Şimdi Ara

3500 TL BÜTÇELİ KASA+MONİTÖR [TAVSİYE] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen hocam kasa benim de özellikle hoşuma gitti, bildiğimiz 300r ın pencereli versiyonu
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam, bütçeyi küçültmem gerekirse kasa ve monitörden kısalım.

diğer bileşenler hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? ekran kartı-işlemci-anakart üçlüsü uyumlu mudur?
  • montajı kendin yapmak gibi zevkli birşey yok :)
    hem öğreniyorsun hem zevk alıyosun :)

bence alın kendiniz yapın
    zor da değil
    bir sürü video var eğitici
  • macellan83 M kullanıcısına yanıt
    kendime güvenemiyorum bu konuda, bi sakatlık çıksa acemilikle elimizde patlar parçalar

ama aldığım yerde montajı yapılırken başında durup izlemeyi düşünüyorum, hem her şeyin muntazam olduğundan emin olmak için, hem de bi şeyler kaparız belki
  • Diğerlerinde sıkıntı yok, söz ettiğim değişiklikleri yaparsan az fark ile f/p oranı güzel bir sistem almış olursun.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    tamam hocam teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle oynadığın oyunları belirtirsen ne tarz oyunlar oynuyorsun eğer fps yarış ve fifa tarzı oyunlar oynuyorsan senin yerinde olsam bütçeyi 100 200lira artırıp gtx970li sistem alıp monitörü dehttp://www.gameekstra.com/BENQ-24-RL2455HM-LED-1MS-FULLHD-DVIHDMIx2-SPK,PR-4252.html bunu seçerdim.

Edit:http://i.hizliresim.com/MEAq0g.png üzerine 680 liralık monitör de ekleyince montaj ve kargo paraları dahil max 3650 lira tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LykiaNx -- 22 Haziran 2015; 16:34:54 >

• ghosting yapmayacak bir monitör lazım, onu da araştırıyorum şuan ama linkteki monitör beni aşar fiyat olarak

edit:sizin editi sonradan gördüm, bu haliyle de fena değil, işlemciden kısmış olduk ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheissenberg -- 22 Haziran 2015; 16:37:22 >
  • Linkteki monitör playstation için üretilmiş turnuva da kullanılmış bir monitör gerek response time gerek input lag oranları olarak 60 hz alınabilecek en iyi monitörlerden biri monitörü 1 kere alıyorsun ve en az 4 5 yıl kullanıyorsun bence 100 200 lira fazla verip alman daha mantıklı

Edit: Ben H97 pc mate in tekrar stoklara girdiğini görmemişim anakartı h97 pc mate seçerek 120 lira daha tasarruf edersin ve böylelikle 3500 lira yani tam olarak bütçeni dolduran bir sistem toplamış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LykiaNx -- 22 Haziran 2015; 16:44:57 >
  • Sen ne önerirsin hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Sen ne önerirsin hocam?

İftar vakti :)

Gece bakarız.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Murat hocam dönmedin geri

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Murat hocam dönmedin geri

MSI
    H97 PC Mate Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI&VGA Anakart
    284 TL

INTEL
    Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
    656 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    263 TL

WD
    3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    181 TL

Zalman
    Z3 Plus Mid Tower Kasa/Beyaz
    160 TL

ZALMAN
    ZM600-LX SERİSİ 600W GÜÇ KAYNAĞI
    184 TL

MSI
    GTX970 GAMING 4GB 256Bit GDDR5 2xDVI HDMI DP
    1332 TL

Toplam : 3055 TL
    AOC
    i2369V 23" 5ms (Analog+DVI) Full HD IPS LED Monitör
    439 TL (bimeks) - Ölü Pixel testi yaptırmadan almayın.
    (75 Hz OC ile 60 Fps limitine takılma + Bright Frame desteği + IPS panel ile daha canlı bir görüntü )

Fiyatlar değişmiş olabilir sen bak gene uymazsa yaz, düzeltecek vaktim olmadı.

Zotac GTX970 AMP! Omega Core Edition

MSI GTX 970 Gaming

aralarında 30 lira var msi daha pahalı bu ikisini kıyaslarsak hangisi daha avantajlıdır?
  • Dostum sen konuyu açmışsın bende yararlanıyorum ne güzel arkadaşlar yardımcı oluyor şuan yan sekmede vatancomputerdan topluyorum bende
  • Scheissenberg kullanıcısına yanıt
    Msi

• aynen ben de diğer konulardan ve sağolsun arkadaşların yardımlarıyla seçenekleri belirliyorum

@MühendisMurat
    neden msi hocam? zotacı bilmiyorum servisi, genel olarak kartları nasıldır? zotacta backplate var ve bi tık daha hızlı sanıyorum. ama msi kasada daha hoş durur anakartla renkler uyumlu

• Scheissenberg kullanıcısına yanıt
    Herşeyi toplarsak sonuçta msi ağır basıyor. Zotac daha güveni sağlayamadı millet soğumuş durumda sapphire in nvidia hali işte :)

Msi al rahat et, değersiz partner alma birde sorun çıkma cabası daha fazla vs. Forumda da bakabilirsin birdaha asla almam diyenler az değil. Nvidia nın en fazlası hatta.

Nvidianın Sapphire'ı diyorsan bitmiştir iş
    Msi iyidir

Zotac 900 serisinde soğutma o.c potansiyeli ve stok saat hızı olarak önde msi'nin cw canavarı olduğunuda unutmayalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.