Şimdi Ara

358. Dönem (Şubat 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (Formlar eklenmiştir!) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.759
Cevap
63
Favori
252.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azimkar00

Esas Birliği SAFRANBOLU 125 J.EĞT.A.K.LIĞ/SAFRANBOLU / SAFRANBOLU / KARABÜK olan sadece 2 kişi mi var? başka kimler var?

Usat birliğinde jandarma eğitim alayında da tekrar kura çekimi olur mu?Alayda mı kalırım?jandarma olup da bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Arkadaşım bildiğim kadarıyla söyleyeyim benim de aklımı çok karıştıran bir soruydu bir arkadaştan öğrendiğim kadarıyla acemi ve usta aynı yer olursa kura çekimi yapılıyormuş. Ama usta ve acemi birliği farklı olan kişi için bu geçerli değil. Usta birliğine teslim olduktan sonra aynı birlikte devam ediyormuşuz. Herkes genelde olduğunu söylüyorlar ama ben sanmıyorum oradan terhis olursun. Hayırlısı olsun kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    BEN MANİSA

Orijinalden alıntı: SİNAN GEZELGE

AYNI YER . AYNI ZAMAN .
    SEN HANGİ ŞEHİRDEN GELCEN
    BEN MANİSA

Pm'den görüşelim tertip
  • thetommy kullanıcısına yanıt
    BENİM DE AYNI . KASTAMONU RAHAT DİYOLAR AMA. ANAKRADAN BİŞİ ANLAMADIM. NERDE DİR. NASILDIR. BİLGİN OLURSA YAZARMISIN MESAJ
    Kardeşim eyvallah :) Usta birliğinden biraz bahsedebilir misin nasıl geçti görevin neydi nereye alırlarsa rahat olur sinema salonuna düşmeyin filan yazmış biriside. Biraz anlatırsan usta birliğini sevinirim. Tatil köyü diyorlarda onun altından bişey çıkıcakmış gibi geliyor bana :)
  • bahadır_sad B kullanıcısına yanıt
    ACEMİ BİRLİĞİ AYNI. USTA BİRLİĞİ ANKARA GRUP KOMUTANLIĞI

Acemi: Kastamonu
    Usta: Şırnak İl Jandarma

çekenler merak ettiklerinizi pm yada alıntı ile sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Şimdiden hepinize hayırlı teskereler.
    Hocam cevap için teşekkürler.normalde il jandarmalardaki arkadaşlara kura çekimi olabiliyormuş ama benim acemi birlik kastamonu usta jandarma safranbolu 125. eğitim alayı. yani karakol ya da il ilçe jandarma değil.bu yüzden kafam karıştı ama ben de alayda kalırım gibime geliyor.

"358.Dönem (Şubat 2015) Kısa Dönem - Yedek Subay Adayları"
  • Kalırsın muhtemelen benim il jandarma usta birliği sordum kura olmaz kalırsın dedi. O yüzden dedim herkes kura çekilecek diyor ama o işte acemi ve usta aynı olunca oluyor bende kastamonu dayım kardeş ekle görüşelim özelden iletişim bilgilerimi paylaşabilirim acemilik nasılsa kastamonu belki aynı bölüğe düşeriz.

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle herkese hayırlı teskereler dilerim.

Eğitim Birliği: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY
    Celp Grubu2

Statü : KISA_DÖNEM ER
    Sınıf : MUHAFIZ

Sevk Başlangıç18/03/2015
    Sevk Bitiş20/03/2015
  • Arkadaşlar e-devletten sevk belgesi alamıyorum şubeye gidin felan yazıyor, 2.gruba düştüğüm için mi? yada şu anda 1. grup olupda sevk belgesi alabilen var mı yoksa teknik bir arıza mı var e-devlette

Orijinalden alıntı: rain when i die

Meslekçisin... Polatlı'ya selam söyle benden. Muhtemelen senin konumunda olan 3-4 kişiden birisin ayrıca. Yalnız tayin yerlerin doğu da olabilir, hazırlıklı olman gerekir. 357. dönem karacı mimarlar İzmir, Ankara, İstanbul'a düştüler çünkü.

Çok teşekkür ederim, şuana kadar ben sadece bir karacı mimar meslekçi gördüm yani 2 kişiyiz, tabi nete takılmayan yada bilgi bırakmayan da olabilir. Dikkat çeken nokta şu aslında, bir sürü mühendislik mezunları birbirlerini buldular ama mimar yok bu da çok fazla sayıda mühendis az sayıda mimar alındığını gösteriyor.Çok teşekkür ederim, şuana kadar ben sadece bir karacı mimar meslekçi gördüm yani 2 kişiyiz, tabi nete takılmayan yada bilgi bırakmayan da olabilir. Dikkat çeken nokta şu aslında, bir sürü mühendislik mezunları birbirlerini buldular ama mimar yok bu da çok fazla sayıda mühendis az sayıda mimar alındığını gösteriyor.

• rasyonel_ekonomist R kullanıcısına yanıt
    Merhaba tertip benim de aynı yer. Ama dediğiniz gibi değil. Acemi birliğin bitmesine 3-5gün kala usta birliğimiz belli olacak. Deniz olan yerlere düşeceğiz. Bir de ankara var. Bakalım kısmet hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.