Bildirim
3500tl sistem önerebilirmisiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
dostum yanlış olmuş ryzen 1600 önerip 8gb 2133hz koymanın bir mantığı yok şuan. ucuz modellerden ekran kartı 1060 6gb alınıp 2400 mhz 2x8 ram koymanız daha mantıklı olur -
Sinerji icin konusuyorum su anda gtx 1060 6gb nin fiyati rx 580 8gb den daha pahali. Dolayisiyla sinerjide ekran kartini 1060 tercih edip te rami 16gb yapmanin imkani yok. Keza islemciyi de 1500x e dusurursen 150 ~ 200tl kar ediyorsun 8gb ramin ustune +150 ve ya 200tl ekler sen de 16 gb ram alamiyorsun (yine sinerji icin konusuyorum.) belki 8gb 2133mhz yerine 8gb daha yuksek mhzli ram secilebilir fakat ryzenlerde o mhzde calisacaginin garantisi yok ve daha fazla para vermeye de gerek yok arkadasin butcesini yeterince zorladim zaten. tek yapmasi gereken bu sistem toplandiktan 1 ay sonra ayni ramden bir tane daha eklemek bence. Belki daha ilerleyen zamanda ssd takviyesi de yapilabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler arkadaşa ilettim önerilerinizi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X