Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.096
Cevap
207
Favori
1.520.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi bize diplamayı 2 sene sonra verecekler. Gecici mezuniyet belgesi var sanırım çoğu kişide. Gerçi onuda alamadık daha .

    1-Şimdi sormak istediğim transkript'de lazım oluyor mu? Çünkü paylaşılan resimlerin birinde onu istiyorlar galiba.

    2- olarak ben uzun dönem yapmak istiyorum, sanırım buda sadece istekle olmuyor duyduğuma göre, ordunun ihtiyacı varsa alnıyormuş galiba.


    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Delacrimosa D kullanıcısına yanıt
    Bizde her büt sınavı ayrı bir dönem sayılmış ama senin rekora yetişmek zor :)
  • Komando olamaz raporunu aldım , rahatım artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 11 Temmuz 2013; 3:55:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben tüm belgeleri teslim ettim gün sayıyorum olaki caymak istiyorum. Varmı prosedür nedir nasıl tecil edilir tekrar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilalMW

    şimdi ben tüm belgeleri teslim ettim gün sayıyorum olaki caymak istiyorum. Varmı prosedür nedir nasıl tecil edilir tekrar?


    Bunu bende çok merak ediyorum. Var mı bi prosedürü filan ?
  • Günaydın ağustos celbi başlığında 15 mayısa kadar dönebilirsiniz yazıyordu, bizim için de 15 ağustos olması gerek. Tabi tecil hakkınız devam ediyorsa.
    Kesin bilgi değildir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu başvuruyı hızlandırmak için formları asalın sitesinden indirip doldurun deniliyor,asalan sitesinde formları bulamadım ? bulabilen varmı acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sudafed

    Askeriye ye gittiğin zaman seni aile hekimine yollucak rapor için,orda sıkıntılarını sölediğin zaman seni asker hastanesine sevk edicek.Raporu alıp tekrar askerlik şubesine gidiyorsun ve ordaki görevliler sana hangi bölümse rahatsızlığın ordan randevu alıyor.Sonra zaten muayene sonucunda durum değerlendiriliyor.


    Çok teşekkür ederim sağolasın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seffaf1

    bu başvuruyı hızlandırmak için formları asalın sitesinden indirip doldurun deniliyor,asalan sitesinde formları bulamadım ? bulabilen varmı acaba ?

    Başvurunun hızlanması diye bir şey yok kardeşim,hız dedikleri şey formu orada doldurmak yerine dolu götürmen zaten buda sana bir hız veya öncelik tanımıyor, formlara evet hayır yazıyorsun veya ( x ) işareti koyuyorsun çabucak bitiyor sıranı beklerken sıkılacağına formu doldurursun.Bence hiç gerek yok çıktı almana uğraşmana değmez.
  • hocam şimdi şubeye başvuru yapsak ağustosa almazlar değil mi ? kasımda gitmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmaz umarım arada pomeme girme ihtimalim var sıkıntı içerisindeyim :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menanty

    Şimdi bize diplamayı 2 sene sonra verecekler. Gecici mezuniyet belgesi var sanırım çoğu kişide. Gerçi onuda alamadık daha .

    1-Şimdi sormak istediğim transkript'de lazım oluyor mu? Çünkü paylaşılan resimlerin birinde onu istiyorlar galiba.

    2- olarak ben uzun dönem yapmak istiyorum, sanırım buda sadece istekle olmuyor duyduğuma göre, ordunun ihtiyacı varsa alnıyormuş galiba.


    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.



    Var mıdır bilgisi olan
  • Menanty kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım forumda 300 ün üzerinde mesajı olan biri olarak neden cevap alamadığını sende biliyorsun.

    Çünkü cevapları biliyorsun ama nedense yeterli gelmiyor.

    Sorduğun soruların sonunda cevaplarıda vermişsin 1.soru cevabı ''Çünkü paylaşılan resimlerin birinde onu istiyorlar'' 2.soru cevabı ''ordunun ihtiyacı varsa alınıyormuş''

    İlk sayfayı okumanı tavsiye ediyorum.
  • Menanty kullanıcısına yanıt
    1-Ön kayıtta ihtiyaç yok ama ikinci gidişinde(1-30 Eylül tarihleri) o zaman istiyorlar. Şimdi alıp rafa kaldır. Günü geldiğinde götürürsün.

    2-İhtiyaca, fiziğine,diploma notuna bakıyorlar. Bunlarda yeterliyse işin bilgisayarla yapılan kuraya kalıyor diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmbrbr

    1-Ön kayıtta ihtiyaç yok ama ikinci gidişinde(1-30 Eylül tarihleri) o zaman istiyorlar. Şimdi alıp rafa kaldır. Günü geldiğinde götürürsün.

    2-İhtiyaca, fiziğine,diploma notuna bakıyorlar. Bunlarda yeterliyse işin bilgisayarla yapılan kuraya kalıyor diye biliyorum.

    Cevap için teşekkür ederim.

    @mysterio7 Dostum transkript almak öyle kolay iş değil. Benim okulum 16 saat uzaklıkta. Geçici mezuniyet belgesini almaya gittiğimde alacağım. Bunun için malesef bizzat gitmem gerekiyor. Bazen olacağı tutuyor bölüm başkanına vb. imzalatman gerekiyor, onu arayorsun bunu arıyosun bir yığın angarya iş oluyor.

    Soruyorum çünkü kesin bilgi edinmek istedim. Varsa bildiğin birşey konuş yoksa mesaj atma.




  • Evet arkadaşlar beni de yazabilirsiniz

    Yaş: 24
    Okul: Anadolu Üni. - İşletme
    Kütük: Tokat
    İkamet: Tokat
  • Merhaba tertipler.ben şimdi basvursam Kasım mı giderim aralık mı. Bir de islemlerim kaç günde biter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhabalar. benim tecilim 2015 ocak ayına kadar geçerli ama ben tecilimi bozdurup kasım ayında askere gitmek istiyorum. ilk sayfadaki bilgileri okudum, son başvuru tarihi 15 ağustosmuş. benim asıl sormak istediğim şu, ben şimdi başvuru için gerekli tüm belgelerle birlikte askerlik şubesine gitsem işlemlerim ne kadar sürede hallolur ? yani 1 günde bütün işlerim biter mi yoksa bir kaç gün git gel yapar mıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhat_gs

    Merhaba tertipler.ben şimdi basvursam Kasım mı giderim aralık mı. Bir de islemlerim kaç günde biter

    15 Ağustosa kadar başvurursan Kasım celbinde gidersin ama kasım da kesin gidersin denemez kasım aralık tek celpte birleştirildi artık 1. grup ve 2. grup var. 1.grup kasımda 2.grup aralıkta gider.Gruplar otomatik olarak bilgisayar ortamında belirlenecek,grup seçme şansımız maalesef yok.

    Herhangi bir sağlık sorunun yoksa şubeyede çok geç gitmezsen 1 günde biter işlemlerin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soniquakee

    arkadaşlar merhabalar. benim tecilim 2015 ocak ayına kadar geçerli ama ben tecilimi bozdurup kasım ayında askere gitmek istiyorum. ilk sayfadaki bilgileri okudum, son başvuru tarihi 15 ağustosmuş. benim asıl sormak istediğim şu, ben şimdi başvuru için gerekli tüm belgelerle birlikte askerlik şubesine gitsem işlemlerim ne kadar sürede hallolur ? yani 1 günde bütün işlerim biter mi yoksa bir kaç gün git gel yapar mıyım ?

    Arkadaşım dilekçe ve formları doldurup başvurunu yapacaksın.Sonra sana muayene için bir kağıt verip seni aile hekimine yönlendirecekler tüm bu başvuru süreci en fazla 1 saat sürer,sonra herhangi bir sağlık sorunun yoksa aile hekiminden boy ve kilonu ölçtürüp imzalatıp tekrar şubeye döneceksin.(şube ve aile hekimi arasında mesafeyi bilmediğim için bu süreyi sen hesaplarsın ;D)Döndüğünde tekrar muayene kağıdını memura verip imza ve mühür işlemlerinden sonra işlemin bitecek.Şubeye çok geç gitmezseniz 1 günde halledersin işlemlerini.Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterio7 -- 12 Temmuz 2013; 15:36:54 >




  • Pazartesi günü gidip başvuru yapacağım.
    Lakin kafama bir şey takıldı. Ben 1983 doğumluyum normalde 1 ocak itibari ile tecilim bitmiş olmalı, 30 yaş olayından dolayı.
    Bakaya olarak görünüyor olabilirim. Bakaya olunca hemen askere alırlar dendi bana doğrumudur.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.