercih.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
  • Allah kaza bela vermesin doğru tercih yapmışsın güle güle kullan
  • Kesinlikle Punto doğru seçim. Rodaj sonrası yakıt tüketimi normale gelir.
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

teşekkürler. bence de düşecektir. biraz da motor açılsın diye devirli kullandım. 3binin altında vites yükseltmiyorum. İlerde kullanım tarzım da sakinleşecek zaten.

Yakıtınızı ya total exelium yada shell nitro alın opet ten uzak durun.. ben exelium dan sonra nitroya gectim.. ikiside guzel ama shel nitro daha güzel.. kaskonuzun yüksek çıkmasının sebebi yurt dışı üretim olması (bana öyle söylemişlerdi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlk 1000 km aracınızı zorlamamanızı tavsiye ederim, bin kmden sonra açmak amaçlı devirli kullanım ve kısa süre yüksek hıza çıkması öneriliyor.
  • Hayırlı olsun yakıt ilk bakımdan sonra fark edecektir diye düşünüyorum iyi bir tercih.
  • Hayırlı olsun.Yakıt ileriki kilometrelerde düzelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.