Şimdi Ara

35bin bütçe ile otomatik a3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ay içinde bir araba alacağım. Öncelikle ilk arabam olacak ve yaşım 22
    aylık gelirim 2000 ile 2500 arası
    ailem bana 30-35 bin gibi bir para vericek eğer kredi falanda çekersem 50bine kadar araba alabilirim fakat ben krediye falan bulaşmak istemiyorum çok ta ihtiyac duymuyorum çok pahalı bir araca.
    audi a3 ü çok beğeniyorum o yüzden a3 e kafayı takmış durumdayım. ilan sitelerine bakıyorum aynı yılın arabasının arasında 10binden fazla fark olduğu bile var.
    Açıkcası bu ilk arabam olucak ve çok fazla anladığım söylenemez. Bu kadar fiyat farkı olmasının sebebini anlayamıyorum
    Bana alınabilecek 30-35bin arası birkaç a3 ilanı gösterebilirmisiniz ?
    birde audi a3 ile ilgili bana öneriniz var mı "kesinlikle alma aptalmısın" "al çok güzel" gibi her türlü yoruma açığım bazı bilgiler vereyim
    aracı haftada 3-4 gün işe gidip gelirken kullanırım. ev iş arası 15dk gibi bi yol var.
    bunun dışında öyle hergün gezeyim tozayım insanı değilim. haftada belki 1-2 gün arkadaşlarımı alıp biryerlere giderim o da çok uzak değil istanbul içinde.
    bu kullanım oranlarında benzinin beni çok zorlamayacağını düşünüyorum.o yüzden benzinli kullanırım sanırım lpg ye falan bulaşmam.
    bakım masrafları vergileri vs. beni zorlar mı bu araç sizce ? almam mantıklı mı ?
    açıkcası 35bin e sıfır clio polo vs. alacağıma daha eski bir model a3 almak daha mantıklı geliyor.
    lütfen yorumlarınızı esirgemeyin araçlarla ilgili her konuda bilgiye açım.
    teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• audi harika bir araçtır. diğer c segmentlere benzemez.çok iyi bir seçim yapmış olursunuz.
  • fiyat farkları, model yılı, donanım paketleri, yapılan km'ler, hasar durumlarına göre değişir...
  • Sifir clioya verecegnize audi alin derim. Goruntusu yeter

• bana 35 bin e fiyatı şişirilmemiş alınabilir bir a3 ilanı gösterebilirmisiniz ? otomatik olanlardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.