Şimdi Ara

3570k oc yardım lütfen (resim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araştırmadıgım yer kalmadı ama bir türlü beceremedim.anakartımın ozellıgı olan oc genıe ıle ıslemcım 4.2 ye cıkıyor (kendı otomatık olarak voltaj verıyor) iyi güzel ama gereksız yere ısınmıs oluyor çünkü forumda arastırdıgımda gordum kı cogu arkadas voltaj bıle vermeden 4.4 lerde kullanıyor .Sizlerden rıcam 3570k ve msi anakart kullanan bı arkadas varsa bana yardımcı olabılır mı voltajsız yada voltajlıda olabılır bana nasıl yapacagımı anlatabılırmı?? oyle cok fazla hız asırtmak ıstemıyorum 4.2 4.4 yeterlı.ıslemcıyı gereksız ısındırmadan yapmak amacım. ınan kı cok arastırdım denedım ama bır turlu olmadı hep 3.4 te calıstı ıslemcı başa dondum..
    Şimdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 22 Nisan 2013; 21:24:37 >

• Çarpan artırdınız mı ? Ve anakartın falan özellikleriyle hız aşırtma yapmak pek sağlıklı değil. Sistem stabil olsun diye basıyor voltajı.

Daha bilgili arkadaşlar yorum yapacaktır ama çarpan artırın stabil değilse voltaj vermeye başlayın ufak ufak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    .
  • adjust cpu ratio- manual ya da enable gibi bişeyler olması lazım onu açınca carpan değerleri aktig olacak yavaş yavaş arttırırsın spread spectrum her zaman disable olsun. 100*34 yazan yerle oynayacaksın voltaj değerleriyle ilgili oynama yapma baslangıç için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spontane89 -- 23 Nisan 2013; 19:50:11 >
    Location Detected (!) Elgin/Moray @UK
  • adjust cpu ratio-42 olacak -/+ tuşları ile yapabilirsin
    geri kalan ayarları alttaki gibi yap voltaj yetmezse yani bilgisayar açılmazsa az az arttır dene

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.