Şimdi Ara

35 BİN Civarı Cruze mu Civic mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35 Bin bütçeye cruze(124Hp) veya civic düşünürsek ikisi de lpg li ve manuel olacak hangisini alırdınız? Civic fd6 kasa yüksek kmler anca alınabiliyor.130 bin kmyi geçmesin istiyoruz. yoksa 1.6 Makyajlı kasa(2004-2006) vteclere de bakmalı mıyız? Araçların performans konfor yakıt yönünden tecrübelerinizi ve bildiklerini yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlyamann -- 15 Mayıs 2015; 20:08:06 >

• Fd6nin temizini bulamazsin o paraya. Vtec2 kasayada o para verilmez. Cevap cruze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 bin liraya çok temiz cruze almak mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 e temiz cruze alınır ama malum şirketin türkiye den çekilmesi ne kadar hızlı yedek parça sunacaklar orası kesin değil veya ne kadar fiyatlı olacak piyasada alternatifi bulunmayacak diye açıkçası ne kadara kakalıcaklar belirsiz ha ilerleyen her yıl için bi sürü konular açılacak şöyle sıkıntılarım var çözemiyorum diye milletin gözünden dahada düşecek buda aşırı fiyat kaybına yol açacak cruze sevdiğim güzel modern görünümlü bir araçtır ama bu gerçekleride atlamamak gerekir ama acizane tavsiyem siz olayı astra mazda 3 ve civic olarak değerlendirin derim mazda 3 ün tasarım iç mekan ve donanımı hepsinden bir adım önde
  • teşekkürler beyler Mazda 3 benim de aklımda ama arabanın arka tarafı özellikle de farlar hiç hoşuma gitmiyo :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.