Şimdi Ara

35-40 BİN LİRA ARAÇ TAVSİYESİ ACİLL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kafam çok karışık bu konuda bi türlü istediğim aracı bulamadım aslında 1.6 tdı comfortline caddy benim isteklerimi karşılayan bir araç dizel manuel seri donanım konfor olarak ama tek kötü yanı hafif ticari ve ben artık bıktım bu araçlardan uzun bi süredir hafif ticari kullanıyorum artık otomobil kullanmak istiyorum lpg ye pek sıcak bakmıyorum dizel manuel konforlu donanım abartı istemiyorum abs asr esp olabilir bu şekilde bana bi otomobil tavsiye edermisiniz çok yol yapan biri değilim senede 10bin en fazla 15 bin km lpg li araç aslında istiyorum olabilir ama motor ömrünü yıprattığını fln duymuştum bi de söylemeyi unuttum performans ta istiyorum araçta performanstan kastım serilik ilgilenen arkadaşlara telekkür ederim şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Fluence O Konuda işini görür gibi Tabi Megane Full de Bulursun
    -Golf
    -Astra
    -Symbol
    -Clio
    -Accent
    -Getz
    -Peugeot 301
    Umarım Yardımcı Olmuşumdur
  • ben size Ford Focus u öneririm dizel+manuel 2008-2010 arası titanyum bulamayabilirsiniz ama collection veya trend x bulabilirsiniz o fiyat aralığına...

yada Ford Focus un Ghia 1.6 tdci modeline bakabilirsiniz 2007-2008 full+full

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 22 Haziran 2015; 15:17:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70-75 bin TL araba tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    450 bin tl araç tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.