Şimdi Ara

35000TL bütçeli düşük yakıt tüketimi otomatik vites sıfır Otomobil tavsiyesi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
9.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence küçük sınıf japon araçlarına da bakın derim. Nissan Note, Suzuki SX4 vb... Bu araçların otomatik versiyonları avrupa modellere göre hem daha az tüketir hem de daha çok konforludur. 1.5 Suzuki Swift AT'nin çok keyifli bir kullanımı, yakıt tüketiminin de makul olduğunu çok duydum.
  • Sn @autoshow;
    Suzuki Swift 1.5 AT`nin yakıt tüketimi çok da düşük değil.
    9,5 lt civarı diye biliyorum. (Fabrika verisine göre 1.5 MT versiyonu 8.9 lt yakıyor)
  • WhatCar isimli ingiliz sitesi, Honda Jazz i-shift modelinden uzak durun dediği için eledim Hondayı.
  • Autocar da jazz'a bayılmıştı. Napıcaz şimdi
  • geçen gün Honda jazz fun ı içine binip inceleme şansım oldu.İzlenimlerim:
    (-)iç döşeme ve plastik malzemesi eski standartlarının altına inmişti. Ayrıca bagaj kapağını açtığımda kaportada yetersiz boyama yerleri vardı alt kaporta gözüküyordu alüminyum renginde
    (+)üst cam tavan çok güzel ferah bir hava vermişti.2008 Premium Honda civiclerde olan deri direksiyonu güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eIgHt -- 17 Nisan 2010; 18:02:42 >
  • honda jazz
  • Yeni Ford Fiesta Titanyumu da inceledim.(+) En çok dış dizaynını beyendim.(-)iç malzeme kalitesizdi,ayrıca ön kokpit te yumuşak plastikimsi kaplama bir malzeme vardı hoş değildi.
    Renault Clio yu inceledim(-)leri tavanı diğer arabalara göre alçaktı ve arka açma kapı tutacağı kapının menteşe tarafında ve diklemesine bir tutacakla açılması hoş değildi.
    Corsa enjoy 111.yıl iç malzeme kalitesi bakımından yukardakilerinden daha kaliteliydi.
    Sonuç:Ford fiestanın diş tasarımı çok güzeldi,corsa enjoyun da iç malzeme kalitesi.

İzlenimlerimi paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eIgHt -- 17 Nisan 2010; 18:01:04 >
  • Yarisi incelediğimde (-) göstergelerin ortada olması rahatsız etti .(+)0-100 sn hızlanma hızı ve torku yukardakilerden iyiydi,yakıt tüketimi de azdı.
  • Ben robotize şanzımanlardan easytroniği eşime aldığım corsada kullandım. Çok şükür şimdilik bir problem yok. Dualogici de 2-3 dakikalığına kullandım.
    İkisi de fena değil bence AMA(büyük bir ama ) eğer kafanızdan geçen manuel vitesteki gibi araca tam hakimiyetse bunların hiçbiri çözüm değil bence.
    Bence bu tip viteslerde olay acemi sürücüler için debriyaj ve vitesle uğraşmamak.
    Dsg hiç kullanmadım çok övülüyor, tamiri pahalı deniliyor, sesli deniliyor. En iyisi yakın çevrenizde kullanan birine sormak.
    Ya da vw servisinde çalışan bir tanıdık bulmak. Gerçi Dsgnin de iki tipi var ve yağlı olan sistem de problem çıkmıyor diye biliyorum.

Honda jazza aşık oldum ama sırf i-shift çekincesi ve fiyat yüzünden alamamıştım.

Aslında en güzeli yakıtı gözardı edip tam otomatik almak. Bu da sizi fiesta ve corsa arasında bırakacaktır.

Ben robotize şanzımanı kullandım düşünülebilir diyorsanız bence astra classic tek seçenek. Onda da 1.4 ü önermiyorlar pek.

• Aslında 1.4 corsa tam otomatik alıcaktık fakat esp paketi yoktu arabada ve hill holder bi yandan astra classic e baktım aynı fiyat ama easytronicsanzıman ve ekstradan donanımnda esp,cbc,ucl,hill holder ve bir üst segment olması aklımı çeldi.

Hafta içine kadar kararımı kesinleştirmem gerekecek.
  • peugeot 207 nisan ayı kampanyalı fiyat listesi...(en sağdakiler kampanyalı fiyatlardır)

COMFORT - 1.4 75 bg - 5 ileri man. 31.290 27.090 -
    TRENDY - 1.4 16V 90 bg - 5 ileri man. 33.890 29.350 -
    TRENDY - 1.4 16V 90 bg - 2Tronic 35.590 30.200 -
    TRENDY - 1.4 HDi 70 bg - 5 ileri man. 36.150 33.990 31.490
    DYNAMIC - 1.6 HDi 90 bg - 5 ileri man. 40.890 38.100 34.600
  • chevrolet cruze düşünün derim.çok güzel bir araç.
  • Vay be eskiden bu fiyat aralığında tavsiye isteyenlere bir dolu C sınıfı araç önerirdik. Şimdi en fazla Polo.
  • Yeni POLO 1.4 lt Benzinli 85 hp Tiptr. DSG en büyük aday şuanda. Fakat sitesinde opsiyonel donanımların ne kadar olduğundan bahsedilmemiş. Aramızda bilen var mı?

Örneğin direksiyon ve teyp?
  • Fiat Bravo 1.4 TJet Active Dualogic 37 civarında. Fiat'ta pazarlıkla biraz düşüyorlar. 35'e yakın bir fiyata çekilebilir. C-segmenti, 120hp turbo motor ve düşük devirden itibaren atmosferiklerle kıyaslanmayacak kadar iyi bir tork değeri... Şehir içi 8 litre, uzun yol 5 litre tüketim... 400 litre bagajı var, sedanlarla aynı neredeyse.

Bravo olmaz derseniz Jazz öneririm, tüketiminden herkes memnun.
  • Fiat Bravo 1,4 tjet active dualogic otomatik vitesi alınırsa safety plus paketi standart mı opsiyon mu ? Otomatik vites şanzımanı nasıl acaba ?
  • Arkadaşlar 1,6 astra easytronic almaya karar verdim umarım doğru karar olmuştur.
  • Easytronic sıkıntı olmaz inşallah. Hayırlı olsun. Darısı başıma.
  • Sağolun,darısı başınıza inşallah kazasız keyifli sürüşler olsun.
  • Arkadaşlar 1,6 astra easytronic aracı alalı 1 gün oldu. Önceki aracım 2009 model Honda civic premium düz vitesti.eski aracıma göre kıyaslarsam:
    + yönleri,
    Kaportası ve boyası daha sağlam ,ses yalıtımı daha iyi,yol tutuşu daha iyi(süspansiyonları darbeleri daha iyi emiyor),esp,cbc,ucl,tcs,hill holder var.Daha az yakıt tasarrufu,ışığa duyarlı farlar,yağmur sensörü ve kararan iç dikiz aynası,grafik ekran ve otururken etrafı saran daha konforlu koltuklar.
    - yönleri,
    direksiyonun az daha ağır olması,arka zeminin düz olmaması,perde hava yastığının olmaması,hondanın iç mekan ferahlığı olmaması.

Fakat fiyat olarak 2 sene önce bile civic te astranın donanımdan daha pahalıydı.Bence fiyat - performans olarak alınabilecek en iyi arabalardan birisi.
    Easytronic e gelince;sakin kullanımda daha verimli oluyor,seri kullanımda isteyen manuel kullanmayı tercih edebilirler.Trafikte rahat ediyorsunuz.
    Memnun kaldığımızı belirtiriz,iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eIgHt -- 29 Nisan 2010; 12:09:34 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.