Şimdi Ara

350 TL'ye Kadar Aradığım Özellikte Bir Telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanki telefonumun çıkardığı sorunlar nedeniyle yeni bir telefon almak istiyorum. Zaten 4 senedir de aynı telefonu kullanıyorum. Telefona en fazla 350 TL verebilirim. Aradığım özellikler aşağıda yazıyor, bana uygun bir tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.

Aradığım Özellikler;

*E-Posta Okuma/Gönderme
    *Ofis Dökümanlarını Açabilme(doc, pdf vb formatlar)
    *Zil Seslerini, Alarm Seslerini İstediğim Bir Müzik ile Değiştirme
    *Takvim, Ajanda Özelliği
    *En az 2 MP Kamera, Fotoğraf ve Video Kayıt Etme
    *Arayan kişiye Özel Resim ve Çağrı Sesi Atama
    *Oyun Yükleme Desteği (Sudoku'yu severim :) )
    *Bluetooth Desteği
    *PC ile Senkronize Desteği
    *SMS'ler için T9 Desteği
    *Hesap Makinesi/Kronometre/Geri Sayım/Döviz Kuru Çeviricisi

Belki çok şey istedim ama bu özelliklerde bir telefon arıyorum. Diğer özellikleri önemli değil, 3G veya Wi-Fi vb veya gösterişli şeylere ihtiyacım yok. Aradığım özellikler dışında arama ve mesaj atabilmem yeterli. Fiyatta ufak oynamalar yapabilirim. Ama fazla çıkamam. Şimdiden teşekkürler.

Ekleme: Telefon dokunmatikte olabilir. Pek tercihim değildir ama olsa da hayır demem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 1 Ocak 2011; 22:22:54 >

• p990i - P1i size iyi gelir
  • ikinci el nokia e71 veya samsung innov8 bakabilirsiniz
  • Öneriler için teşekkürler arkadaşlar.

İkinci el almayı düşünmüyorum ne yazık ki. Bir arkadaş E63 tavsiye etti. Bu telefon hakkında görüşlerinizi rica edebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar.

İkinci el almayı düşünmüyorum ne yazık ki. Bir arkadaş E63 tavsiye etti. Bu telefon hakkında görüşlerinizi rica edebilir miyim?

kesinlikle bu fiyata alabilecegin ve bahsettiğin özellikleri ve fazlasını bulabileceğin tek cihaz e63 tür fazla düşünmeyin bence piyasadan kaybolmadan alın bir tane bende 7 ay kullandım bu cihazı senelerce kullanırsınız ben android meraklısı oldugum için kardeşime devrettim

• http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-e63-fiyati,022175.html

buyur hocam burada daha ucuza satan yerlerde var. bu fiyat aralığında e63 güzel bir seçim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e63
  • Biraz daha araştırma yaptım, sanırım bunu alabilirim. Fakat bu E63 hakkında birşey sormak istiyorum, arayan kişiye özel resim veya çağrı sesi atayabiliyor muyuz?
  • Telefonumu almış bulunuyorum. çok rahat ve kullanışlı bir telefon. Hepinize ayırdığınız zaman ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
  • Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: >Galatasaray<

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın...

hayırlı olsun güzel teldir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.