Şimdi Ara

35-45 Border Char Degerlendırmesı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Asas Kastıgımı Daha Oncekı Konumda Belırttım Ama Bunu Asas Degılde Archery Yapsam Iyı Olurmu +7 ıb +7 chıtın Set yada +7 fp Sizde Hangısı
    1) Archery İtemler ; +7 ib +7 chitin Yada +7 Fp Set Walkyr Armor
    2) Assasian İtemler ; +8 Dual Cleaver +7 Chitin Yada +7 Fp Set Walkyr Armor Hangısı İş Yapar 35-45 Borderda Teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0p0ski -- 7 Mart 2008; 19:01:15 >

• uppss
  • kımsemı bılmıyor upss
  • yuh ya 30 okuma bırısı cevaplasın artık
  • uppppp
  • upppp kine uppp
  • 2 bende ama sonralarda pazar yapacam diorsan 1seç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: enosis751

2 bende ama sonralarda pazar yapacam diorsan 1seç

Nasıl Yanı Ne pazarı Yapıyımkı Anlamadım!
  • upppp
  • 45 lvl de archer skilleri kaçanı takip etmediği için asas ol
  • quote:

Orjinalden alıntı:  Photoshop ®45 lvl de archer skilleri kaçanı takip etmediği için asas ol
    Sagol
  • Arkadaşım sen 45lwl e kadriyi okçu sklleri açılıoo ama bence bp diz daha ucuza gelir eline 1toto üstüne 7fabric str takıları healt 6 felan ayarla deliadam alırsın ama senin kararın ama ben illa rogue olcam diorsan ben asas
  • kanka sen 2 yi seç assasian kasmak her zmn eğlencelidir.
  • Doğru ASsas zevklidir 2yi seç
  • walla bnm mage:wood +9 +7 paper set 3 hp 2 mp green dragon amulet+0 sora +9 +8 hp takılarla bide gryphonalrla borderda günde bazen 100 bazen 50 adam kesiorm 3 bordera girdim np 3 k
  • Tabikide asas çünkü okçunun 45- de tam tutan skill yok ! Biraz zorlanırsın.Ama asas ile bi 960 buff ile gerisi yalan^^
  • Archerden başka karakter tanımam borderde.Durdurulamayan bir şey.Arc Shot ile dehşet zevkli oluyor.Tabi 2 gün sora borderi bırakıp arrdream kasmayacaksan.
  • Tesekkurler @RuffLe 960 bufu napcan bende sc ler var
  • 45 olduğu için asas
    yoksa ardreamda 59 ol archer en iyidir
  • bence asas ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.