Şimdi Ara

35 kill normal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TX Spectrum

Adam smurf oynuyor ve o levellerde Akali'yi nasıl durdurabileceğini bilen kişilerin olduğunu sanmıyorum. Bu arada MF'nin 5.itemi gözlerimi doldurdu

Bende karşı taraftaki mf nin 5.itemi arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JT4 -- 2 Temmuz 2013; 23:35:22 >
  • Paintli fln ama skorları değiştirmedim :) buda benim. Yan carda yaptım :)

35 kill normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogustuna22 -- 3 Temmuz 2013; 0:04:18 >
  • geliyorlar
  • Minion sayın çok düşük.
    Bir item – genelde– 2 kere alınmaz.
    İkinci çivili yerine donmuş yürek alabilirdin.
    Ayakkabı almalıydın.
    35 kill gereksiz almak için uğrayacağına 30 dk da 200 minion kes.
    Diksimaov

• quote:

Orijinalden alıntı: dogustuna22

Paintli fln ama skorları değiştirmedim :) buda benim. Yan carda yaptım :)

35 kill normal mi?

Diğer hesabin Rus "Çarı" ise asıl hesabın ABD başkanı falan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

Akali kill aldıkca karşıdaki garen inadına zırh kasmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

35 kill normal mi?

Diğer hesabin Rus "Çarı" ise asıl hesabın ABD başkanı falan mı?

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: History_1453

Beyler bugün adam oyunda 35 kill yaptı normalmidir sizce?

Bu arada geçen konuda buildimi eleştirenler bir fikir verin bari bu sefer doğru yapmışmıyım?

35 kill [SS]

35 kill normal mi?

hiç bir item 2 tane çıkılmaz kanasusamış bide hayalet dansçı dışında başka item tavsiye etmiyorum 2 tane çıkmayı tanksan karşıya göre kas mesela skillerin damagesi iyise örnek zed kha garen renekton gibi herolar gibi ise kara balta kas yani adama damage yapıyorsan nasıl anlatayım bilemedimde yakından vuran damage heroların çoğuna kasılan bir item -bide donmuş balyoz gerisi karşıya göre tank kasıcaksın ney ağırlıklıysa onu kasıcaksın bu arada garende büyük ihtimalle qyü fullüyorsundur e yi fulle ondan sonra otur izle adam nasıl ölüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: StealWork

quote:

Bu arada geçen konuda buildimi eleştirenler bir fikir verin bari bu sefer doğru yapmışmıyım?

35 kill [SS]

35 kill normal mi?

hiç bir item 2 tane çıkılmaz kanasusamış bide hayalet dansçı dışında başka item tavsiye etmiyorum 2 tane çıkmayı tanksan karşıya göre kas mesela skillerin damagesi iyise örnek zed kha garen renekton gibi herolar gibi ise kara balta kas yani adama damage yapıyorsan nasıl anlatayım bilemedimde yakından vuran damage heroların çoğuna kasılan bir item -bide donmuş balyoz gerisi karşıya göre tank kasıcaksın ney ağırlıklıysa onu kasıcaksın bu arada garende büyük ihtimalle qyü fullüyorsundur e yi fulle ondan sonra otur izle adam nasıl ölüyor

ayrıca bu dalga geçenlerde anasının karnında lol öğrenmişlerde geliyorlar burada böyle yapıyorlar herkes hata yapabilir siz sanki ilk başladığınızda her boku biliyordunuz

• quote:

35 kill normal mi?

Yan car savasci kas qnqs fennnaaa xdxdxd

• quote:

quote:

quote:

35 kill [SS]

35 kill normal mi?

ayrıca bu dalga geçenlerde anasının karnında lol öğrenmişlerde geliyorlar burada böyle yapıyorlar herkes hata yapabilir siz sanki ilk başladığınızda her boku biliyordunuz

Hayır ama saçma konular da açmıyorduk. Bölüme konulan maç sonu resimlerinin yarısından çoğu 30 level altı oyunlarda çekilmiş olmaya başladı. Yaz gelmesini bu yüzden istemiyorduk biz de zaten.

• quote:

• 2 thornmail op
  •  35 kill normal mi?
    38e 0 gidip bozgun yedigim mac vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkub007 -- 3 Temmuz 2013; 8:11:32 >
  • Kimse soruna cevap vermemiş bu arada. Gayet doğal zira Akali, assassin bir karakterdir ve eğer ilk ona odaklanılmazsa kill üstüne kill alır. Muhtemelen yan hesabıdır bu, kimse ona odaklanmayınca coşmuştur tecrübesiz oyunculara karşı.

Bu arada rakip Garen'in item'ları doğru, onu örnek alabilirsin. O 2 tane aldığın item'ın pasifi stack yapılmıyor, yani birleşmiyor. Onun yerine rakip Garen'de bulunan en soldaki item'ı alabilirsin (TR'deki adını bilmiyorum) veya daha yüksek hasar için Kara Balta tercih edebilirsin fakat Thornmail (Çivili Zırh) alıyorsan yüksek can değerleri iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TX Spectrum

quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

quote:

• quote:

35 kill normal mi?

Forum ölmüş arkadaş.

• bir itemden asla 2 tane alma
  • quote:

35 kill [SS]

35 kill normal mi?

Buildin güzel ancak erken dönemde güneş pelerini girmen hayrına olur.e ile güzel damage verirsin.

Bu arada o farm nedir abi ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.