Şimdi Ara

350-400 TL arası tablet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bayramda topladığım ve daha önce biriktirdiğim paralarla kendime bir tablet almak istiyorum ancak tablet piyasasını bir süredir araştırmama rağmen hala bir fikir sahibi değilim
    Tablette aradığım özellikler:
    -oyun bakımından çok iyi olmasına gerek yok klişe olacak ama temple run ve subway surfers veya bunlara benzer oyunları sorunusuz oynatması yeter benim için
    -film ve videoda format ve altyazı desteklemesi yeterli
    -internette sörfte önemli 3-5 sekme açınca kasmasın tabiki
    -wifi desteği iyi olsun öbürkü odadan çekmeme gibi problem yaşatmasın
    -bataryası sarj süresi sağlam olsun wifi açıkken en az 5-6 saat götürebilsin beni
    -office programlarını veya en azından pdf formatını desteklesin
    -3g ve gps çokta gerekli değil ama olursada fena olmaz

belki bu fiyat aralığında çok şey istiyorum ama tavsiyelerinizi bekliyorum

• AINOL NOVO 9 SPARK

$220.56*1.95 = 430 TL

%5 Yeni Üye indirimi oluyor.

Cihazın Android sürüm desteği:

4.2.2 Desteği de vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeAtHeR -- 14 Ağustos 2013; 13:14:43 >
  • sağ olun ancak yurtdışından düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

Öncellikle merhabalar herkese
    Bayramda topladığım ve daha önce biriktirdiğim paralarla kendime bir tablet almak istiyorum ancak tablet piyasasını bir süredir araştırmama rağmen hala bir fikir sahibi değilim
    -oyun bakımından çok iyi olmasına gerek yok klişe olacak ama temple run ve subway surfers veya bunlara benzer oyunları sorunusuz oynatması yeter benim için
    -bataryası sarj süresi sağlam olsun wifi açıkken en az 5-6 saat götürebilsin beni

http://www.sanalpazar.com/7-Tablet-Pc-Gps-Navigasyon-Android-4.04-Hdmi-8-Gb__isp9914869

http://www.sanalpazar.com/Chuwi-V88-7.85-Android-4.2-Tablet-Pc-Mini-Pad__isp9832138

bu iki ürünü inceleebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tabletdunyası

quote:

http://www.sanalpazar.com/7-Tablet-Pc-Gps-Navigasyon-Android-4.04-Hdmi-8-Gb__isp9914869

http://www.sanalpazar.com/Chuwi-V88-7.85-Android-4.2-Tablet-Pc-Mini-Pad__isp9832138

Chuwi nin garanti varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A31 onemsemiyorsan artes q812 yi oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

A31 onemsemiyorsan artes q812 yi oneririm

şimdi inceledim de fena değilmiş bir kenara yazdım artes q812'yi birde aklımda codegen ultimix 88 var forumda çok tavsiye ediyorlar ama bir iki arkadaş bozuk ve kullanılmış ürün falan gelmiş o yüzden güvenim azaldı codegen'e karşı
    Başka önerisi olan var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Yurt dışından almazsan 400 tl 2 çekirdekli anca alırsın.
    Acil değil ise yurt dışından alman daha mantıklıdır.
  • acil değil ancak birkaç defa yurtdışından yaptığım alışverişte ağzım yandı o yüzden pek güvenmiyorum yurtdışı alışverişine
  • bende 9722 modeli var.bugün arkadaş onyo nun exced diye modelini sipariş vermişti.benimki ile yanyana koyduk ekran kalite farkı bariz gözüküyordu.yandan bakınca benimki gayet net gözüküyordu.onyo yu bugün geri yolladı.9722 siparişi verecek yarın.dark lar iyi değil diyenler nneye göre diyorlar bilmem görmeden yorum yapan çok.ben kullanmadığım ürün kakkında pek yorum yapmamayı tercih ederim.ha şunu söylim onyo exceed 9,7 inç tablet kötümüydü hayır.bence iyiydi ama bendekini ekranı daha iyi olduğu için yeniden sipariş verecek.ben şuanana kadar sorun yaşamadım.tavsiye edermisin kesinlikle ederim.tavsiye isteyenlere yazıyorum ama tablet bölümünün bazı müdayimleri var ultimix 88 modelinden başka tavsiye etmiyorlar.iyiki araştırma yapıp 9722 modelini almışım.daha önce 8022 darkevepad kullandım.wifisi çok iyiydi.ekranı hd idi.çift çekirdekli.fakat menüsünde takılma oldu birde ekran küçük geldi bende iade edip 9722 aldım.çok isabetli yapmışım.ha 8022 ve ultimix 88 kötümü hayır parasına göre fena değil. alınır.neyse kara kişlerin kendini bağlar.ben tavsiyemi yaparım ısrar etmem.hatta nikini unuttum benim tavsiyemle 9722 alan bir arkadaş var çok memnun ve teşekkür etti.

• 9730 modelinin ekran çözünürlülüğü daha yüksek ve bataryası 10000 onun dışında 9730 da hdmı çıkışı yok .forumda 9730 konusu var iyice okuyup ona göre karar verilebilir.
  • Cevabınız için teşekkür ederim ilk önce
    Dark'ın en eleştirilen yani şimdi gördüğüme kadar teknik servisinin kötü olmasıymış benim için önemli bir sorun mesela.Siz bir problem yaşadınız mı teknik servisle?
    Ayrıca dediğiniz forumda tablet tavsiyesi isteyince ultimix 88 diye atlayanları çok gördüm bu yüzden alternatiflerim arasında ama daha önce dediğim gibi forumdan birkaç arkadaşın yakın zamanda aldıkları ürünlerde problem çıkmış bu yüzden güvenim sarsıldı codegen markasına karşı elbette elektronik işi şans işi ancak kimse bir ürüne 300-400 tl verip eline kullanılmış veya bozuk ürün gönderilmesini istemez.
  • ben 8022 yi hepsiburadadan almıştım iade ettim sorun yaşamadım.9722 yi teknobiyotikten sipariş ettim hatta yanında 12 liraya ekran koruyucuda sipariş ettim eşantiyon olarak 2 tane gönderdfiler.tabiki teknik olarak sorun yaşamadığım için iyi yada kötü yorum yapamayacağım.fiyat olarak piyasadan iyi fiyata aldığım için ve dispiratörü olduğu için teknobiyotiği tercih ettim.internetten alışverişlerde ayıplı ürünleri iade etme hakkımız var diye biliyorum.ayrıca kendi sitesinde 0 ölü piksel garantili diye reklamı var.bir kullanıcı olarak tavsiye ederim 9722 modelini özellikle ekranı çok iyi diğer hd tabletlere göre.wifisi çok çok iyi değil ama benim evimde sorun yaşatmadı hiç.mesela 8022 ve onyo exceed in wifi çekimleri benimkinden bir kademe daha iyi idi.fakat benim evimde sorun yaşamadığımdan sorun yok.kafele 19 nikli arkadaşta benim tavsiyemle almıştı o arkadaşada pm ile sorup bilgi alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 16 Ağustos 2013; 0:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

quote:

Orijinalden alıntı: tabletdunyası

quote:

Chuwi nin garanti varmi

2 yıl resmi garantilidir

• Hafiften uplayalım bakalım başka tavsiyesi olan var mı

• Ultimix88..

• http://forum.donanimhaber.com/m_78693848/f_//tm.htm#78693848

İlgilenirsen İletişime geçebilirsin.
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim ilk önce
    Dark'ın en eleştirilen yani şimdi gördüğüme kadar teknik servisinin kötü olmasıymış benim için önemli bir sorun mesela.Siz bir problem yaşadınız mı teknik servisle?
    Ayrıca dediğiniz forumda tablet tavsiyesi isteyince ultimix 88 diye atlayanları çok gördüm bu yüzden alternatiflerim arasında ama daha önce dediğim gibi forumdan birkaç arkadaşın yakın zamanda aldıkları ürünlerde problem çıkmış bu yüzden güvenim sarsıldı codegen markasına karşı elbette elektronik işi şans işi ancak kimse bir ürüne 300-400 tl verip eline kullanılmış veya bozuk ürün gönderilmesini istemez.

söylenenler doğruymuş.akortek denilen firmanın servisi bir binanın giriş katında küçük bir demir kapısı olan üzerindeki zilde kocamaaan akortek yazan biryerdir.servise vereli 1 hafta olmuş hala bakılmamış bile.durumu soruyorum bana 20 gün içinde yasal olarak sonuçlanır diyor dangalak.bunu bende biliyorum.yani uzak durun.ben çok pişmanım şimdi.ürün güzel ama servis sıfır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.