Şimdi Ara

3500-3800tl sistem tavsiye... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistem güzel...bakalım bütçe esnek olursa üstte yazdığıma benzer olur esnemezse 3500 den fazla senin ki gibi olur...teşekkürler cevap için...
  • Intel Core i7 930 Soket 1366 2.8GHz 8MB Cache

GIGABYTE X58A-UD3R Intel X58 / ICH10R Soket 1366 DDR3 2200MHz (O/C) USB 3.0

KINGSTON 6GB (3*2GB) KIT Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP

ZOTAC GTX480 AMP! GDDR5 1536MB 384Bit

WD 3.5" 1TB Caviar Black SATA 2.0 32MB Cache 7200Rpm

LG 24" W2486L-PF GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

COOLER MASTER HAF 932

CORSAIR CMPSU-950TX 950W 140MM FANLI 80 PLUS

3735 TL Vatanbilgisayar 6 taksit
  • Tt Spedo kasa 402tl
    gigabyte x58a-ud3r anakart 402tl
    i7 930 işlemci 576tl
    2gb kingston 1333mhz cl 7 ram x3 120x3=360tl (tripple kit yok vatanda fiyat farkı da cok olmadığı için 3 adet alcam ayrıca 1600mhz cl6 gskill de war ama 440 tl :// )
    leadtek gtx480 gpu 994tl
    xigmatek 1200w 80+ psu 361tl
    Wd 1Tb cavier black sata 2 hdd 148tl
    samsung dvd wr 47tl
    xigmatek dark knight cpu cooler 93tl
    samsung p2350 monitör 446tl

kdv dahil %12 indirimli 3739tl son kararım bu şu an için :))

anakartı asus p6x58d-e(500tl) ile
    monitörü LG 23" E2350V-PN led (500tl) ile
    kasayı da CM haf 932 (332tl) ile değiştirsem fiyat 3830 oluyor... sizce hangisi???

Edit: ayrıca goldmaster x-force 1 2+1 speaker siparişi verdim dün... nasıl bir ürün kalite ve f/p açısından??
    link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 2 Ağustos 2010; 21:12:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mirut

Tt Spedo kasa 402tl
    i7 930 işlemci 576tl
    2gb kingston 1333mhz cl 7 ram x3 120x3=360tl (tripple kit yok vatanda fiyat farkı da cok olmadığı için 3 adet alcam ayrıca 1600mhz cl6 gskill de war ama 440 tl :// )
    leadtek gtx480 gpu 994tl
    Wd 1Tb cavier black sata 2 hdd 148tl
    samsung dvd wr 47tl
    samsung p2350 monitör 446tl

kdv dahil %12 indirimli 3739tl son kararım bu şu an için :))

anakartı asus p6x58d-e(500tl) ile
    monitörü LG 23" E2350V-PN led (500tl) ile
    kasayı da CM haf 932 (332tl) ile değiştirsem fiyat 3830 oluyor... sizce hangisi???

Edit: ayrıca goldmaster x-force 1 2+1 speaker siparişi verdim dün... nasıl bir ürün kalite ve f/p açısından??
    link

Son yaptığım öneri daha iyi

• sli düşündüğüm için amp model fermi almicam..ekranı senin yazdığın düşünüyorum gibi zaten..psu da senin yazdığın da oldukça iyi ama modüler olmadığı için xigmatek 1200 ü seçtim...bunun harici zaten aynı :)) ama şuan bi kampanya indirim yok kdv indirimini kaçırdım mağzalarda bitti internette devam ediyor mağzadan alacağım mecbur abamın kartı olduğu için...şimdilik bi indirim bekliyorum ama 11 eylülden (vatan ın kuruluşu) önce de yapmazlar gibi ya biraz beklicem güzel bi indirim olmazsa alıcam..
  • Benim gene bazı kararlarım değişti...kasa full tower alamıcam gibi...yurtta kullanacağım için masanın üzerine sığmayacak sanırım...üstteki kitaplık sabit olduğundan araya sığmama ihtimali yüksek tam ölçüyü bilmiorm...ikincisi de monitör..p2350 alıcaktm ama bu asusun tipini ve görünüşünü cok beğendim... başka öneri tavsiye varsa açığım ...

CM Haf 922 kasa 282tl
    i7 930 işlemci 576tl
    2gb kingston 1333mhz cl 7 ram x3 120x3=360tl (tripple kiti yok bu ramin vatanda fiyat farkı da cok olmadığı için 3 adet alcam ayrıca 1600mhz cl6 gskill de war ama 440 tl :// )
    leadtek gtx480 gpu 994tl
    SEAGATE 500GB 16MB SATA2 Barracuda 80tl
    samsung dvd wr 47tl
    asus MS236H monitör 533tl

hepsi vatandan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 6 Ağustos 2010; 19:09:47 >
  • hocam sen o peyi yurda götürürsen hali vahim
  • O monitöre dikkat et de newegg.com dan yorumları filan oku arkadaki yuvarlak şeklindeki standıyla sıkıntı yaşayanlar var ama görüntüsü çok hoş o ayrı =D
  • @kolcu4..
    bi link verirsen sevinirim... ne gibi bi sıkıntıymış merak ettim...önemsiz ise o görüntüye değer :D

gerçi zaten ertelendi 2 eylülde gidip toplicam vatandan konyada
    olmayan parçalar var konyada onların getirtilmesi falan filan 8-10 eylül arası anca elime geçicek sistem :((
    bi türlü alamadım şu sistemi hep bi engel çıkıyor seyehat işi çıkıyor erteleniyor taa yazın başında alıcaktm güya eylül e kadar sarktı...
  • evet arkadaşlar kararımı sonunda verebildim...artık sadece gün sayıyorm...2eylülde siparişi konya vatandan vericem...

sistem:

Kasa: Haf 922
    İşlemci: i7 930
    Cpu Cooler: Xigmatek dark knight
    Anakart: Gigabyte X58A-UD3R
    Ram: Kingston 2Gb 1333Mhz cl7 ram X3
    Ekran Kartı: Leadtek GTX480
    Psu: Xigmatek 1200w
    Hdd: Seagate 500gb barracuda (işletim sistemi için) + WD 1Tb sata3 cavier black (depo)
    Dvd Wr: Samsung Double Layer SATA dvd yazıcı (siyah)
    Monitör: Asus Ms236h 23”
    Fan: XIGMATEK XLF SERİSİ 200MM BEYAZ LED FAN (yan panele) + XIGMATEK XLF SERİSİ 120MM BEYAZ LED FAN (kasa tabanına)
    Fan Filitresi: Akasa 12cm fan filtresi (taban fanı için)
    Fan Controller: Zalman ZM-MFC3 5.25'' Front Panel Fan Kontrolcüsü

%12indirim 5 taksit fiyatı 4050tl...

Goldmaster 2.1 X-force speaker x7 klavye + x7 mause hazırda mevcut...ayrıca suanki notebook umda kullandığım iki adet 3.5" harici hddlerim i de kasaya monte etmeyi düşünüyorum eğer mümkünse tabi...wd 500gb ve maxtor 1tb 7200rpm ikisi de ve arşivim var içlerinde ağızlarına kadar dolular :))
    işte böyle...yorumlara öneri ve tavsiyelere hala açığım...saygılar..şimdiden teşekkürler...iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 8 Ağustos 2010; 22:17:02 >

• quote:

evet arkadaşlar kararımı sonunda verebildim...artık sadece gün sayıyorm...2eylülde siparişi konya vatandan vericem...

sistem:

Hdd: Seagate 500gb barracuda (işletim sistemi için) + WD 1Tb sata3 cavier black (depo)
    Fan: XIGMATEK XLF SERİSİ 200MM BEYAZ LED FAN (yan panele) + XIGMATEK XLF SERİSİ 120MM BEYAZ LED FAN (kasa tabanına)

Goldmaster 2.1 X-force speaker x7 klavye + x7 mause hazırda mevcut...ayrıca suanki notebook umda kullandığım iki adet 3.5" harici hddlerim i de kasaya monte etmeyi düşünüyorum eğer mümkünse tabi...wd 500gb ve maxtor 1tb 7200rpm ikisi de ve arşivim var içlerinde ağızlarına kadar dolular :))
    işte böyle...yorumlara öneri ve tavsiyelere hala açığım...saygılar..şimdiden teşekkürler...iyi forumlar...

Üstte yazdığım sistemin kasasını değiştirip almanız daha mantıklı olur.Zira bir bilgisayarda en çok kullanılan kasa+psu+monitör üçlüsü daha kaliteli.Kasayı mecburen mid tower alacağınıza sli yapma fikrini aklınızdan çıkarıp özel soğutuculu gtx 480'i almanız daha uygun olacaktır

• cevap için teşekkürler...sli ı şimdilik erteleyebilirim...çünkü yeni fermiler ne olur biter bilmiorz belki çift gpu lu güzel bir fermi çıkabilir ozman onunla değiştirebilirim..şimdilik gtx 480 AMP! alabilirm aslında...kasa kesin 922 olcak...monitöre gelince nedense o asus a aşık oldum resmen mükemmel bir görüntüsü var ve uzun yıllar memnun kalacağımdan eminim..estetik acıdan cok hosuma gitti çünkü...psu içinse ileriye donuk olması acısından xigmatek 1200 kesin kararım çünkü sli yapma ihtimalim yüksek AMP! bile alsam takas yapıp sli yapabilrim uygun fiyat lı denk gelirse...ama 480 AMP! ı bir düşüneceğim... performans olarak ve oc potansiyeli olarak leadtek in stock gpu ile ne farkı vardır...yaklaşık 5-10 fps gibi bir fark yaratılabilir mi oc ile...(tabi leadtek de oc li olacak eğer alırsam.)
  • quote:

cevap için teşekkürler...sli ı şimdilik erteleyebilirim...çünkü yeni fermiler ne olur biter bilmiorz belki çift gpu lu güzel bir fermi çıkabilir ozman onunla değiştirebilirim..şimdilik gtx 480 AMP! alabilirm aslında...kasa kesin 922 olcak...monitöre gelince nedense o asus a aşık oldum resmen mükemmel bir görüntüsü var ve uzun yıllar memnun kalacağımdan eminim..estetik acıdan cok hosuma gitti çünkü...psu içinse ileriye donuk olması acısından xigmatek 1200 kesin kararım çünkü sli yapma ihtimalim yüksek AMP! bile alsam takas yapıp sli yapabilrim uygun fiyat lı denk gelirse...ama 480 AMP! ı bir düşüneceğim... performans olarak ve oc potansiyeli olarak leadtek in stock gpu ile ne farkı vardır...yaklaşık 5-10 fps gibi bir fark yaratılabilir mi oc ile...(tabi leadtek de oc li olacak eğer alırsam.)

Corsair 950W sli'ı çok rahat kaldırır merak etmeyin ayrıca benim bildiğim kadarıyla(yanlış da olabilir) corsair psu'ların 7 yıl garantisi vardı.Standart soğutuculu kart ile özel soğutuculu kartın oc potansiyelinde fark olmaz.Sadece örneğin standart kart oc ile 97 derecede çalışıyorsa özel soğutuculu kart 77 derecede çalışır ve bu da kartın ömrünü uzatır

• quote:

@kolcu4..
    bi link verirsen sevinirim... ne gibi bi sıkıntıymış merak ettim...önemsiz ise o görüntüye değer :D

gerçi zaten ertelendi 2 eylülde gidip toplicam vatandan konyada
    olmayan parçalar var konyada onların getirtilmesi falan filan 8-10 eylül arası anca elime geçicek sistem :((
    bi türlü alamadım şu sistemi hep bi engel çıkıyor seyehat işi çıkıyor erteleniyor taa yazın başında alıcaktm güya eylül e kadar sarktı...

http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824236081

burdan bakabilirsin. Ben de tipini çok beğenmiştim de burayı okuduktan sonra gerçekten sürekli arkaya doğru açılı durması pek de iyi olmayabilir. Görme imkanın varsa git bir gör derim.

• teşekkürler link için...olmazsa yarın bi gidip bakayım...saol uyarın için...
  • quote:

evet arkadaşlar kararımı sonunda verebildim...artık sadece gün sayıyorm...2eylülde siparişi konya vatandan vericem...

sistem:

ekran kartı Gtx 480 AMP!
    Psu fsp everest 1010w ile (3d vision düşünüyorum biraz daha oturduğu zaman..fullhd 3d vision için de sli yaparım kesin oyuzden yüksek tutuyorum.)
    Cpu cooler ı xigmatek blader ile değiştirdim
    fiyat 4115tl oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 9 Ağustos 2010; 0:11:28 >

• quote:

quote:

sistem:

ekran kartı Gtx 480 AMP!
    Psu fsp everest 1010w ile (3d vision düşünüyorum biraz daha oturduğu zaman..fullhd 3d vision için de sli yaparım kesin oyuzden yüksek tutuyorum.)
    Cpu cooler ı xigmatek blader ile değiştirdim
    fiyat 4115tl oldu...

Psu'yu da Corsair 950W yaptınmı sistem süper olacak.Sen 950W olması sebebiyle şüpheli bakıyorsun sanırım ama sli'ı çok rahat kaldırır ve senin yazdığın psu'dan çok çok daha kalitelidir.Pişman olmazsın

• yok corsair in silver sertifikası war kaldırcaandan şüpem yok da konya da yok corsair :D oyuzden alamıorm
  • Diğer mağazalardan getirtirler.Eğer bekleyemem derseniz de şunu öneriririm:

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-nrp-hc1201-nrp-hc-serisi-80plus-1200w-guc-kaynagi-%28tak-cikart-kablolu%29/productdetails.aspx?I_ID=46098

Everestten her türlü daha iyidir
  • Bence sen Vatan'ı sıkıştır biraz bekletirler belki de getirirler diğer şubelerinden.

*Güncellemeden sayfayı cevap yazmışım yukardaki cevapla aynı oldu kusura bakmayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruxano -- 9 Ağustos 2010; 0:47:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.