Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (864. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.540.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu e-devlet sifresini yine unuttum ya. daha 2 hafta olmadı alalı.. arkadas sifreye para vermekten bıktım. hayır aynı sifreyi kullanıyorum ama kabul etmiyor. aklıma gelebilecek tüm sifreleri denedim girmiyor soktumunun sitesine. yine bi 4 tl girecek anlasılan bana. soyguncu herifler. bi de 2 ayda 1 yenileyecekmişiz şifreyi.

Orijinalden alıntı: katip0317

Arkadaşlar bu ne ya
    Herkes evli çocuklu, Allah sabır versin hepimize.

inşallah devrem Rabbim sabır versin işimiz zor ama geçer bu günlerde...

Orijinalden alıntı: Coşkun89

quote:

Orijinalden alıntı: KreziOssie

quote:

10 kayıtlı üye, 81 misafir.

Misafir arkadaşlarda aramıza katılırlarsa, hem ortama erken girmiş olurlar hem de listenin bir anda 700'e uçmasına vesile olurlar. Çok zor bir şey değil üye olmak misafir arkadaşlar.

Hem ortama renk katarlar.. Cıvıl cıvıl bir forumdayız, bunu göz ardı etmeyelim.

Hahah aynen devrem. Devremsin değil mi devrem, dedemizsen ve bir kaç tüyo vermeye gelmişsen saygı da kusur etmeyelim.

Cumayı bekleyenlerdenim bacanak Devreyiz vesselam

Kasım Celbi Yedek Subay Adayı, Statü Tecihi: Kısa Dönem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AMOK!

cuma günü inşallah buna benzer bir resim paylaşmak nasip olur hadi Bismillah

Açıklandı sandım bende ilk bakışta

Cuma hayırlısı ile Tuzla piyadeyi Print Screen yapıp paylaşacağım

Statü YEDEK SUBAY
    Sınıf JANDARMA

• quote:

quote:

quote:

quote:

10 kayıtlı üye, 81 misafir.

Misafir arkadaşlarda aramıza katılırlarsa, hem ortama erken girmiş olurlar hem de listenin bir anda 700'e uçmasına vesile olurlar. Çok zor bir şey değil üye olmak misafir arkadaşlar.

Hem ortama renk katarlar.. Cıvıl cıvıl bir forumdayız, bunu göz ardı etmeyelim.

Hahah aynen devrem. Devremsin değil mi devrem, dedemizsen ve bir kaç tüyo vermeye gelmişsen saygı da kusur etmeyelim.

Cumayı bekleyenlerdenim bacanak Devreyiz vesselam

Eyvallah bacanak 4 aydır beklediğimiz gün geldi sayılır artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: wdaf

quote:

Orijinalden alıntı: ssman25

Beyler kafamı karıştıran bu konu var danışmak istedim bilen varsa yardımcı olsun. Öğrencilik döneminde yarı zamanlı çalıştığım fabrikada mezun olur olmaz tam zamanlı başladım. Yarızamanlı 5 ay boyunca 12 günden ful time ise 5 ay 30 günden çalıştım. Sigortalarım tam olarak yattı benim çıkarken herhangi bir hakkım olucakmı tazminat ihbar cart curt bilgisi olan varmı ? Biraz alengirli durumum ama merak ettim

Toplam 1 yıl aralıksız ssk primi yatırılmışsa kıdem tazminatı almaya hak kazanırsın.Parttime dan ful time a geçişin sırasında girdi çıktı yapmışlarsa kıdem tazminatı alamazsın ihbar tazminatı iş yerinin insafına kalmış ama çoğu yer vermiyor.Örnek vermek gerekirse ben bi yabancı hastane arşivinde çalıştım 3.5-4 ay sonra kendileri çıkarttılar ihbar tazminatı verdiler sen çıkmak istediğindn dolayı vermezler ama dediğim gibi o çalıştığın iş yeriyle alakalı.

Girdi çıktı olmadı ama 1 senede dolmadı anlaşılan bir hakkım olmuyo :D Eyvallah tertip saolasın bilgilendirmen için ;)

• quote:

İnş. yedek subaylık isteyenlere başta ben olmak üzere böyle yerler nasip olur :)
    Celp: 1

• Oğlum çok stresliyim ya, sanki Cuma günü üzülecekmişim gibi bir his var içimde... Bir de Kasım'da gitsem süper olacak, beklemek çok yoruyor insanı. 2 aydır "Gittim, gideceğim" muhabbetleriyle geçiyor. Kasım'da gidersek bu muhabbetten de kurtuluruz devrelerim.

Orijinalden alıntı: kader_katibim

quote:

Orijinalden alıntı: mayki05

quote:

Orijinalden alıntı: kader_katibim

quote:

Orijinalden alıntı: ablicak

quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

quote:

Orijinalden alıntı: emre1535

quote:

Orijinalden alıntı: zmbrtı

quote:

Orijinalden alıntı: mes35

bende nişanlıyım herşeyden çok onu bırakcak olmam koyuyor bana

ben evliyim devrem ben napayım

Kısacası hepimizin bi bekleyeni illaki var.Su gibi gider geliriz inşallah

Susun hepiniz. Ben hem evli hem çocuğum var. peki ben ne yapayım.

Nişanlısı olan neyi dert ediyor. yenge hanım ne güzel anasının babasının yanında. gözünüz arkada kalmaz en azından.
    Allah yardımcımız olsun...

@aNeXiEtY
    kesinlikle katılıyorum bende evliyim birde yaşına yeni giren kızım var. İnşallah aynı yere düşeriz de ortak paydamız olur devrem.

selamünaleyküm arkadaşlar.yalnız olmadığıma sevindim benimde 11 günlük oğlum var Allah bağışlarsa...zor olacak demek hafif kaçacak sanırım şimdiden uykularım kaçıyor kabus görmeye başladım düzenli olarak.dün rüyamda gideceğim yerin ardahan ve ağrı olduğunu görüyorum uzun mu kısa mı göremiyorum baksamda bulamıyorum heyecandan sonra sıhhıyeci olarak görüyorum ne alakaysa sivilde öğretmenim ..üzülüyorum uzunmuş gibi vs vs...Allah hakkımızda hayırlısını versin evli olanların çok daha zor geçireceği bir süreç olacak Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah kısa dönem gelir ve tez elden bitirip kavuşuruz aslan parçalarına...

dostum Allah kolaylık versin bizlere benim evlatta 1,5 yaşında herşey biyana o biyana geride onu bırakmak çok koyacak banada ama sayılı gün çabuk geçer die avutuyorum kendimi

dostum inşallah ya...dilerim aynı yerlere düşeriz de evli adamın halini evliler anlar sanırım.bekar tertipler daha rahat olacak bundan şüphe yok.hayırlısı olsun inşallah.

Devrelerim Allah hepimizin yardımcısı olsun,ben nişanlıyım ve ben bile sıkılıyorum giderken.Evli ve çocuklu olan sizleri hiç düşünemiyorum.Ama merak etmeyin Rabbim onunda sabrını verecektir inş.

• Kimisini annesi babası bekleyecek, kimisi da arkasında esını cocugunu bırakacak, kimisinin de belki kimsesi yok.

Kazasız belasız herkes gider,ortama alışır, askerliğini yapar ve geri döner inşallah.

Hayırlısı neresiyse oralara düşmek dileğiyle devrelerim.

Bursa/Bursa
    Mak.Müh

• Arkadaşlar şimdi 25 inde sonuçlar açıklanacak bizim bilet alabilmemiz için şubeye gidip kesin sevk tarihimizi öğrenmemiz lazım (yol süresi için) ama 25 inde şubeye gidilmez biliyorum o gün şubeyi asker kardeşler yıkacaklar E hafta sonuda kapalı p.tesi günüde ilk gün gidilmez diyenlerin gitmesi sonucunda izdiham olacak yani Salı günü gitmek mi mantıklı oluyor ? E o zamanda uçak bileti alacaklar önceden alma indirimden faydalanamayacağız çünkü 25 inde ve p.tesi günü yerlerini öğrenenler biletlerini almış olacak yani benim kafa iyicene karıştı.Biz ne zaman şubeye gitmeliyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35alper88 -- 22 Ekim 2013; 13:28:43 >

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    kasım olsun kısa olsun baska bir şey istemiyorum geberecem stresten

quote:

quote:

Beyler kafamı karıştıran bu konu var danışmak istedim bilen varsa yardımcı olsun. Öğrencilik döneminde yarı zamanlı çalıştığım fabrikada mezun olur olmaz tam zamanlı başladım. Yarızamanlı 5 ay boyunca 12 günden ful time ise 5 ay 30 günden çalıştım. Sigortalarım tam olarak yattı benim çıkarken herhangi bir hakkım olucakmı tazminat ihbar cart curt bilgisi olan varmı ? Biraz alengirli durumum ama merak ettim

Toplam 1 yıl aralıksız ssk primi yatırılmışsa kıdem tazminatı almaya hak kazanırsın.Parttime dan ful time a geçişin sırasında girdi çıktı yapmışlarsa kıdem tazminatı alamazsın ihbar tazminatı iş yerinin insafına kalmış ama çoğu yer vermiyor.Örnek vermek gerekirse ben bi yabancı hastane arşivinde çalıştım 3.5-4 ay sonra kendileri çıkarttılar ihbar tazminatı verdiler sen çıkmak istediğindn dolayı vermezler ama dediğim gibi o çalıştığın iş yeriyle alakalı.

Girdi çıktı olmadı ama 1 senede dolmadı anlaşılan bir hakkım olmuyo :D Eyvallah tertip saolasın bilgilendirmen için ;)

1 sene dolmadıysa girdiğin tarihten itibaren kıdem tazminatı alamazsın ama ihbar tazminatı iş yeri belki verir hayırlısı olur hakkında inş.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlısıyla inşallah dilediğin gibi olur devrem.

Kasım Celbi Yedek Subay Adayı, Statü Tecihi: Kısa Dönem

• quote:

quote:

İnş. yedek subaylık isteyenlere başta ben olmak üzere böyle yerler nasip olur :)

devrem aynı yer çıkar ise beraberiz

Statü YEDEK SUBAY
    Sınıf JANDARMA

• quote:

işte tam istediğim ekran görüntüsü :)
    Amin devrem.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35alper88

Arkadaşlar şimdi 25 inde sonuçlar açıklanacak bizim bilet alabilmemiz için şubeye gidip kesin sevk tarihimizi öğrenmemiz lazım (yol süresi için) ama 25 inde şubeye gidilmez biliyorum o gün şubeyi asker kardeşler yıkacaklar E hafta sonuda kapalı p.tesi günüde ilk gün gidilmez diyenlerin gitmesi sonucunda izdiham olacak yani Salı günü gitmek mi mantıklı oluyor ? E o zamanda uçak bileti alacaklar önceden alma indirimden faydalanamayacağız çünkü 25 inde ve p.tesi günü yerlerini öğrenenler biletlerini almış olacak yani benim kafa iyicene karıştı.Biz ne zaman şubeye gitmeliyiz ?

Devrem kesin sevk tarihi silüstemi var sadece ? E devlettde yazıyordur diye umuyorum. Ben bu ay sonunda işten ayrılacağım. En erken kasım 1'de alırım yani. O tarihe uçak biletleri tavan olur :/ Otübüslerde yer kalmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlısıyla inşallah dilediğin gibi olur devrem.

umarım herkez gönlünden geçenleri yaşar cuma günü

Statü YEDEK SUBAY
    Sınıf JANDARMA

• quote:

quote:

quote:

devrem aynı yer çıkar ise beraberiz

İnşallah tüm temennim o :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 35alper88

Arkadaşlar şimdi 25 inde sonuçlar açıklanacak bizim bilet alabilmemiz için şubeye gidip kesin sevk tarihimizi öğrenmemiz lazım (yol süresi için) ama 25 inde şubeye gidilmez biliyorum o gün şubeyi asker kardeşler yıkacaklar E hafta sonuda kapalı p.tesi günüde ilk gün gidilmez diyenlerin gitmesi sonucunda izdiham olacak yani Salı günü gitmek mi mantıklı oluyor ? E o zamanda uçak bileti alacaklar önceden alma indirimden faydalanamayacağız çünkü 25 inde ve p.tesi günü yerlerini öğrenenler biletlerini almış olacak yani benim kafa iyicene karıştı.Biz ne zaman şubeye gitmeliyiz ?

:)
    salı günü askeriye de tatil olabilir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız çünkü :)
    pek uğrak yer olmayan bir şubeden cuma veya pazartesi almak mantıklı olabilir

• 
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.