Şimdi Ara

355. DÖNEM (MAYIS 2014) İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. / İSKENDERUN / HATAY (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
9
Favori
26.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • THY 'nin askerlee % 25 indirimi var bilet alirken soylemeyi unutmayin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a.brk A kullanıcısına yanıt
    Evet katılabiliyoruz. Ama yine 18 Haziran tarihine göre terhis olunuyor. Mesela 23 Haziranda katılacaklar 2 gün daha geç terhis oluyor. Yani bize verdikleri 2 gün izin izin süremizden düşmüyor. Bu nedenle genelde herkes bu 2 günlük süreyi kullanıyor.

    Kısaca söylemek istediğim 18 Haziranda askerlik başlamış oluyor. Sülüslerini 19 veya 20 Haziranda alanların askerlikleri de o günlerde başlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erokut -- 3 Haziran 2014; 15:19:17 >
  • Erokut kullanıcısına yanıt
    anladım kardeşim. yani 18 haziran günü teslim olursam 2 gün erken terhis oluyorum doğrumudur ?
  • Erokut kullanıcısına yanıt
    şimdi benim teslim tarihim 20 haziran yol izni birgün vermişler askerlik şubesi niksar tokat yazmışlar ikamet istanbul anlamadım neden şubemi niksar yazmışlar ben bileti sabah 5:30 uçuşuna aldım havaş servisi iskenderun merkeze mi götürüyor yoksa askerlik şubesine direk ulaşabiliyor muyuz malum erken saate gidip bi iskendurunda kahvaltı yapma gibi durum düşünüyorum.saat 1'de teslim olurum tertip
  • a.brk A kullanıcısına yanıt
    Maalesef tertip. 2 gün erken gitsek de bir şey değişmiyor. Yani 21 Haziranda gitsen bile 18 Haziranda askerliğe başlamış gibi gözüküyorsun. Sülüsümüzde yazan sevk tarihi askerliğimizin başladğı tarih oluyor. Sevk tarihinden başlayarak 6 ay sayılıyor ve usta birliğinden terhis oluyorsun. Ama sevkini 19 haziranda alanların askerliği bir gün geç bitiyor. Bana şubeden böyle söylenmişti. Umarım anlatabilmişimdir. :)
  • ebubekirguler E kullanıcısına yanıt
    Havaş direk merkeze gidiyor fakat deniz alayının önünde indiriyormuş. Anladığım kadarıyla İskenderun'a ayrı Antakya'ya ayrı havaş otobüsü gidiyor. Ona dikkat etmek lazım. Her gelen uçak için servis varmış. Uçak indikten 25 dakika sonra kalkıyormuş. Merkez 40 dakika falan sürüyormuş.



    Arkadaşlar 21 Haziran 14.20 Sabiha Gökçen Pegasus uçağı ile gelecekler var mı ?
  • Erokut kullanıcısına yanıt
    İkinci defa biletimi değiştirdim . Şimdiki biletim 21 Haziran 14:20 pegasus uçağı.
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    Tertip açıkça sevindim :) eğer 5.30'da gitseydim vardığımda o bir günün uykusuzluğuyla beraber, sağlık kontrolüne gir kan aldır, sonra çömel kalk yap falan derken ilk günden kendimden geçme ihtimalim yüksek olabilirdi :)

    Bugün bir askeriyenin önünden geçerken durdum ve nöbetçi askerlere saat 17' suları teslim olsam sorun olur mu diye sordum. bir şey olmaz ben 18'de teslim oldum dedi biri. Hem daha iyi kalabalık biraz dağılmış olur dedi. :)
  • sağlık kontrolünde kanmı alıyorlar ya. hiç sevmem kan vermeyi :(
  • Tertipler selam. Bu thy'nin %25 indirim mevzuusu bizleri de kapsıyor mu? Yoksa halihazırda asker olanlara özel bir uygulama mı?
  • Thy nin indirimi Kapsiyor sevk evrakini gostermen yeterli check in sirasinda ayrica ATLAS-JET in adana ucusuna da bakin fiyatlar uygun ucretsiz servisi var iskenderuna inceleyin derim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ettiginiz bisey olursa özelden sorabilirsiniz arkadaslar
  • Ben de Antalya'dan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tertipler 21 haziran haftasonuna denk geliyor bazı askerlik yapan arkadaşlar haftasonu kimse olmaz teslim olma git p.tesi teslim ol diyorlar böyle düşünen var mı ? Ceza falan uygularlar mı ?
  • nafot N kullanıcısına yanıt
    Bu konular daha öncede görüşüldü. Kesinlikle teslim olmalısın. Cumartesi veya pazar farketmez sonuçta teslim olman gereken son tarih 21'i. Nöbetçi uzmanlar veya astekler vardır. Seni teslim alırlar resmi işlemlerin yine iş günü yapılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosyana gec teslim bakayasi notu dusulur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nafot

    Tertipler 21 haziran haftasonuna denk geliyor bazı askerlik yapan arkadaşlar haftasonu kimse olmaz teslim olma git p.tesi teslim ol diyorlar böyle düşünen var mı ? Ceza falan uygularlar mı ?

    Olur mu öyle şey yav, kaymakamlık mı orası

    Benim son katılım tarihi de 21 haziran cumartesi, saat 13:00.

    Arkadaşlar ben bi gün önceden orada olup o gece konaklayıp yol yorgunluğunu atıp ertesi gün giriş yapma düşüncesideyim.

    Samsun'dan direkt uçak seferi yok. Otobüs ise 15 saat diyorlar İskenderun'a.

    Cumartesi günü giriş yapacak olan varsa buluşup beraber girelim içeri. Telefon olmayacak yanımızda malum, şimdiden ayarlamak lazım.




  • Beyler thy ist-isk 9.40 ucagında olacak olan var mı?
  • Tertipler, 21 haziran cumetesi gunu saat 12.00 de iskenderun sahillde bulunan PETEK PASTANESIN'DE bulusalim, burada isteyen yemek isteyen iskendeunun en iyi kunufesini yer ayni zamanda DH olarak tanismiz oluruz,ardindan hep beraber alaya hareket ederiz,iceridede birbirimize yardoimci oluruz katilacak olanlar isim kaydetsin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgin12

    Tertipler, 21 haziran cumetesi gunu saat 12.00 de iskenderun sahillde bulunan PETEK PASTANESIN'DE bulusalim, burada isteyen yemek isteyen iskendeunun en iyi kunufesini yer ayni zamanda DH olarak tanismiz oluruz,ardindan hep beraber alaya hareket ederiz,iceridede birbirimize yardoimci oluruz katilacak olanlar isim kaydetsin..

    Benim cumartesi saat 13:00 'ten önce birliğe girmem gerekiyor.

    Yani saat 12 geç olacaktır benim gibi erken girmek zorunda olanlar için.

    Ben bir gün önce gidip , otelde konaklayıp ertesi gün katılma niyetindeyim. Cumartesi katılacak olan varsa ben öğlenden önce girmeyi planlıyorum, buluşup beraber girebiliriz. Malum yanyana olanlar muhtemelen aynı bölüğe düşüyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.