Şimdi Ara

35 yaş üstü bi Bakın hele.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MesutO

Valla hatununa göre değişir. Kardeşim evlendi, hiçbirşeyleri yoktu evin hanımı olarak çekti çevirdi. İki maaşın birini artırdı. Evi, arabayı ödedi. Çocuk da büyüdü.

Benim hanım azıcık kafayı kaldırayım anında gereksiz masraf çıkarır elde para namına birşey kalmaz. Mesela sizin çok önemli bir işiniz vardır, hayati bir iş. O ne düşünür? Doğum gününde ona hediye edilen 150 TLlik çantayı değiştirme süresi dolmadan nasıl değiştireceğini. Siz o işi halletseniz o çantadan ayda 30-40 tane alıyorsunuzdur, o sizi düşünmez o 1 çanta için canınıza okur sizi işinizden gücünüzden alıkoyar.

Ha bir de en kötüsünü yazayım sizi onun gözünde hiçbirşeysinizdir. Söylediğiniz yanlış, terchleriniz kötüdür. Meseleyi o kadar abartır ki 100 kere geçtiğiniz yolları karıştırmasına rağmen 101. kez geçerken niye burdan geçiyoruz diye sorar.

Çare bir tane. Yerle bir olup yüzünüzü Allaha döneceksiniz. Başka kurtuluş yok.

Abi kusura bakma ama yazını okurken cidden güldüm :) Kadınlarının birçoğunun da böyle oldugunu biliyorum ama yasayanlardan dinlemek daha baska :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önce araba aldım, bir kaç kez arabamı değiştirdim, sonra ev aldım, hayatın her döneminde yapılacak şeyler farklı
  • K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    En güzeli. Biz de anlatırken gülüyoruz ama burada yazı ile anlattığımız için belli olmuyor. :):):)
  • MesutO kullanıcısına yanıt
    Allah sabrını daim etsin hocam.

eninde sonunda da mutluluğa erdirsin
  • kaanbaskut kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Hocam. Teşekkür ederim.
  • Yaş 35

Sana tavsiye fazla karışma

Sen ne dersen de, bazı insanlar yaşayarak öğrenir.Seneye senin başına gelince konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNMETAL -- 24 Nisan 2014; 0:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: MesutO

Valla hatununa göre değişir. Kardeşim evlendi, hiçbirşeyleri yoktu evin hanımı olarak çekti çevirdi. İki maaşın birini artırdı. Evi, arabayı ödedi. Çocuk da büyüdü.

Benim hanım azıcık kafayı kaldırayım anında gereksiz masraf çıkarır elde para namına birşey kalmaz. Mesela sizin çok önemli bir işiniz vardır, hayati bir iş. O ne düşünür? Doğum gününde ona hediye edilen 150 TLlik çantayı değiştirme süresi dolmadan nasıl değiştireceğini. Siz o işi halletseniz o çantadan ayda 30-40 tane alıyorsunuzdur, o sizi düşünmez o 1 çanta için canınıza okur sizi işinizden gücünüzden alıkoyar.

Ha bir de en kötüsünü yazayım sizi onun gözünde hiçbirşeysinizdir. Söylediğiniz yanlış, terchleriniz kötüdür. Meseleyi o kadar abartır ki 100 kere geçtiğiniz yolları karıştırmasına rağmen 101. kez geçerken niye burdan geçiyoruz diye sorar.

Çare bir tane. Yerle bir olup yüzünüzü Allaha döneceksiniz. Başka kurtuluş yok.

Abi kusura bakma ama yazını okurken cidden güldüm :) Kadınlarının birçoğunun da böyle oldugunu biliyorum ama yasayanlardan dinlemek daha baska :)

35 yaş üstü diye ısrar etmemin sebebi buydu işte..

allah yardımcınız olsun abi işin zor...

• Sorduğun sorunun cevabı değil de bir sorar mısın arkadaşına neden askerden sonra evlenmemiş bekleyeceği 5-6 ay şimdi Allah korusun o arkadaşa askerde bişey olursa yazık değil mi hanımına böyle yapanları anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizckizil

Sorduğun sorunun cevabı değil de bir sorar mısın arkadaşına neden askerden sonra evlenmemiş bekleyeceği 5-6 ay şimdi Allah korusun o arkadaşa askerde bişey olursa yazık değil mi hanımına böyle yapanları anlamıyorum.

4-5 ay geçmiş zaten
  • neden konuları hortatıyonuz yaw
  • Hocam araba her zaman ihtiyaçtır, ama aşama aşama gitmek lazım. Evlenmeden önce 5 bin TL ye araba almıştım, evlendikten sonra biraz daha iyi, ondan 3,5 sene sonra biraz daha iyi. Bir de hiç bi zaman araba için kredi çekmedik, cebimizdeki neyse o. Hatta biraz daha düşüğü tabi ki, kenarda para tutmak önemli ve şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evi babaya aldır araba kolay askerlik evlenmeden önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmemişim
  • quote:

Dikkat etmemişim

İnsanlık hali boşverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Bu arada 33 yaşındayım ve konuya cevap yazdim. Konu sahibi arkadas kusura bakmaz insallah;))

Yorumunuz için teşekkür ederim..35 dememin temel sebebi türkiye erkekler genelde 28 yaşında evleniyor(gazete haberi) yani 35 yaşında olan biri aşağı yukarı 7 yıl evli olur ev araba düğün askerlik hatta çocuk Tecrübe etmiştir..Bana tecrübe sahibi olanların anlatacakları önemli tecrübesizlerin yorumunu bende yapabiliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Sorduğun sorunun cevabı değil de bir sorar mısın arkadaşına neden askerden sonra evlenmemiş bekleyeceği 5-6 ay şimdi Allah korusun o arkadaşa askerde bişey olursa yazık değil mi hanımına böyle yapanları anlamıyorum.

4-5 ay geçmiş zaten

Kız Bakkalın oğlu gene istemeye geliyor diyen bir tipti düğünü yapıp çenesinden kurtulmak istiyordu.Sonuç:Kız hakketen bakkalın oğluyla evlendi.. Kısmet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Sayende şuan psikolojik tramva yaşıyorum. Daha yeni 36 oldum ve bu başlığa girdim :(((

Konu başlığını nasıl değiştirecem herkes 35 e takıldı konuya bi odaklanın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

neden konuları hortatıyonuz yaw

Hakkaten konuyu unutalı çok olmuştu...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.