Şimdi Ara

3500TL ye kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Altyazılı dizi izliyorum sürekli. Bana sıkıntı çıkartmasın.
    Oyun konsollarını rahatça bağlayıp oyun oynayabileyim.
    4m uzaktan izleyeceğim sinema gibi bi ortam oluştursun :D

• LG 47la860v alırdım bütçen müsait bende bu tvyi alacağım
  • evet arkadaşlar 47la860v alın derim çok çok iyi ben zamanında teknosadan 2700tl+200 tl hediye çekine aldım son derece memnunum
  • Daha hala alamadım TV'yi. 4000'e kadar çıkardım bütçeyi.

Philips ve Samsungun görüntü kalitesi iyi diyorlar ama altyazı kısmı sorun çıkartıyor sanırım. Ne yapsam bilemedim. 2 haftaya alacağım aksilik olmazsa
  • Sakın ama ama sakın lgye bulaşma arkadaşım 2 haftadır servisle cebelleşiyiorum. 47la860 kullanıyorum ve tvde bulunan vertical banding hatasını kabul etmiyor. ilgili şikayeti takip edebilirsin şikayetvar.comdan (2377337). ben de çok hevesle aldım ama eğer loş ortamda tv izliyorsan sakın lgye bulaşma.
  • 55'' olarak alınabilecek şu an en mantık TV hangisi o zaman? Herkes farlı bir şey söylüyor kafam karıştı iyice :D
  • 55 inch iyi bi tv 5000den aşağı zor bulunur.ama şunu söyliyim ben 3.5 metreden izliyorum 46 inch bir hafta sonra normal geliyor.sinema keyfi için en az 55 derim.aceleniz yoksa haziranda kampanyalar olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5000lik TV hangisi. Zaten LGnin 4000den sonra ki TVleri oled yada 4K. Hangi model TV için söylemiştiniz?
  • https://www.bimeks.com.tr/urun/127597/samsung-55f8000-140-ekran-3d-led-tv.aspx bunu kastetmiştim.

ama sizin ilacınız bunlar o zaman

http://www.avrupatr.com/SAMSUNG-55H6470-139-Ekran-FULL-HD-3D-LED-TV,PR-2972.html

http://www.avrupatr.com/SAMSUNG-UE-55F6800-139-Ekran-3D-LED-TV-2-Adet-3D-Gozluk,PR-2316.html

sonyler genelde daha pahalı olduğundan onlardan bahsetmiyorum.lgden de uzak durun bence.philipsin yeni serileri beklenebilir belki.

• Samsunglarda altyazı problemi yok mu?
  • yeni güncelleme ile sorun ortadan kalktı.

ama siz de benim gibi yapın.en çok izlediğiniz çözünürlükteki yayını usbye atın ve izleme mesafesine geçip teknomarketlerde tvyi deneyin.sonra en uygun neredeyse oradan alın.yalnız teknomarketlerde ışık sızması ölü piksel gibi detaylı incelemeleri yapmak çok zor. o kısmı biraz şans.
  • sony 905 serisi bence. 4000 bine 46 inch bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 18 Nisan 2014; 17:19:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapalı kutu 46w905 bulursan kaçırma ama.kapalı kutu ben bulamamıştım.metrocitydeki teknomarkette bulabiliriz abi demişti ama ben pek güvenememiştim.eğer bulursan en iyi görüntü w905tedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakamisin

Samsunglarda altyazı problemi yok mu?

Plazma al 55stw60 h.b de 3500 tl . Başkada bu fiyata 55'' bulamazsın. Heleki tv yi uzaktan seyredeceksen tadına doyamazsin. Bu arada ledlerde w905 en güzeli pahalı diye onu alamamıştim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 18 Nisan 2014; 17:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plazma almak istemiyorum. LED alayım diyorum. OLED'ler de 7000e düştü beklesek mi ki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.