Şimdi Ara

3500TL Bilgisayar Ve Monitör <<<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha iyisi olabilir mi ??
    1tl daha yukarı fiyat çıkamam

• Sistem güzel fakat ekran kartı olarak bunu alıp kalan parayı monitöre bas
    http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx970-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
  • aslında aklımdada zotac vardı ucuz diye sonra baktım rog strix güzele benziyor yapıştırdım rog strixi
  • UzmanForumcu kullanıcısına yanıt
    yakınımda eksen yok kargo falanda istemiyorum başka şehirden her garantide göndermek falan ölür sistem araya gider o yüzden vatandan alacam
  • bildiğiniz güzel bi monitör varmı?
  • Güzel olmuş ancak Gtx970 serisinde MSI öneririm. Soğutması çok iyi, çok memnunum. Max sıcaklığı kaça çekebilirim diye uğraşırken kasadaki eksoz fanı ve işlemcinin fan soketini söktüm fx 8320 94 derecede mavi ekran verdiğinde ekran kartı 67 dereceydi.
    Bi önceki ekran kartım r9 280 vapor-x de 78 derecelerde takılıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim şu sistemi al geriye kalan paraya ne istersen onu al 1ms 144 hz monitör alabilirsin mesela
     3500TL Bilgisayar Ve Monitör <<<<<
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben bu sinerjiye hiç güvenemedim + vatandan başka yerden toplamak istemiyorum dediğim gibi garanti olaylarında kargoya vermek falan zor işler bi sorun oldugunda evin karşısında vatan var götürür baktrrırım diyorum saolun öneriniz için
  • Y2kmtt kullanıcısına yanıt
    hocam marka fazla önemli değil dediler bir kaç aydır bakıyorum. zotacta problem yaşayan olmamış cw sorunu hakkındada cok az 1000 kartta 1 hata diyorlar büyük ihtimal ben zotac almayı düşünüyorum

• ASUS 21.5" VS229HA GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA

CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

MSI Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

2579tl vatan bilgisayardan toplanmıştır...
    Hayırlı olsun ...
  • JReis kullanıcısına yanıt
    Hayrlısı olsun o halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: JReis

hocam ben bu sinerjiye hiç güvenemedim + vatandan başka yerden toplamak istemiyorum dediğim gibi garanti olaylarında kargoya vermek falan zor işler bi sorun oldugunda evin karşısında vatan var götürür baktrrırım diyorum saolun öneriniz için

Ben de tamamen aynı şekilde düşünerek vatandan almayı düşünüyorum ama vatanda sorun yaşayanların hepsi zaten garanti kısmında sorun yaşamış. Tam gidip alcakken bi anda vazgeçtim şu an ne yapacağımı bilmiyorum.
  • Kisuke Urahara kullanıcısına yanıt
    hocam valla bakın geçen bi hoporlor aldım 75 tl ye elektrık gıdıp gelmesı yuzunden hoporlor yandı gittim hemen vatana verdim 21 gün içinde yenisini yolladılar bilmiyorum yani herkes sorun yaşamış olabilir ama bana kötü gelmedi ortalama süreç zaten 20 25 gün arası
  • LandBLade L kullanıcısına yanıt
    k serisi düşünmüyorum dostum saolasın ek olarak 21.5 yerine 23 daha iyi olur
    Etrafımdaki herkes de aynı şekilde sorun yaşamadıklarını hatta sorunlu ürünü direk yenisiyle değiştirdiklerini söylüyorlar. İnternette çok negatif yorum olunca benim de kafam karıştı haliyle. Hem şans işi hem de aldığınız bayiye göre değişiyor sanırım. Umarım hiçbir sorun yaşamayız
    ASUS 23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR alıp işlemciyi i5 4690 yapabilirsiniz.
  • Kisuke Urahara kullanıcısına yanıt
    valla dostum dediğim gibi benim sorunumu direk yenisini vermekle çözdüler. adana şehiriçi şubesi :D tabi birazda şans işi doğru diyorsun sen foruma bakma herkes bişeyler diyor hepsinin söylediği doğru olaydı şimdiye :D
  • LandBLade L kullanıcısına yanıt
    anladım saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.