Bildirim
357. Dönem Kısa Dönem GAZİANTEP Çıkanlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
5 İNCİ ZH.TUG. 1 İNCİ HD.A. 1 İNCİ HD.TB. 1 İNCİ HD.BL. GAZİANTEP KARKAMIŞ
Celp Grubu: 1
Statü: KISA_DÖNEM ER
Sınıf: PIYADE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_format -- 25 Ekim 2014; 3:04:12 >_____________________________ -
Eğitim Birliği: İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI KOMD.EĞT.A. / ISPARTA MERKEZ / ISPARTA
Usta Birliği: 5 İNCİ ZH.TUG. 1 İNCİ MKNZ.P.TB.KH.DES.BL. MEBS TK. / GAZİANTEP ŞAHİNBEY / GAZİANTEP_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: no_format
5 İNCİ ZH.TUG. 1 İNCİ HD.A. 1 İNCİ HD.TB. 1 İNCİ HD.BL. GAZİANTEP KARKAMIŞ
Celp Grubu: 1
Statü: KISA_DÖNEM ER
Sınıf: PIYADE
Aralık 2011'de ben de aynı yere gittim. Ancak sınırın şimdiki durumuyla, benim gittiğim zamanki durum çok farklı olsa gerek. İnşallah sıkıntısız bir askerlik geçirirsin. Sorun olursa cevaplarım, yardımcı olurum._____________________________ HACKED BY FRANCIS!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- askerlik yoklama işlemleriniz devam etmektedir. askerlik yoklama başvurunuzu güncelleyebilirsiniz. işlemin hangi aşamada olduğunu asal yoklama başvurusu süreç takibi hizmetini kullanarak öğrenebilirsiniz.
- skolyoz askerliğe engel mi
- terhis belgesi e devlete ne zaman düşer
- tecil bitince ne olur
- askerdeyken bedelli askerlik yapabilir mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler