Dostlar hemen konuya gireyim. Tyt 80-85 ayt ise 35 falan. En azından özdebirde oyle yaptim. Ilk ayt denememdi. Matematikte integral-diziler-polinom eksik. Biyoloji zaten allaha emanet daha %10u bitti. Kimyada alamadığım şekilde mıçıyorum. Ustunden gecmem lazim. Kalan sürede bu netlerin en azından 50 direncini asma oluru var mi sizce? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
35 ayt'yi 55-60 yapma

-
-
Diziler, integral de -turevi biliyosan- kolay. Biyodan ezber konulari kas hizli, kimyadan da 11deki birkac konu hizlica biter zaten. 50 gelir hocam ama iyi calisman lazim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aphextripletDiziler, integral de -turevi biliyosan- kolay. Biyodan ezber konulari kas hizli, kimyadan da 11deki birkac konu hizlica biter zaten. 50 gelir hocam ama iyi calisman lazim.
yok hocam. kimyada konularım bitti ama soruları yapamıyorum. o anlamda tekrar üzerinden geçmem lazım. türev biliyorum. annem de biyoloji örtmeni
-
quote:
Orijinalden alıntı: taveuni
Bu mesaj silindi.bugün itibariyle evet. ilk ayt denememdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: taveuni
Bu mesaj silindi.bilmiyorum ki. yapıcam işte. yapamadığım soruların da analizini yapıcam
-
Hocam kimyada deli gibi deneme çöz netlerin uçar o zaman. Biyo da istikrarlı her gün kas. -
quote:
Orijinalden alıntı: aphextriplet
Hocam kimyada deli gibi deneme çöz netlerin uçar o zaman. Biyo da istikrarlı her gün kas.aynen kimya alan denemsi lazım gibi eyvallah
-
Daha iyisini bile yaparsin konuların daha eksik bitir 55 60 + yı gorursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: frenilum16
Daha iyisini bile yaparsin konuların daha eksik bitir 55 60 + yı gorursuneyvallah bakalım
-
iki ayda günde 10 saat ayt çalışması ile 70+ kaçınılmazdır. yeter ki süreklilik olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi End Of The Beginning -- 24 Nisan 2021; 20:32:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam buradaki zevzekler şimdi gelecek "günde 14 saat çalışırsan 2 ayda belki" falan yazacaklar. Ben 42 net yapıyorken deli gibi fen çalışarak 8 günde 55e çıktım. Tabi bunu fen ile yaptım. Matematik eksiğim olsa bu kadar hızlı kasamazdım. Ama önümüzde iki ay olduğunu hesap edersek 60 bence yüksek bir hedef değil
quote:
Orijinalden alıntı: GhastManTR
Hocam buradaki zevzekler şimdi gelecek "günde 14 saat çalışırsan 2 ayda belki" falan yazacaklar. Ben 42 net yapıyorken deli gibi fen çalışarak 8 günde 55e çıktım. Tabi bunu fen ile yaptım. Matematik eksiğim olsa bu kadar hızlı kasamazdım. Ama önümüzde iki ay olduğunu hesap edersek 60 bence yüksek bir hedef değilAslında matematikte konu bilme dışında pek eksiğim yok. Yani matematik kültürüm var. Kimya ve biyoloji biraz yamulttu beni fizikte yine 10 kusur yapıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: GhastManTR
Hocam buradaki zevzekler şimdi gelecek "günde 14 saat çalışırsan 2 ayda belki" falan yazacaklar. Ben 42 net yapıyorken deli gibi fen çalışarak 8 günde 55e çıktım. Tabi bunu fen ile yaptım. Matematik eksiğim olsa bu kadar hızlı kasamazdım. Ama önümüzde iki ay olduğunu hesap edersek 60 bence yüksek bir hedef değilYani matematiğim eksiklerimle beraber -yaklaşık 6~7 soru eder- 25 27 bandında. Konular tamamlanınca 30-32ye çıkacağını düşünüyorum. Tytyi 80den 100 yapmak evet belki imkansız gibi ama ayt için aynısını söyleyemiyorum
güncelleme: 50 oldu
-
Hocam 5 gunde hizli yukselttiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bysinavci
Hocam 5 gunde hizli yukselttinizkimyada konu eksiğim yoktu. unutmuştum. biyolojide de ilerledim biraz daha. ondan yükseldi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Northrop Grummankimyada konu eksiğim yoktu. unutmuştum. biyolojide de ilerledim biraz daha. ondan yükseldi
Alıntıları Göstermat ne düzeyde hocam ayt adına.
ayrıyeten bu arttırdığınız 20 net fen üzer,nden mi yoksa mat üzerinden mi oldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkincimat ne düzeyde hocam ayt adına.
ayrıyeten bu arttırdığınız 20 net fen üzer,nden mi yoksa mat üzerinden mi oldu.
Alıntıları GösterFen + mat üzerinden. Matematikte integral ve diziler bilmiyorum. Fende de biyoloji ve kimya arttirdim.
Matematikte 25 falan geliyor şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northrop Grumman -- 30 Nisan 2021; 1:0:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- raunt cevap anahtarı pdf
- ayt biyoloji kaynak önerisi
- ortodontist maaşı
- istanbul medeniyet üniversitesi yorumları
- 90 tyt 40 ayt kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X