Şimdi Ara

3500 ₺'e kadar oyuncu bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir önceki konumda bir tanıdığa bilgisayar bakmıştım çok şükür onu aldık şimdi sıra bende.

Belirtilen fiyata kadar bütçem var freedos olmasın lütfen dos olan bilgisayar önermeyin.
    Oyun oynayacağım tabi ama öyle çok aşırı da oynamam.

Aklımda acer vn7-571 5200u 8gb gtx950m var bimekste 2300 ₺ bana f/p gibi geldi işlemcisi pek kuvvetli değil elbette ama işimi görür mü sizce ? Dell 7559 içinse çok fazla şikayet var ve kasa tasarımını çok beğenmedim onun özellikle klavyesi.Önerileri bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son zamanlarda ufak arastirma yapmistim bu model ideal gibiydi ama bununda sanirim paneli hafif sari gosteriyormus isik acmak lazimmis sanirim

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe60-6qe-407xtr-gtx-960m-notebook-pmu348658
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    Freedos almak istemiyorum, teşekkürler.

• XmysticX kullanıcısına yanıt
    Aklımda vardı ama bu ışık sızması olayı beni vazgeçirdi diyebilirim bu üründen.Başka ne önerebilirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Jack Randall

Aklımda vardı ama bu ışık sızması olayı beni vazgeçirdi diyebilirim bu üründen.Başka ne önerebilirsiniz ?

Dell de ışık sızması diye bir olay yok bunu kim uydurdu ise muhtemelen şimdi kendi de inanıyordur.
    Dell 7559 dan bir çok kişiye ürün aldırdım şuan kullanan bir çok arkadaşım var hiç birinde böyle bir olay yok.
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı kulübünde birçok kişi bundan şikayetçi resmini paylaşan da var.Klavye ve malzeme kalitesi nasıl sizce genel olarak ? Acer vn7 ile kıyaslayabilir misiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.