Şimdi Ara

358. Dönem (Şubat 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (Formlar eklenmiştir!) (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.759
Cevap
63
Favori
252.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar herkesin yeri hayırlı olsun.

Benim usta birliği: 8.Mekanize Piyade Tugayı İst.Svş.Bl.Tekirdağ/Merkez buraya gidecek olan arkadaş var mı?Burası hakkında bilgi sahibi arkadaş varmı?Varsa bizi aydınlatırsa sevinirim.

Herkese şimdiden hayırlı teskereler...
    Nerede yapacağım ne zaman belli olur hocam? :) valla acemilik bitmesinin ardından orda olacağım. Muhtemelen mart ın başı gibi Edirne'de olurum. Keşan'da çok fazla sürgün olduğunu duydum ama inş. bana pek denk gelmez

Orijinalden alıntı: challenger9025

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

EĞİTİM BİRLİĞİ: HV.SVN.OKL.ÖĞR. VE KURS BL. / MERKEZ / KONYA
    STATÜ: YEDEK SUBAY
    SINIF: HAVA SAVUNMA
    BRANŞI: 44

Benden başka buraya çıkan var mı bulamadım facebook grubunda. Burası nasıl bir yer, eğitimi falan zor mu bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Hepinize şimdiden hayırlı tezkereler.

Eğitim Taburu Özel Çavuş Eğitim Bölüğünde kalacaksınız, daha sonra garnizon içine dağıtılıyorsunuz hocam.

Eğitim ve sporları biraz ağırdı. Gece ve gündüz sıcaklık farkı bayağı var, ona göre gelin. Onun dışında çarşıya 10 dakika felan birliğiniz. Duş biraz sıkıntılıydı 1-2 sene evvel şuan durum nedir bilmiyorum.

Hocam bilgiler için sağol.Mevsimine falan hakimim memleketime gidiyorum :) Oradan nerelere dağıtım yapılıyor? Spor eğitimleri bıktırıcı tarzda mı kilometrelerce koşu falan?

Benim de memleket hocam ayıks yani :D Konya içindeki birliklere işte, o kadarını bilmiyorum bildiiğm o sadece. Kilometrelerce koşu en fazla 5 km dir. O kadarının da olduğunu sanmıyorum 3 km dir en fazla koşular.

Şanslıymışız biz:) Memlekette askerlik yapmak güzel olacak. Eğitimden sonra dağıtmazlar da Konya'da kalırsam on numara olur. Hocam ben koşamıyorum 200 metrede tıkanıyorum zor olacak benim için. Kısa dönem çıkaydı iyiydi spor yaptırmazlardı. Neyse dayanacaz artık.

Kütük Konya ise sizi tutmazlar burda haberiniz olsun.

Başınızdaki komutana bağlı, koşacaksın lan diyede zorlayabilir, zorlamaz kenarada ayırabilir. Şans işi :D

Şimdi korkuttun beni kütük Konya. Herkese 3 ise bana 10 km mi? :D

Seni orda tutmazlar derken, usta birliğine gidince tertip emrin başka bir şehire çıkabilir hazır ol o yüzden.

Hem kütüğün Konya hem birliğin Konya olamaz.
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark

• hasanneydim kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben Zonguldaktayım.

Orijinalden alıntı: Fransua01

quote:

Orijinalden alıntı: PHYSİC35

Arkadaşlar bişeyi netleştirelim, şimdi sülüste saat 13.00 yazıyorsa, biz bu saati geçirirsek sıkıntı çıkıyor mu?Yoksa saat 5'e kadar sorun olmaz mı?

Bende de saat 13.00 yazıyor ve bana erken geldi. Kime sorsam ona bakma saat 17.00 geçirme yeter dediler. Sıra olmasìn, bir an önce gelelim diye aldatmaca bir saat o bence. Ben 15.00 te teslim olmayı dusunuyorum. Zaten ilk gun her yerde, ilk girişte hep sıra olacak. Zaman geçecek hep. Ben Samsun' a gidiyorum 4 ünde teslim olacam. Sen nereye gidiyorsun?

Ben manisa merkeze gidiyorum hocam.Valla 13 sıkıntılı saat biraz esnek davransalar iyi olacak.Ben sülüsü daha almadım.Ama muhtemelen 13'tür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler kayseri melikgazi olanlar numaraları göndersin whatsapp grupu kurduk ekliyim

gidip görücez artık :)
    357-2 olarak oradaydık -25 derecede yemin töreni yaptık. acayip soğuk dün dagıtım için otobüslere binerken -8 derecedeydi
    0 dereceye sıcak dersiniz o derece
    eğitimleri agırdır soguk zaten iflahını kesiyor insanın
    yemekler yenmiyor gress yagından yemek yapıyorlar
    ilaç yok hasta olsan bakan yok
    doktorlar bi tuhaf. ilaç yazıyor ilaç gelmiyor. hastasın revire gidiyosun bogazım agrıyor ateşliyim su geçer diyen astek tabip vardı
    kaloriferler yanmıyor ısınamıyorsun
    19 gün duş alamadık 1.taburdaydık en sonunda bitlendi bi kaç kişi diye alıp götürdüler banyo için
    otobüslerle alıp 2. tabura götürdüler başımızda rütbelilerle duşa girdik
    çarşı aşırı derecede pahalı. insanları bi cins
    400 liraya yemin töreninde abuk subuk pansiyonlara para verdi millet
    kastamonuya düşene allah sabr versin diyorum
    komutanlardan cok iyileri de vardı. cok cinsleri de
    hayırlı tezkereler hepinize

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

quote:

Orijinalden alıntı: burakavcioglu

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

quote:

Orijinalden alıntı: burakavcioglu

Acemi Birliği Manisa Alaşehir çıkanlar okuyabilir:http://www.burakavci.com.tr/2015/01/acemi-birligi-manisa-alasehir-part-1.html

357 İzmir Güzelbahçe Maltepe Askeri Liseden Herkese Selamlar

Eline sağlık güzel yazmışsın bir iki tane soru sorayım bare. Bilgisayar bilgisi işe yarıyor mu ? Şoförlüğüm de pek iyi değil uzun süredir araç sürmüyorum illaki şoför mü yapacaklar ?

Bilgisayar bilgisi olan veya mezunları yazıcı veya benzeri görevler veriyorlar. Ulaştırma bölüğüne düşersen araç kullanabilirsin onu da hemen vermezler birkaç ay sonra.

Şuan ulaştırmaya düştüm zaten sınıfım mer-man araç süren er ama değişme ihtimali var mı ? Yani inzibat olma gibi ? O sınıf olayı rastgele seçiliyor diye biliyorum yani ben illaki Mercedes yada Man kullanmayacağım herhaldi. :))

Acemide ulaştırma isen usta da belki değişebilir muhafız veya hizmet olabilirsin.

• Usta Tekirdağ/merkez olan var mı?

Orijinalden alıntı: onefear

Kars 14. Mknz. P. Tug K.lığına gelecek var mı ? Yardımcı olabilirim arkadaşlar.

Benim usta birliği kars 9 uncu mot.p.tug.komutanlığı mithat kopsavaş kışlası kars sarıkamış :)
  • Winters kullanıcısına yanıt
    Jandarmami dustun tertip?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dncr61

Jandarmami dustun tertip?

Yok tertip Piyade.

senin neresi?

bugun dagitimi yapildi simdi orada. Carsi izinleri yokmus bitene kadar.

Herkese hayirli teskereler.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.