Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
123
Favori
576.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haribo21

arkadaşlar ben nisanda muayene oldum ağustosta gidicem dedim ama bu resim neyin nesi ya
     356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

Bu sorguyu nereden yaptiniz tarif eder misiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

Orijinalden alıntı: raki balboğa

beyler benim sevk bilgilerimde e-devletten indirdim. Hizmet şekli er ve TAHSILI : YÜKSEKOKUL/ÜNIVERSITE TERK yazıyor ama ben m.yüksek okul mezunuyum. şuan kafam karış tı bilen birisi lütfen aydınkatsın beni

12 ay er olarak gitmeyecek misin sonuçta? Yüksek okul mezun/terk farketmez.

Şuan 141 misafir gözüküyor. Çay verelim, içersiniz?

Kim demis farketmez diye ????
    Usta birliginde gidecegi yer icin cok buyuk bir rol oynuyor.
    Sizin sanirim tek korkunuz surenin uzamasi oldugu icin 2 yilliklara ne olursa olsun der gibi konusmussunuz..
    Okulunun terk olarak yazmasi yada mezun olarak yazmasi o adam icin cok onemli. Sadece bu diplomasi sayesinde bile buyuk ihtimalle Cavus yada hic olmadi onbasi kesin olacaktir. Ayrica uzun donem askerler icerisinde en onemli asker 2 yillik universite mezunu olanlardir bunu gittiginizde goreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 16 Temmuz 2014; 12:41:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: swordfish666

quote:

Orijinalden alıntı: Gubar-ı Gam

Bilecik çıktı banada hayırlı teskereler herkese.

Buradaki "Sevk Tarihi", "Sevk Başlangıcı" ve "Sevk Bitişi" neleri ifade ediyor.
    Bilen arkadaşlar cevaplayabilirse makbule geçer.

Sülüs aldııığın tarihe göre o tarihler arasında teslim olman gerek olması lazım. Halyırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: seanone07

Beyler 22 Temmuzda açacağım anketi diye mesaj atmıştım ama bi arkadaş uyardı sağolsun bugün yani 16sında uzun dönem er olarak yapacak arkadaşların sınıflandırma sonuçları açıklanacağı için önceki yazılan deneme girişlerini ve saçma küfürleri silerek anketi tekrar aktif hale getirdim. Yarın 4 yıllık lisans mezunu olmayan uzun dönem er olarak askerlik yapacak arkadaşlar yerleri açıklanınca formu doldurmaya başlayabilirler. 4 yıllık lisans mezunu kısa dönem er veya yedek subay olarak askerlik yapacak olanlar da 22 temmuzda açıklandıktan sonra doldururlar anketi.

Anket sonuçlarına bu vereceğim linkten ulaşabilirsiniz. İlk sayfadaki link eskisi onu da düzeltelim lütfen.

Ağustos 2014 Sınıflandırma Anketi
    https://docs.google.com/forms/d/1SXVGc7ttN9-4q-0X9ly7yevSxqQ8JQKngr1-pdDKvdk/viewform

Ağustos 2014 Sınıflandırma Anketi Sonuçları
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mlju55jyMakj39Kdtsrh1iaHCqUiGMapSsOKea4hSfY/edit#gid=148930589

Teşekkür eden, dua eden arkadaşlar olmuş onlardan da Allah razı olsun benim için çok zor bir şey değil birlikte kolay organize olalım diye biraz zaman ayırdım bu işe sadece o kadar.

Teşekkürler tertip ilk mesaja ekliyorum ;)

• bende askere gitmek istiyom yaaa niye açıklanmadıııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

K.AĞAÇ 6.J.KOM EĞT.A.K.LIĞI/KIRKAĞAÇ MANİSA

Sülüs eve mi geliyor arkadaşlar?

E- devletten yapılıyormuş

Kardeşim komando seçeneğine şubede evet mi demiştin? Bu arada uzun dönemlere hayırlı uğurlu olsun.

Hayır demiştim.Netten biraz cehennemin 3. katı falan diyorlar nasıl olacak acaba

Aylar önce sigarayı bıraktım, alkolde minimum seviyede ayda 5 bira falan, 50 km bisiklet sürüyorum.3000 m koşu 13 dk.3 aydır ciddi idman yaptım sıkıntı çekmem umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

arkadaşlar ben nisanda muayene oldum ağustosta gidicem dedim ama bu resim neyin nesi ya

Bu sorguyu nereden yaptiniz tarif eder misiniz hocam?

işte e devletten sevk edilecek yeri tıklıyorsun googlde hep var yani.eminim buradan açıllancağını..hatta dün 11 de açıklancak yazıyodu şimdi bu yazıyo

• quote:

beyler e-devlette

Seck Tarihi 07/08/2014
    Seck Başlangıç Tarihi 04/08/2014
    Sevk Bitiş Tarihi 07/08/2014

bu yazıyor ama sevk belgesini onaylayıp çıktısını aldığımda

Sevk Tarihi 07.08.2014
    Katılacağı Tarih 09.08.2014

hangisi doğru ben ne zaman teslim olacağım en geç yada en erken bilgi veririmisiniz

Katılacağın tarih 9 yazıyorsa o tarih doğrudur kardeş. Ama hafta sonu biraz değişik olmuş ara sorsana bi birliği

• whatsappbilgi W kullanıcısına yanıt
    Acemiligin guzel gececek cok arkadasim yapti orada ANCAK usta birligi %90 kıbrıs çıkıyor manisadakilere bilgin olsun kıbrıs icin cok iyi seyler duymadım

• ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    dostum edevlet şifren varsa edevlet girdiğinde askerlik sorgulama var oradan görebiliyorsun. @ibrahimscare
  • Askerlik yerleri belli olan arkadaşlar ilk mesajdaki sınıflandırma anketini doldursunlar..Anket sonuçları şimdilik kapalı formu yapan arkadaş gelince acacaktır..Sınıflandırma sonuçlarını doldurunda iletişime geçelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet600

Kardeşim şubat sonunda bozdurdu tecili Mayısta almadılar Agustos da da almadılar.Neye göre alıyorlar

benidee almadılarr gitmek istiyorrummmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: maildecept

quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

beyler benim sevk bilgilerimde e-devletten indirdim. Hizmet şekli er ve TAHSILI : YÜKSEKOKUL/ÜNIVERSITE TERK yazıyor ama ben m.yüksek okul mezunuyum. şuan kafam karış tı bilen birisi lütfen aydınkatsın beni

12 ay er olarak gitmeyecek misin sonuçta? Yüksek okul mezun/terk farketmez.

Şuan 141 misafir gözüküyor. Çay verelim, içersiniz?

Kim demis farketmez diye ????
    Usta birliginde gidecegi yer icin cok buyuk bir rol oynuyor.
    Sizin sanirim tek korkunuz surenin uzamasi oldugu icin 2 yilliklara ne olursa olsun der gibi konusmussunuz..
    Okulunun terk olarak yazmasi yada mezun olarak yazmasi o adam icin cok onemli. Sadece bu diplomasi sayesinde bile buyuk ihtimalle Cavus yada hic olmadi onbasi kesin olacaktir. Ayrica uzun donem askerler icerisinde en onemli asker 2 yillik universite mezunu olanlardir bunu gittiginizde goreceksiniz.

Evet 2 yıllık okumuşları ezdim, ego tatmini yapıyorum. Polemik yaratmayın.
    O cevap sadece o kişi için yazılmış birşey. Sevk öncesi hazırlık işlemleri sırasında imza atılıyor bilmem hatırlar mısın. Diplomanı da veriyorsun. Ayrıca işlemler sonrası eline bir de durum belgesi veriyor. Orda da yazıyor neyin nesi kimin fesi olduğun. Orda bir sıkıntı yokken sistemde öyle gözükmesi muhtemelen anlık bir hata olarak düşündüğümden öyle yazdım.
    Ayrıca süre uzamasından falan korkum olsaydı 2 sene önce lisansı bitirdikten hemen sonra gider, lisansüstü eğitimi sonraya bırakırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiber septim

quote:

Orijinalden alıntı: kthya_43

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur.dulger

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iltarmri

arkadaşlar merhaba.ben de lisans mezunuyum ama bende de 16.07.2014 saat 11 de açıklanacağı yazıyor. kısa dönem çıkacak olanlar için belki bugün açıklanabilir.

Merhaba arkadaşım hoşgeldin, e-devlette tam olarak hangi başlık altında yazıyor söylediğin bilgi. Ben "sevk işlemleri", "başvuru işlemleri" vb gibi tüm başlıklara baktım ama hepsinde bu dönem sevke tabi değilsiniz yazıyordu. Ben de lisans mezunuyum. Acaba ben mi yanlış yere bakıyorum?

SEVK EDİLECEK EĞİTİM MERKEZİNE BAKMAK LAZIM AMA BU LİSANS MEZUNU OLMAYANLAR İÇİN DİYE BİLİYORUM. BİZİM yerler HAFTAYA belli OLACAK.

Evet lisans mezunlarının yerleri 22 temmuzda açıklanacak. Benim merak ettiğim, acaba bugün saat 11.00den sonra "sevk edilecek eğitim merkezi" başlığında ne yazıyor olacağı :) Siz bu sevke tabi değilsiniz falan diyecektir muhtemelen.

Bi mucize olur mu acaba

Hiç belli olmaz valla :)

Konuda yazan diğer arkadaşlar ne olup bittiğini anlamadan biz sevk yerlerimizi öğrenmiş oluruz :) hiç de çaktırmayız, bir hafta yaptıkları heyecanı izler dururuz :)

Çakal tertipler ne yalan söyleyim bende açıklanabilir diye bekledim sonuçta bilg üzerinden yapılan işlem bir enterla random dağıtacak yerlerimizi atomu parçalamıyorlar ya sonuçta

• SOnuçları açıklanan arkadaşlardan 2. kısım çıkan var mı ? yani eylülde askere gidecek olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa1940

Form sonuclarına baktım kayıtlı en yaşlı aday olduğumun farkına vardım benden yaşlı misafir yoksa eger :)

Adanalı hemşehrim selamlar. Bakalım nereye cıkacak yerimiz.Hayırlısı olsn
  • eylüle gideceklerin sonuclarıda mı bugun acıklanıyor.normal 12 ay uzun donem erler iicin yazıyorum
    Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır. bende bu yazıyor kesin kasımamı kaldık sube acmıyor telefonu kıtlenmıs :D
  • Ağustosta cikmayanlar dilekçe verip gidebiliyor muyuz bilgisi olan varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: erenisci

eylüle gideceklerin sonuclarıda mı bugun acıklanıyor.normal 12 ay uzun donem erler iicin yazıyorum
    Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır. bende bu yazıyor kesin kasımamı kaldık sube acmıyor telefonu kıtlenmıs :D

http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/agustos_er_2014_duyuru.pdf
    Açıklanması için başka tarih verilmemiş. Demek ki kasıma kaldınız.
  • Size yeni bir paranoya

Az once e devlete girdim. YS adayiyim. YS kismini tikladigimda dun herhangi bir siniflandirma sonucu bulunmamaktadir yazarken
    Bugun Yedek subay sınıflandırma sonuçları henüz açıklanmamıştır yazdi.

Acaba YS mi olduk ? Sizde yazan nedir ?

Haydi hayirlisi.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.