Şimdi Ara

350 tlye kadar ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci: q8200
    Anakart:Msi g41mp33 combo
    Ram:6 gb ddr 1333mhz
    Psu:Evga 750watt bronze b2

Bu sisteme 350 tlye kadar 2.el olarak ekran kartı bakıyorum.Yola gtx 660ti ile çıktım güç kaynağımın yetmeyeceğini söylediler evgayı aldım şimdi tekrardan elime para geçti.Bir kaç yerde r9 270x birbirine eşit kartlar denilmiş.Test sonuçlarına da göz attım başa baş gidiyorlar.İkisi arasından hangisini seçmeliyim veya bunlardan farklı olarak şunu al daha iyi olur senin için dediğiniz kart var mı?

Her oyunu high veya ultrada oynayacağım diye bir takıntım yok.Orta ayarlarda sıkıntısız çalıştırsın anlık fps düşüşleri yaşamıyayım tamamdır benim için.Şuan hd 6850 kullanıcısıyım bu şekilde genelde orta ayarlarda 2 yıl kullandım.Alacağım karttanda beklentim bu yönde 2-3 yıl sonra tekrardan bir güncellemeye giderim.

• MSI GT740 GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

2. el olarakta GTX750Tİ ye bakabilirsin
  • oguzhan0101 O kullanıcısına yanıt
    Sıfır kart almayı düşünmüyorum hocam sıfırı 350 tl olup 2. eli 350 tl olan kart arasında performans açısından bayağı fark olacaktır.

Diğer mesajınıza cevap olarak editliyorum.

Benim örnek verdiğim gtx 660 ti ile r9 270x arasında gtx 750ti'nin performans açısından yeri nerededir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 11 Nisan 2016; 21:37:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.