Şimdi Ara

35000 TL ye kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli forum üyeleri.Dört kişilik bir aile olduk.Mevcut aracım (sandero) bagaj olarak yetersiz gelecek.Bana max 35.000 tl ye kadar bir araç tavsiyesi yaparmısınız.
    -Yıllık 10-12 bin km yapıyorum.Aklımda linea var ancak düşük km bulmak zor.
    -parçası ve bakımı uygun(tek maaşlı bir memurum)
    -Bagajı geniş
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkurler.

• Chevrolet Aveo Lt 1,3 dizel sahibiyim.Bagaj hacmi,özellikleri,yakıtı falan harika.İsterseniz bir inceleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirbey81

Merhaba değerli forum üyeleri.Dört kişilik bir aile olduk.Mevcut aracım (sandero) bagaj olarak yetersiz gelecek.Bana max 35.000 tl ye kadar bir araç tavsiyesi yaparmısınız.
    -Bagajı geniş

Sehir itibariyle istanbulda iseniz sile agva izmit civari dusuk km li linea bulabilirsiniz 50 bin civari yasitlari 150 binde olan cok arac var satilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Design

Chevrolet Aveo Lt 1,3 dizel sahibiyim.Bagaj hacmi,özellikleri,yakıtı falan harika.İsterseniz bir inceleyin.

Sayın Emre bu araçlar hakkında hiç bilgim yok.Örneğin parça fiyatları bakımı uygunmudur? 5 yıl sonra elimizden çıkarmak istesek kolayca satabilir miyiz.
  • Reno Scenic
  • quote:

Merhaba değerli forum üyeleri.Dört kişilik bir aile olduk.Mevcut aracım (sandero) bagaj olarak yetersiz gelecek.Bana max 35.000 tl ye kadar bir araç tavsiyesi yaparmısınız.
    -Bagajı geniş

size mantıklı gelirmi bilmiyorum ama. tavan bagajı taktırıp hayatınıza devam edebilirsiniz.
  • Ben aracımı satmadığım halde park ederken bile durup satılık mı diye soranlar falan oldu.Yani bulunduğunuz yere de bağlı fakat satma konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.10000 bakımı 200 tl tuttu.Zaten bu sınıftaki araçların çoğunun parça fiyatları aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Design

Chevrolet Aveo Lt 1,3 dizel sahibiyim.Bagaj hacmi,özellikleri,yakıtı falan harika.İsterseniz bir inceleyin.

Sayın Emre bu araçlar hakkında hiç bilgim yok.Örneğin parça fiyatları bakımı uygunmudur? 5 yıl sonra elimizden çıkarmak istesek kolayca satabilir miyiz.

Ben aracımı satmadığım halde park ederken bile durup satılık mı diye soranlar falan oldu.Yani bulunduğunuz yere de bağlı fakat satma konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.10000 bakımı 200 tl tuttu.Zaten bu sınıftaki araçların çoğunun parça fiyatları aynı.
  • Lpg li cruze alabilirsiniz hem temiz olur hem km si düşük olur 1 yıldır cruze kullanıyorum aklınıza takilanlari sorabilirsniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.