Şimdi Ara

350w PSU uygun ekran kartı , öneriler ve fazlası(bkz lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm "ekran kartı edinme ihtiyaci"'mı gerçekleştirmek istiyorum.Yaklaşık 1 haftadır araştırma yapmaktayım nezaman bi sonuca ulaşsam elimden uçup gidiyor , ulaştığım ekran kartı hakkında kötü yorumlar okuyorum ve başka sonuçlar arıyorum.Yani kısacası her kafadan farklı ses çıkmakta.En son ulaştığım sonuç konusunda pek bir kötü yorum almadim genelde yorumlar gayet düzgün fakat ufak bir şüphem var.Bu konudada sizlerden-Donanım Haber'den- yardım almak istiyorum.
    Ekran kartımı oyun için almak istiyorum.

Bilgisayarimin genel özellikleri:

Ana kart
    Foxconn
    Model : G31MXP
    Chipset : INTEL P35/G33/G31
    x16 girişli bi anakart

İşlemcim
    Pentium Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHZ

RAM
    DDR2 2048Mbytes (1+1=2)

Powerim hakkında biraz bilgi vermek isterim.
    Power Man marka powerim mevcut.
    350W gücü mevcut.

şuanki ekran kartım : ati radeon x550 256 mb bi ekran kartı çok ama çok kalitesiz hiçbir oyunu açmıyor.
    Genelde Düşük güc tüketen ekran kartlarına baktım
    en son geldiğim nokta ise
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sapphire-ati-hd5570-1gb28gb-hm-128bit-ddr3-directx-11-dvi-hdmi-pci-e-21-x16-ekran-karti-11167-02-20r/productDetails.aspx?productId=bd54449&categoryId=204#
    Fiyat olarak olsun performans acısından olsun cok begendim hele düsük güc tüketimi ise işin cabasi(Boşta 10W Tam güc 45W)
    Arkadaşlar en yakın zamanda cevabınızı bekliyorum bütçem 150TL'dir bu ekran kartı haricinde iyi önerilerde yapabilirseniz sevinirim , yeni bir güc kaynağı almayı düşünmüyorum 1-1.5 yıl idare etsin beni yeter.
    Teşekkürler donanım haber ailesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc332 -- 27 Ocak 2012; 11:26:16 >

• Şuan benim için önemli olan psu'mun sorun cıkarmaması 350W yeterlimi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc332

Şuan benim için önemli olan psu'mun sorun cıkarmaması 350W yeterlimi sizce ?

Yazdığım kart için yeter.
  • Benim almayı düşündüğüm ekran kartı hakkındaki düşünceniz nedir öğrenebilirmiyim mümkünse ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.