İleride ilk yarı hiç bir şey yapamamızın yegane sebebi delirtti...Ya aslında 3-4 tanede atarız açtığımız her orta tehlike oldu adamların kalesinde, ama engin sağolsun to oraya gelmeden kaybettiriyor topu.
F.T HOCA RIERRA'YI AL BAK BU MAÇI ÇEVİRTİCEK O ADAM
Orta açıp gol bulmayı denersek.Sabri kırosuda saçma sapan hatalar yapmazsa, inanıyorumki çeviririz.
Engin geçen maçta kanser etti, Lionel Messi mübarek.
konu açmak istememiştim, iyi ki açmışsın sen. engin karşımda olsa var ya, gücüm tükenene kadar dalarım. dayak atarım ya da yerim farketmez, görevimi yapmış olurum.
Engin değişir dedik yine aynı sadece ağzı çalışıyor
En azından beraberlik için tek şans Engin - Riera değişikliği. Gün gelip de Riera'yı böyle kurtarıcı olarak isteyeceğim aklımın ucuna gelmezdi.
İleride ilk yarı hiç bir şey yapamamızın yegane sebebi delirtti...Ya aslında 3-4 tanede atarız açtığımız her orta tehlike oldu adamların kalesinde, ama engin sağolsun to oraya gelmeden kaybettiriyor topu.
F.T HOCA RIERRA'YI AL BAK BU MAÇI ÇEVİRTİCEK O ADAM
Orta açıp gol bulmayı denersek.Sabri kırosuda saçma sapan hatalar yapmazsa, inanıyorumki çeviririz.
Müneccim alert:D:D
Woowowowowo
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
konu açmak istememiştim, iyi ki açmışsın sen. engin karşımda olsa var ya, gücüm tükenene kadar dalarım. dayak atarım ya da yerim farketmez, görevimi yapmış olurum.
Bir an hayal ettim de
quote:
Orijinalden alıntı: DwyaneWade.
quote:
Bir an hayal ettim de
184, 90 kilo bir şeyiz, o kadar da madara olmam merak etme
quote:
quote:
quote:
Bir an hayal ettim de
hey maşallah kavga olursa çağıralım :P
quote:
quote:
quote:
Bir an hayal ettim de
Elin değmişken sabri'yi de ortadan kaldırsan fena olmazdı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme