Şimdi Ara

350-550 Lira arası tablet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tablet satın almak istiyorum fakat aklım allak bullak oldu. Herkes bir model öneriyor bir şey söylüyor.İhtiyacım olan tablet iyi bir şey olsun böyle bozulunca da garanti sıkıntısı yaşamayayım. Mesela oyun oynatırken takılmasın . En ağır oyunu bile kaldırsın çünkü birazcık donma yapınca butun hevesim kaçıyor. Birde en fazla film izlerim. Bu iki özelliği kaldırsın , kamerasıda orta halli olsun yeterli.

Dark EvoPad A1040K bu modeli almayı düşünüyorum sadece bunu araştırıdm biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstst -- 16 Temmuz 2013; 22:29:59 >

• samsung galaxy tab 7" işini görür 700 tl ama süper...dedigin tüm herşeyi fazlası ile kaldırır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artes q812 modelini tavsiye ederim. Bende senin gibi almadan önce bayağı bir araştırarak aldım. 8" Quad core işlemcili 2 gb ramlı ve 8 core grafik işlemcisi var.
    Grafik işlemcisi yüksek olduğundan dolayı oyunlarda takılmadan ve kasmadan oynayabiliyorsun. Ayrıca 4k filmleri bile çok rahat oynatabilmekte.
    Fiyatı 400 tl civarında ve servis konusunda hiç sıkıntı yaşamazsın
  • Öncelikler teşekkürler arkadaşlar samsung tab 7 yi ilk düşündüm ama sonra ipodumdan bir farkı yok nerdeyse diye vazgeçtim. ama artesi değerlendireceğim
  • pipo m6 onda v973 cube u30gt2 içinden hangisini tavsiye edersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.