Şimdi Ara

355. Dönem (MAYIS 2014) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.327
Cevap
71
Favori
330.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR İZMİR GAZİEMİR ULAŞTIRMA VE PERSONEL OKULU VAR MI? Benim ki personel asteğmen. İzmir 3 kişimiyiz sadece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: kry_38

quote:

Orijinalden alıntı: kriptekss

quote:

Orijinalden alıntı: kry_38

arkadaşlar acemi amasya usta kars olan var mı?haberleşelim

Ayni kardes acemi Amasya usta Kars merkez hele sukur biri cikti.

şükür:)) sen hangi şehirden geliyosun kardeş ben kayseriden

Usta birlği karsmı ben 345 kısa dönem olarak usta birliğimi Karsta yapmıştım acemi birliğim Ankara mamaktı 2 yıl geçti vay be ne zamanlardı yahu,kars için çok kişi aramaıyn kardeşim Karsta kısa dönemler çok azdır 4 5 tane falan bizim zamanımızda öyleydi koca piyade taburunda iki kısa dönemdik

Uzun dönem erler için çok kötü ama kısa dönemler için güzel hatıralar ve güzel anılar yaşayabileceği bi yer kars ben 14.mknz piyade tugayı olarak Doğu Kışlada yaptım askerliğimi Kars kalesinin bile en tepesindeydik,en güzel tarafı yazın çok serin oluyor asla pişmessiniz o yüzden emin olun şanslısınız en sıcak 24 derece oluyor hava,temmuz ayında gece nöbetinde bile üşüdüğüm olmuştur

Çarşı izinleriniz güzel geçebilir özellikle Karsın bazı yerlerinde harika menemen ve kahvaltı çeşitleri oluyor şu an unuttum ama gidince keşfedersiniz küçük bi şehirdir Kars ama insanı iyidir ,hafta sonları cep telini kiralayıp saatlerce konuşabilirsiniz benim gititğim bi yer vardı adam beni sevdiğinden cep telini bedava veriyordu artık karşıdakine güven verirseniz sizi çok severler,sonra internet cafe ve playstation cafelere çok takılırdık,kahve diyarı vardı oraya gidip coffe latte falan içerdik arkadaşlarla zevkli olurdu.

Eğer revirci yada rdm'ci olursanız sivil olarak dışarda gezebiliyorsunuz mesela revire hasta götürdünüz hastaların işi bititkten sonra 11 den 3 e kadar dışarda dolaşabiliyorsunuz ama servisi kaçırmayın yinede ben revirciydim valla dışardaydım hep hastaneye giderdim refakarçi olarak genelde takılırdım dışarda

Anlatacak çok şey varda aklıma gelmedi ama güzel günlerdi kısa dönemsiniz zaten emin olun tam zamanında bitireceksiniz off beu neyaf çekilirmi demeye başladığınız an bakacaksınızki askerlik bitmiş ben güzel taraflarını yazdım ama zorluklarıda var sonuçta askersin nöbeti var,iştiması var,mıntıkası var gerçi siz çok mıntıka yapmassınız ben 2 hafta yaptım sonra bişeye karışma dediler yapma nedenimde benim devrem yada üstüm yok şimdi herkes bişeyler yapıyor bende el atayım dedim öyle oluncada seni daha çok seviyorlar,arkadaşlarımı özledim ne yalan söylüyeyim

Sagolasın kardeş bilgilendirme için.

• quote:

Orijinalden alıntı: eser61

quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Az kaldı tertipler .D:

antalyaya gidecekler

https://www.facebook.com/groups/750452768338087/753761184673912/?notif_t=group_activity

buralarda takılıyoruz unutmayın :D

Sulus örneğini fotokopisi mi ıstiyorsun gruba almak icin başvurduk hala kabul etmemişsin :-)

Melih Güney kurmuştu grubu DH deki nickini hatırlayamadım şu listeden bakıp mesaj atabilirisn :D

• Selam Gençler.
    Gençler diyorum çünkü yaşım 36. Herhalde hepinizden büyüğüm. Bu yaşa kadar neredeydin demeyin. :)
    Başından beri forumu takip ediyorum. Şimdi bu 5-9 tarihleri arasında sevk inisiyatifinden ötürü ben hep işlerimi 9'unda teslim olacağım şeklinde programladım. Burada sülüsünü alan arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla 7'sinde teslim olmaları gerektiği söylenmiş. Bu da aklıma şöyle bir fikir getirdi. Sülüsümü Salı günü alırsam Bana Perşembe teslim ol derler. Çarşamba alırsam Cuma teslim ol derler. Sülüsü almanın bir tarihi var mıdır ? bu şekilde 6'sı veya 7'si gibi sülüsümü alırsam bir sıkıntı doğurur mu sizce? Ya da yarın sabah gidip sülüsümü alırken rica etsem bana 9'unda teslim olacaksın deme nezaketini gösterirler mi :p

Acemi Birliği
    KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI

Usta Birliği
    İL J.K.LIĞI/UŞAK

• B-612 B kullanıcısına yanıt
    hayir bir sorun yok. bir gun yol iznin varsa carsamba git ve al. istersen subeyi ara onlar bu konuda yardimci oluyorlar
  • beyler acemi manisa merkez usta lefkoşa olan varmı kimseyi göremedim
  • KÜTAHYA HAVA YOK MU
  • YILDIRIMK Y kullanıcısına yanıt
    Eyvalah YILDIRIMK. Yarın bir arayayım şubeyi o halde. İkamet İstanbul. Kastamonu'ya 1 ya da en fazla 2 gün verirler yol izni. Salı, Çarşamba giderim artık o halde sülüsü almaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-612 -- 1 Mayıs 2014; 23:32:40 >
  • B-612 B kullanıcısına yanıt
    Hocam sevk tarihimiz 5-9 mayıs bu tarihler arasında istediğiniz zaman alabilirsiniz sülüsü. Bu tarihten önce alırsanız sevk tarihiniz 5i görünür ve yol durumunuza göre 6 veya 7sinde teslim olmanız gerekir. Kastamonuya yakın bi yerde ise kütüğünüz 1 gün yol verirler, ben zonguldaktan gidicem mesela 1 gün çıkıyor bana, eğer uzaktaysanız 2 gün olur yol izni, buna göre ayarlayabilirsiniz kendizi.
  • #CannibaL# kullanıcısına yanıt
    Eyvallah CannibaL. İçime su serptin. İstanbul'dan geleceğim. Orada görüşürüz artık :)
  • Polatlı Topçu ve Fuze Okulu için ordaki arkadasimla konustum, içeride herşey satılıyor. Iç çamaşırı ve havlu al, onun dışında teferruata gerek yok zaten çarşı izninde dilediğini alırsın dedi, sizlerin de bilgisine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam doğuya ücretsiz ucak hizmeti devam ediyor mu askerlere. Mesela Kars'a.

• Henüz görmeyenler için: Acemisi Kastamonu'ya düşenler, ustalık birliğindeki tertiplerinizi burada arayabilirsiniz

https://www.facebook.com/groups/355kastamonu/
  • Arkadaşlar Eğirdir Dağ Komando Okuluna gidecek arkadaşlara yardımcı olabilirim
  • Yusuf-1986 Y kullanıcısına yanıt
    28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 28 İNCİ MKNZ.P.A. 2 NCİ MKNZ.P.TB. 1 İNCİ MKNZ.P.BL. / MAGOSA / MAGOSA

haberleselim.
  • Her şey hazır olduğuna göre artık askere gidebiliriz.

MelihGuney.com
    Askere Giderken Alınması Gerekenler – MelihGuney.com
    http://www.melihguney.com/askere-giderken-alinmasi-gerekenler.html

• Dostlar asker malzemeleri satan bi yerden gerekli esyalarin bi kismini aldim fakat ordaki eleman ic camasiri olarak normal atlet yerine kollu atlet verdi. Hatta normal atlet yasak falan dedi. Normalde atlet giymeyen biri olarak cok da takmadim aldim 3-4 tane ondan ama aklima da takildi, durum boyle midir sizde de?

• quote:

Orijinalden alıntı: eser61

Bende de aynısı "acemi birliği sıcak- usta birliği daha da sıcak olacak gibi geliyor :/

Bizde karadenizden gelcez urfaya, senin daha zor :)

• atarsa 78. kastamonu tokat varsa yardım ederiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Licus

Her şey hazır olduğuna göre artık askere gidebiliriz.

http://www.melihguney.com/askere-giderken-alinmasi-gerekenler.html

La bana yeşil corap koydu satıcı :/ herkes siyah almış

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.