Şimdi Ara

35 ayt'yi 55-60 yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar hemen konuya gireyim. Tyt 80-85 ayt ise 35 falan. En azından özdebirde oyle yaptim. Ilk ayt denememdi. Matematikte integral-diziler-polinom eksik. Biyoloji zaten allaha emanet daha %10u bitti. Kimyada alamadığım şekilde mıçıyorum. Ustunden gecmem lazim. Kalan sürede bu netlerin en azından 50 direncini asma oluru var mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diziler, integral de -turevi biliyosan- kolay. Biyodan ezber konulari kas hizli, kimyadan da 11deki birkac konu hizlica biter zaten. 50 gelir hocam ama iyi calisman lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aphextriplet

Diziler, integral de -turevi biliyosan- kolay. Biyodan ezber konulari kas hizli, kimyadan da 11deki birkac konu hizlica biter zaten. 50 gelir hocam ama iyi calisman lazim.

yok hocam. kimyada konularım bitti ama soruları yapamıyorum. o anlamda tekrar üzerinden geçmem lazım. türev biliyorum. annem de biyoloji örtmeni

• quote:

Orijinalden alıntı: taveuni

Bu mesaj silindi.

bugün itibariyle evet. ilk ayt denememdi

• quote:

Orijinalden alıntı: taveuni

Bu mesaj silindi.

bilmiyorum ki. yapıcam işte. yapamadığım soruların da analizini yapıcam

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt
    Hocam kimyada deli gibi deneme çöz netlerin uçar o zaman. Biyo da istikrarlı her gün kas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aphextriplet

Hocam kimyada deli gibi deneme çöz netlerin uçar o zaman. Biyo da istikrarlı her gün kas.

aynen kimya alan denemsi lazım gibi eyvallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70 ayt 75 olurmu
    geçen yıl açıldı
    90 TYT 70 AYT kaç k gelir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha iyisini bile yaparsin konuların daha eksik bitir 55 60 + yı gorursun

• quote:

Orijinalden alıntı: frenilum16

Daha iyisini bile yaparsin konuların daha eksik bitir 55 60 + yı gorursun

eyvallah bakalım

• iki ayda günde 10 saat ayt çalışması ile 70+ kaçınılmazdır. yeter ki süreklilik olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi End Of The Beginning -- 24 Nisan 2021; 20:32:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam buradaki zevzekler şimdi gelecek "günde 14 saat çalışırsan 2 ayda belki" falan yazacaklar. Ben 42 net yapıyorken deli gibi fen çalışarak 8 günde 55e çıktım. Tabi bunu fen ile yaptım. Matematik eksiğim olsa bu kadar hızlı kasamazdım. Ama önümüzde iki ay olduğunu hesap edersek 60 bence yüksek bir hedef değil

• quote:

Orijinalden alıntı: GhastManTR

Hocam buradaki zevzekler şimdi gelecek "günde 14 saat çalışırsan 2 ayda belki" falan yazacaklar. Ben 42 net yapıyorken deli gibi fen çalışarak 8 günde 55e çıktım. Tabi bunu fen ile yaptım. Matematik eksiğim olsa bu kadar hızlı kasamazdım. Ama önümüzde iki ay olduğunu hesap edersek 60 bence yüksek bir hedef değil

Aslında matematikte konu bilme dışında pek eksiğim yok. Yani matematik kültürüm var. Kimya ve biyoloji biraz yamulttu beni fizikte yine 10 kusur yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GhastManTR

Hocam buradaki zevzekler şimdi gelecek "günde 14 saat çalışırsan 2 ayda belki" falan yazacaklar. Ben 42 net yapıyorken deli gibi fen çalışarak 8 günde 55e çıktım. Tabi bunu fen ile yaptım. Matematik eksiğim olsa bu kadar hızlı kasamazdım. Ama önümüzde iki ay olduğunu hesap edersek 60 bence yüksek bir hedef değil

Yani matematiğim eksiklerimle beraber -yaklaşık 6~7 soru eder- 25 27 bandında. Konular tamamlanınca 30-32ye çıkacağını düşünüyorum. Tytyi 80den 100 yapmak evet belki imkansız gibi ama ayt için aynısını söyleyemiyorum  

• güncelleme: 50 oldu

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 gunde hizli yukselttiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysinavci

Hocam 5 gunde hizli yukselttiniz

kimyada konu eksiğim yoktu. unutmuştum. biyolojide de ilerledim biraz daha. ondan yükseldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Northrop Grumman

kimyada konu eksiğim yoktu. unutmuştum. biyolojide de ilerledim biraz daha. ondan yükseldi

Alıntıları Göster

mat ne düzeyde hocam ayt adına.

ayrıyeten bu arttırdığınız 20 net fen üzer,nden mi yoksa mat üzerinden mi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

mat ne düzeyde hocam ayt adına.

ayrıyeten bu arttırdığınız 20 net fen üzer,nden mi yoksa mat üzerinden mi oldu.

Alıntıları Göster

Fen + mat üzerinden. Matematikte integral ve diziler bilmiyorum. Fende de biyoloji ve kimya arttirdim.

Matematikte 25 falan geliyor şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northrop Grumman -- 30 Nisan 2021; 1:0:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.