Bildirim
3500 TL sınırlı laptop önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
http://www.hepsiburada.com/msi-gl62-6qd-078xtr-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602147
ısınma konusu,alüminyum kasalarda daha azdır ama bu bilgisayarda da fazla rahatsız etmez. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Msi GL62 önermem çünkü ekran kartı gddr3 o fiyata dell inspiron 7559 alınır daha iyi -
abi 3500 tl butce var hala gtx950m li pc oneriyorsunuz. Monster abra a5 v7.1 e bak ustunede ips ekran eklet tam 3500. Ssd li modeli al sonradan gerekirse hdd ve ram takabilirsin. Veya dell 7559 yorumlarida iyi. Tam f/p urunu yukardaki ikisi.
I7 6700hq sana fazla fazla yetecektir zaten 5 6 bin tl lik cihazlarda bile 6700hq kullaniliyor. Gtx960m ilede yeni cikan oyunlari medium high ayarlarda oynarsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Vampir] -- 21 Ağustos 2016; 23:38:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
monster kafamda var ancak anladığım kadarı ile bilgisayarı veriyorlar sorun çıkarsa sen koşuyorsun , yani evet servisi iyi ancak ben 3500 tl verdikten sonra niye servisle uğraşıyım ki ? anladığım kadarı ile de ya çok şanslısındır hiç sorun olmaz yada hiç sorun peşini bırakmaz , bana monster bu intibayı bıraktı valla o yüzden korkuyorum monster konusunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatçıkmazı -- 22 Ağustos 2016; 8:12:01 > -
http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-bc010nt-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-3-2ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602354
Hem babanin bütçesine dost hem de kolay kolay sorun çıkarmayan bir bilgisayar. Illaki 3500 liraya tamamlarim dersen 2X8gb 2400 mhz hyperx ddr4ram kit ve bi tane ssd alip takarsin, makina ilah olur. Ses cikisi da harika. Bang & Olufsen e ait hoparlör kiti mevcut. Yaninda harici dvd rom ve sirt cantasi da hediye geliyor. I5 islemcisi var diye takilacak olursan da render ya da cizim programı kullanacaksan i7 al, oyun ve internet icin i5 yeter de artar bile. Karar senin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-silver-15-bc004nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tbhdd-15-6-2gb-w10.html#yorumlar hocam üstteki arkadaşın önerdiğinin i7li ve w10lu olanı aynı fiyata -
ilk olarak baba parasıyla değil kendi param ile alıyorum , ikici olarak bilgisayar donanım olarak iyi lakin kasa kalitesi kötü gibi bir de hp de ısınma problemi olur diye çekiniyorum. -
Dedigim gibi vatan da hpnin gaming modellerindeki malzeme ile aynı. En yakindaki vatan da inceleyebilirsin. Ya da media markt da da bulabilirsin. Cift fan mevcut. Wasd bölümü ve bilegin temas ettigi kisim aşırı isinmiyor. Karar senin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X