Şimdi Ara

35 bin tl limitle atv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.93 boyum var.Atv Monster tarzı aşırı büyük olmasını istiyorum.

İlk etken büyüklük.Aranızda güçlü olan-olmayan ve bu fiyata alabileceğim en büyük atvyi bilen var mı?

Ve hızlanması 3.5-5 saniye arasında olması lazım.Güçlü bir atv arıyorum.İkinci el olabilir.Fikirleriniz nelerdir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coderoflife

Arkadaşlar 1.93 boyum var.Atv Monster tarzı aşırı büyük olmasını istiyorum.

İlk etken büyüklük.Aranızda güçlü olan-olmayan ve bu fiyata alabileceğim en büyük atvyi bilen var mı?

Ve hızlanması 3.5-5 saniye arasında olması lazım.Güçlü bir atv arıyorum.İkinci el olabilir.Fikirleriniz nelerdir ?

Gerçekten o kadar parayı atv ye mi vereceksiniz? Yazık günah. Atv arazi aracıdır yarış mı yapacaksınız. 35bin tl ya canavar gibi motosikletler mümkün, vazgeç atv den bence. Üstelik çok güvensiz aletler bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen atv yi ne için kullanıcaksın yani neden atv garip geliyor banada
  • Amaç araziye girmekse o fiyata iyi bir ktm enduro alabilirsiniz. Şehir içinse saçmalığın daniskası zaten.
  • 2007 R1200gs Adv. alınabilir.
  • Orijinalden alıntı: makavel1

aynen atv yi ne için kullanıcaksın yani neden atv garip geliyor banada

Orijinalden alıntı: forumnik

Burda evimiz toros dağlarına yakın.Motordan pek haz etmiyorum, özel garaj var zaten, haftasonları tek başıma kulaklığımı alıp dağ taş dolaşmak istiyorum.Arabam var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderoflife -- 25 Ekim 2014; 3:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

aynen atv yi ne için kullanıcaksın yani neden atv garip geliyor banada

Orijinalden alıntı: forumnik

Burda evimiz toros dağlarına yakın.Motordan pek haz etmiyorum, özel garaj var zaten, haftasonları tek başıma kulaklığımı alıp dağ taş dolaşmak istiyorum.Arabam var

Alıntıları Göster
    quote:

kusura bakma biz çok düz mantık şehir hayatı düşündük. Keyif ve para senin sonuçta. Tavsiye için aşağıdaki linke bir bak 33000$ a kadar atv modelleri var.
    http://www.istanbulmotor.com.tr/atv/polaris-atv/

ben de sym scooterımı burdan almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 25 Ekim 2014; 10:19:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70-75 bin TL araba tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamlarda ne para var arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.