Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
593.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bricklayer

vay be başvurduğumda 4 ay var daha diyordum geldi çattı o gün. bende birkaç saat sonra yola çıkıcam tüm arkadaslara hayırlı teskereler diliyorum inşallah hayırlısıyla bitirir geliriz

Bitti yarın çıkıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bitti çok şükür.

• Evdeyim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bitirmeyen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Hala bitirmeyen var mı

Sabaha çıkıyorum nasipse

• quote:

Orijinalden alıntı: Del Murder

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Hala bitirmeyen var mı

Sabaha çıkıyorum nasipse

Hadi gözün aydın
  • 10 gün oldu biteli hala alışamadım
  • Benm 2.gun hala alışamadım

• Sanki hayata bi süre ara vermiş sonra tekrar başlamış gibiyim

• Arkadaslar Benim kil donmesi rahatsizligim var boluk astsubayi son 10 gun izin alip kendi doktorunda ol 10 gunluk istirahat raporunu gonder terhis belgeni askerlik subene gondeririz dedi yalniz benim kafama takilan ozel hastanede acilden sevksiz rapor icin merkez komutanligi veya askerlik subesi sorun edermi ? tezkereden sonra sikinti cikar mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.t.K -- 29 Nisan 2015; 11:41:20 >
  • beyler hiç izin kullanmadan bitirdim şükür darısı şafak sayanlara sorum öncelikle 20 nısan cıkıs terhis günümdü bana 3 tane hizmet belgesi(takdir gibi),izin mahiyetinde 12+1 izin kagıdı,birde terhis kagıdı verildi benim sorum şu bunlar tezkeremmi yoksa askerlik şubeme gidip asıl tezkeremimi alacagım bu belgelerle bilgisi olan acil yazarsa sevinirim? tekrar askerlık subesıne gıdılecekmı ?
  • 13 mühimmat bölüğünde çerkezköy askerlik yapanlar varsa bilgi verebilirmi, bilgisi olanlar mesajımı alıntılarsa sevinirim
  • Saka maka bitirdip geldik ustune de 10gun gecti. Herkese gecmis olsun.

• $: 34

• $: 32
  • quote:

quote:

vay be başvurduğumda 4 ay var daha diyordum geldi çattı o gün. bende birkaç saat sonra yola çıkıcam tüm arkadaslara hayırlı teskereler diliyorum inşallah hayırlısıyla bitirir geliriz

Bitti yarın çıkıyorum

hocam şafağı kendinizmi hesapladınız,bittiğinde gidip,benim sürem bitti terhis olmalıyımmı dediniz? yoksa onlar zaten size söylüyormu,şu gün terhis olacaksınız diye?

• Fosiller az kaldı aylar bitecek haftalar kalıcak inş.
  • Şafak 31 başka da yok olsa da vaktim yok

• herkese hayırlı tezkereler, bu haziran sonunda mezun belgemi almış olacağım, normal şartlarda kasım celbine denk geliyorum fakat mezun olmadan ağustos dönemine başvurup statü değişikliğini kullanarak ağustos'ta gitme şansım var mıdır? bu yola başvuran oldu mu acaba? (ağustos dönemi için son evraklar temmuz da teslim ediliyor bende o zaman mezun olduğumu bildireceğim.)
  • Atarsa 29

• 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.