Şimdi Ara

3500-3800tl sistem tavsiye... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya getirmesine getiriyorlar da beklemek istemiyorum aynı gün almak istiyorum..pc yi yazın başında toplicaktım hep engel çıktı ertelye erteleye ta eylül 2 yi buldu...1 gün beklemek istemiorm valla artık :)) xigamatek 1200 düşünüyordum da 1200w da biraz fazla geldi xigmatek 1000w nasıldır?? fiyatı da oldukça uygun... ya da high power 1000w...hp ye ısınamadım hiç ama iyi ise tavsiye ederseniz düşünebilirim..
  • Bence hp daha iyidir diğerlerinden ama Vatan'ın sitesinde Konya'da yok gözüküyor o da. Ayrıca zaten 2 eylülde alıcakmışsınız gidin konuşun Vatanla onlar söyler zaten bir haftaya gelir falan diye dedikleri tarihe göre gidin ödemeyi yapınca onlar siparişi geçiyorlar direk zaten. Belki de zaten o zamana kadar kendiliğinden gelir :D.
  • bakıcaz artık..getirticek olursam corsair i getirtirim heralde...950tx ya da 850hx(modüler)...teşekkürler cevaplar için..
  • aklıma yeni bir sistem geldi bunun hakkında da yorumlar alayım...

Sistem1:
    Kasa: Haf 922
    İşlemci: amd x6 1055t
    Cpu Cooler: Xigmatek dark knight
    Anakart: Gigabyte 890XA-UD3
    Ram: Gskill ripjaws 4Gb 1600mhz cl7
    Ekran Kartı: Zotac GTX480 AMP!
    Psu: Gigabyte odin pro 800w
    Hdd: Seagate 500gb barracuda (işletim sistemi için)
    Dvd Wr: Samsung Double Layer SATA dvd yazıcı (siyah)
    Monitör: Acer 23.6" 3d vision

4000tl....

sizce 1mi 2 mi??

Sistem2:
    İşlemci: i7 930
    Anakart: Gigabyte X58A-UD3R
    Ram: Kingston 2Gb 1333Mhz cl7 ram X3
    Hdd: Seagate 500gb barracuda (işletim sistemi için) + WD 1Tb sata3 cavier black (depo)
    Monitör: LG 24" led monitör
    Fan: XIGMATEK XLF SERİSİ 200MM BEYAZ LED FAN (yan panele) + XIGMATEK XLF SERİSİ 120MM BEYAZ LED FAN (kasa tabanına)
    Fan Filitresi: Akasa 12cm fan filtresi (taban fanı için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 12 Ağustos 2010; 2:40:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mirut

aklıma yeni bir sistem geldi bunun hakkında da yorumlar alayım...

Sistem1:
    İşlemci: amd x6 1055t
    Anakart: Gigabyte 890XA-UD3
    Ram: Gskill ripjaws 4Gb 1600mhz cl7
    Hdd: Seagate 500gb barracuda (işletim sistemi için)
    Monitör: Acer 23.6" 3d vision

4000tl....

sizce 1mi 2 mi??

Sistem2:
    Ram: Kingston 2Gb 1333Mhz cl7 ram X3
    Hdd: Seagate 500gb barracuda (işletim sistemi için) + WD 1Tb sata3 cavier black (depo)
    Monitör: LG 24" led monitör
    Fan: XIGMATEK XLF SERİSİ 200MM BEYAZ LED FAN (yan panele) + XIGMATEK XLF SERİSİ 120MM BEYAZ LED FAN (kasa tabanına)
    Fan Filitresi: Akasa 12cm fan filtresi (taban fanı için)

1

• ama 3d ile sorunlar varmış driver ile ilgili...bazı yerlerde daha tam oturmadığını felan yazmışlar o yüzden çekiniorm...okadar para verip de kullanamamak koyara adama :D
    ayrıca full hd de 3d vision gtx480amp! ı bile zorlar gibime gelior...amd aldığım içinde sli yapma ihtimalim 0 nası karar vercem ben bu sisteme hayırlısı bakalım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 12 Ağustos 2010; 21:06:45 >
  • evet arkadaşlar sonunda aşağıda yazdığım sisteme karar verdim ve önümüzdeki hafta içerisinde alıcam...(küçük bi ihtimal 2 eylül e sarkabilir) fakat monitöre karar veremedim...bir de fan takviyesi için görüşlerinizi alayım gerekli mi gereksiz mi ??

sistem:
    Kasa: Haf 922 (yeterli yerim olmadığı için full tower kasa alamıorm :(( diilse bi spedo hayalim vardı ama soğutma acısından sisteme fan takviyesi yapacağım aşağıda açıklaması war..)
    Ram: Gskill 6Gb tt 1600mhz cl6
    Psu: Highpower 1000w
    Fan: Xigmatek XLF serisi 200mm beyaz led fan (yan panel intake)
    Xigmatek XLF serisi 120mm beyaz led fan (kasa tabanına intake)
    Fan Filitresi: Akasa 12cm fan filitresi (taban fanı için)

gelelim monitör seçeneklerine...sizlerinde tavsiyelerini göz önünde bulundururum 450-550tl arası bir monitör...
    ASUS 23" MS238H - link
    SAMSUNG 21.5" P2250 - link
    SAMSUNG 21.5" P2350 - link
    VIEWSONIC 23.6" VX2433WM – link
    ASUS 23”MS236H - link

• benim imzamdaki bilgisayarı ben 4500 liraya kurdum.logitech m500 mouse ve k300 klavye dahil.
    bence ssd diskte takabilirsin.monitör pahalı benim sistemde bide ssd disk.3boyut ve grafikle uğraşıcağım için
    biraz tuzlu oldu.umarım istediğin gibi olur.şimdiden güle güle kullan kardeşim
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lg-w2486l-pf-24-w2486l-pf-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=41319

Bu monitörden neden vazgeçtiniz?Eğer bunu istemiyorsanız Viewsonic'in monitörü güzel
  • @ferithhh
    teşekkürler..senin sistem de oldukça güzelmiş özellikle de fiyatı...anakartın çok yüksek ssd var vsvs çok uygun fiyata almışın..dolar düşükken ya da kur sabitleme falan varken aldın sanırım...

@ghostriderx
    o monitorde çok sorun yaşayan olmuş renk kalibrasyon sorunu sanırım oldukça fazla iadesi varmış oyüzden vazgeçtim...asusun ms serisindende vazgeçtim ondan da memnun diil kimse...bi samsung p serisne olumsuz eleştiri gelmedi ondada hdmi yok :))
    acer ya da viewsonic alıcam sanırım o fiyat aralığına..kaliteli birşey olsun istiyorum...
  • Sonunda kesin kararımı vermiş bulunmaktayım...bu akşam konuşmaya gidiorm vatanla...konyada olmayan parçaları hafta içine temin etmeleri için ve bir de bugun baslayan kdv kadar indirim magzalarda da gecerli mi onu sorucam geçerli diilse klavye ve mause ped i cıkartırım...
    şuana kadar tavsiyede bulunmuş herkese teşekkür ediyorum...herkese iyi forumlar...

Cpu Cooler: Xigmatek blader
    Ram: Gskill tt 6Gb 1600mhz cl6
    Hdd: Seagate 500gb barracuda (işletim sistemi için) + Seagate 1Tb (depo)
    Dvd Wr: Samsung Double Layer SATA dvd yazıcı
    Monitör: LG E2350V-PN led monitör
    Klavye: Razer Lycosa
    Mause Ped: Razer Vespula
    Fan: Xigmatek xlf seris 20cm ve 12cm beyaz led fan (yan kapak ve tabana) + taban fanı için fan filitresi

Total: yaklaşık 4100tl yeni %18 indirimli fiyat (mağzada geçerlidir inş. =) )

• O fiyat mağazada geçerliymiş ben de biraz önce telefona sarılıp hemen Vatan müşteri hizmetlerini aradım :D. Güzel bir kasa olmuş ben de insallah iki üç güne alıcam benimkini sadece anakartta kararsızım insallah onu da sonuca bağlıcam yakında :D. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım tüm parçalarını sorunsuz birleştirir ve kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirut

Sonunda kesin kararımı vermiş bulunmaktayım...bu akşam konuşmaya gidiorm vatanla...konyada olmayan parçaları hafta içine temin etmeleri için ve bir de bugun baslayan kdv kadar indirim magzalarda da gecerli mi onu sorucam geçerli diilse klavye ve mause ped i cıkartırım...
    şuana kadar tavsiyede bulunmuş herkese teşekkür ediyorum...herkese iyi forumlar...

Cpu Cooler: Xigmatek blader
    Ram: Gskill tt 6Gb 1600mhz cl6
    Hdd: Seagate 500gb barracuda (işletim sistemi için) + Seagate 1Tb (depo)
    Dvd Wr: Samsung Double Layer SATA dvd yazıcı
    Monitör: LG E2350V-PN led monitör
    Klavye: Razer Lycosa
    Mause Ped: Razer Vespula
    Fan: Xigmatek xlf seris 20cm ve 12cm beyaz led fan (yan kapak ve tabana) + taban fanı için fan filitresi

Total: yaklaşık 4100tl yeni %18 indirimli fiyat (mağzada geçerlidir inş. =) )

Edit:
    monitör samsung xl2370 olarak değişti
    ramler kingston 2Gb 1333mhz cl7 x3 olarak değişti
    cpu cooler xigmatek dark knight olarak değişti
    dvd wr asus lightscribe ile değişti
    klavye ve masuse pad sipariş edilmedi ertelendi (çok deil ama en kısa zamanda alıcam deathadder mause ile birlikte :) )
    bu haliyle siparişi verip konyadaki parçaları ayırttım... önümüzdeki hafta da ödemesini yapıp teslim alıcam dier parçalar geldiinde...
    fiyat 3800 küsür...

tekrar yorum yapan herkese teşekkürler...saygılar..iyi forumlar... bu arada leon-x hocamın yorumunu merak ediyorum inş bi uğrar bu başlığada :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 14 Ağustos 2010; 18:13:44 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.