Şimdi Ara

3500 TL 144HZ 2K Monitör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İki hafta önce monitör arayışına girdim. İki haftada edindiğim bilgilere göre monitör en sıkıntılı bileşen. Sorunsuzuna rastlamak büyük başarıymış.
    Fazla uzatmadan istediğim özellikler:
    144HZ
    2K Çözünürlük
    Maksimum 27 inç olması
    TN panel OLMAMASI.
    Bütçe limitim max 4000.

Aklımda ilk cjg50 modeli vardı fakat çok kötü yorumu olduğu için listeden çıkarttım.
    Şu an listemde ASUS MG279Q var, indirime girerse alırım diye düşünüyorum. Tek eksisi 2015 model olması. Diğerlerine göre artısı; IPS panel olması.
    Önerilerinize açığım, teşekkürlerimi sunuyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.itopya.com/msi-27-optix-mpg27cq-144hz-1ms-hdmidp-wqhd-siyah-curved-gaming-monitor/ 250 tl inş zorlamaz ama deger iyi forumlar dilerim çok iyi düşünme yani
  • ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/msi-mag27cq-vs-msi-mpg27cq-vs-samsung-lc27hg70qqmxuf--135342286
    burada çok sorunlu ürün gelmiş arkadaşlara neredeyse hepsi sorunlu o yüzden listeden çıkardım. Bir diğer sevmeme nedenim ise RGB ışıklar gereksiz geliyor ön taraftakiler.

ASUS MG279Q hakkında ne düşünüyorsunuz? IPS panel hemde. Tek eksisi 3-4 yıllık olması
  • DeatSlayer kullanıcısına yanıt
    dostum garanti diye bir şey 15 gün iade var ayrıca rgbleri kapatabilirsin :D sana kalmış her üründen böyle sorun olabilir va panel ıps panel daha sorunlu sana bunu tecrübe ile sabittir
    Ips Paneller hep sıkıntı oluyor genelde bu yüzden saglam bir va çok iyi şu aralar iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 25 Ocak 2019; 13:41:44 >
  • ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    peki panel tn olsa, 2k, 144hz 27 inçlik monitör önerebilir misin?
  • max 27" demişsiniz ama yinede öneriyim.

LG 31,5" 1440p 165Hz Nvidia G-Sync Gerçek 8 Bit VA Panel ( 32GK850G Modeli )

siyah ekran başarımı harika. Film ve oyunlarda cidden çok farklı.
    Siyah ekranda IPS Glow ya da ışık sızması yok. Sanırım VA Panelin bir özelliği.
    G-Sync çok güzel çalışıyor.
    Şuana kadar hiç bir oyunda Ghosting e rastlamadım.
    5ms GTG var ve gayet yeterli geldi bana.

fiyatı 3500 lira Vatanda ( Ay sonuna kadar indirimdeymiş )
    İndirimsiz diğer marketlerde satışı 4500-4900 arası.

Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 TL Monitör önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mageji kullanıcısına yanıt
    Ünlü bir monitör anlaşılan google'da arattığıma göre.
    Teşekkür ediyorum, 32 maximum limit çünkü masaya koyduğumda masa ışığıyla çakışıcak gibi duruyor ama güzel bir monitör için ışığı çıkartabilirim masadan.

Diğer sorum ise, MG279Q ile karşılaştırırsak bu monitörü hangi taraf ağır basar ve neden? Çünkü IPS panelli başka bir model bulamadım istediğim özellikleri veren mg279q dan başka.
    Tekrardan teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageji

max 27" demişsiniz ama yinede öneriyim.

LG 31,5" 1440p 165Hz Nvidia G-Sync Gerçek 8 Bit VA Panel ( 32GK850G Modeli )

siyah ekran başarımı harika. Film ve oyunlarda cidden çok farklı.
    Siyah ekranda IPS Glow ya da ışık sızması yok. Sanırım VA Panelin bir özelliği.
    G-Sync çok güzel çalışıyor.
    Şuana kadar hiç bir oyunda Ghosting e rastlamadım.
    5ms GTG var ve gayet yeterli geldi bana.

fiyatı 3500 lira Vatanda ( Ay sonuna kadar indirimdeymiş )
    İndirimsiz diğer marketlerde satışı 4500-4900 arası.

Kesinlikle tavsiye ederim.
    daha 2 gun once iade ettim. sebeblerini yazayım.

asus pg279q model monitorum vardı bi 20 gun monitorsuz kalicaktim. bende lg gk850 32 ligi aldım. tam bir facia ile karşılaştım.bikere monitor cok buyuk.oyuncu icin heleki fps oyuncular icin hitap etmiyor. bir tv ye bakıyormussun edasi var monitorde.2. va panel tam bir facia.siz siyah ekran filan daha iyi demişsiniz ama kaliteli bir ips ekran da goruntu gorseydiniz sanırım aynı seyleri soylemezdiniz.279q un ips panel nerde va panel nerde. tn panelin bile va dan iyi oldugunu soyliye bilirim. ayrıca onerdiginiz monitorde 2560 1440 cok kotu oluyormus. 4 k gerekiyor kesinlikle. sebebide buyuk ekran oldugu icin pitselleri ekrana baktiginizda gore biliyorsunuz.ben bundan sonra 27 inç monitorun 1 grm ustune cıkmam. 2k 2560 1440 tam bir canavar oluyor.heleki kaliteli bir ips ve de gsync varsa uzun yıllar degiştirmiyceginiz bir monitor.

zevkler ve renkler tartisilmaz siz 32gk 850 yi onermişsiniz bende tam tersini soyluyorum onermiyorum.oyuncu monitoru degil.ve pitsel sayabiliyorsunuz.

• Video da baktığımda cidden büyük gözüküyor, büyük gözükmese süper olacaktı ama bilemiyorum gönlüm hala asustan yana bu yorumunuz üzerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeatSlayer

Video da baktığımda cidden büyük gözüküyor, büyük gözükmese süper olacaktı ama bilemiyorum gönlüm hala asustan yana bu yorumunuz üzerine
    hani insanın once gozu doysun derler ya. ilk goruste ooo herşeyi kocaman oynarim kocaman ekran filan diyorsunda.masa başında oyle degilmiş.heleki bu tarz buyuk monitorde 2560 1440 yetmemiş.4k olmalıymış. 50 cm 75 cm geriden baksan bile ekrandaki pitselleri gorebiliyorsun buda can sıkıyor.ayrıca bu ekrana va panel degil ips panel olurdu.cunku kenarlardan va panellerde yansıma oluyor. 32 de buyuk ekran olunca pc basında otursan bile kenarlardaki yansımaları gorebiliyorsun.
  • bende çift monitör var. LG'nin yanında Asus Pro ART PA279Q Grafik tasarım monitörünü kullanıyorum zaten dert etme Senin hayatında görebileceğinden çok daha kaliteli görebiliyorum renkleri ekranda. LG'nin büyük olması oyunlarda bana çok daha efektif geliyor. Keza VA panelin siyah başarımı da tartışmasız. Renkler de kesinlikle TN'in üzerinde elimdeki Pro ART AHIPS'in gerisinde bunu bilerek satın aldım zaten. Renkler zaten önemliyse oyuncu monitörü almayacaksınız. Oyun monitörlerinde kullanılan IPS Panel bile Grafik tasarımda kullanılan panellerin gerisinde çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageji

bende çift monitör var. LG'nin yanında Asus Pro ART PA279Q Grafik tasarım monitörünü kullanıyorum zaten dert etme Senin hayatında görebileceğinden çok daha kaliteli görebiliyorum renkleri ekranda. LG'nin büyük olması oyunlarda bana çok daha efektif geliyor. Keza VA panelin siyah başarımı da tartışmasız. Renkler de kesinlikle TN'in üzerinde elimdeki Pro ART AHIPS'in gerisinde bunu bilerek satın aldım zaten. Renkler zaten önemliyse oyuncu monitörü almayacaksınız. Oyun monitörlerinde kullanılan IPS Panel bile Grafik tasarımda kullanılan panellerin gerisinde çünkü.
    senin hayatında görebileceginden cok daha kaliteli gorebiliyorum diyen birisiyle benim konuşcak bişeyim yoktur.insanları kucumseyen sidik yarıstıran birisiyle işim olmaz..biraz otede oynayiniz lutfen.

• sidik yarıştırma değil, haddimize değil. IPS panel de görsen demişsin bende ona istinaden söyledim :) sonuçta Asus PG serisini IPS kalitesi de ortada. Yoksa banane niye sidik yarıştıralım. konuyu çok yanlış taraftan algılamışsın :)

@DeatSlayer bence mağazaya gidip kendi gözlerinizle görün. Ben elimde ki bazı grafik örneklerini yanıma alıp mağazada bizzat yükleyerek test ettim.
    Mağaza da teşhir ürünü var mıdır bilmiyorum nereden öğrenebilirim acaba? Özellikle MG279Q ya bakmak istiyorum
    mağazalarda teşhir ediliyor. bende gidip uzun uzun inceleyip test ederek almıştım. hatta rica ettim kendi harici diskimden fotoğraf örneklerini teşhir monitöründe test ettim. kendim de grafik konusunda fotoğraflarla içli dışlı biriyim. renkler konusunda uzun yıllardır tecrübem var. görerek karar verdim. sizde istediğiniz monitörü mutlaka test edip alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 25 Ocak 2019; 16:48:57 >
    kesinlikle çok iyi modeller var 240 hz falan dostum sıkıntı etme sen şimdi monitör dünyada iki dev vardı lg ve samsung bu adamlar panelde en iyidir sana ben en uygun sunacam inş işini görür iyi forumlar dilerim
    itopya sitesinden klavye alacakken sorduğudma ürünü satın almadan kutuyu açamayacaklarını söylemişlerdi o yüzden test edememiştim klavyeyi. Bu firma farkı mı? Yoksa monitörlöre has bir şey mi? Tahminimce firma farkıdır
  • RTINGS.com
    ASUS ROG Swift PG279Q vs LG 32GK850G-B Side-by-Side Monitor Comparison
    https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/asus-rog-pg279q-vs-lg-32gk850g/578/682#comparison_1381

Mg279q veya yakalayabilirsen 2.el pg279q alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 25 Ocak 2019; 17:29:19 >

www.vatanbilgisayar.com
    Viewsonic 27" Xg2730 Qhd Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-27-xg2730-qhd-144hz-1ms-freesync-hdmi-dp-gaming-monitor.html
    dostum bu üründen memnunlar genede alırken kontrol et zaten 15 gün iade hakkı var iyi forumlar dilerim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.