Şimdi Ara

35.000 TL ye kadar 2.el araba arıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • önerim sizlere benzin-lpg tercihiniz olmalı hem bakım maliyetleri çok düşük dizele göre hem sessiz hem motor ömrü daha uzun hemde en önemlisi çevre kirliliği !

önerim mazda 3 tür

araçta birde prins lpg sistemi var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-keyfe-keder-satilik-208930399/detay

lpg taktırmanız gerekecek
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-kirmiziiiii-orjinal-degiseni-yok-sunroof-li-191636828/detay

lpg gerekli
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-beyaz-inci-180334299/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemy1907

quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

astra h kasa 1.3 dizel alabilirsiniz ama manuel şanzıman ile.opel bir dönem easytronic otomatik vitesli 1.3 dizel getirdi ama asla tavsiye etmem.o fiyata da istediğiniz her özelliği de bulmanız mümkün değil.

bir araç buldum, hasar kayıtsız onun üzerine gideceğim sanırım

Opel Corsa 1.2 Twinport Enjoy, 2008 model, lpg&benzin, 158 binde hb. (fiyat 27,500 tl)

km de yüksek ama alternatif fazla bulamadım.

heleki 1.2 çok cansız kalıyor benzinli olarak kullandım 2-3 saat kadar temiz bir araçtı ama 1.2 motor yetmiyor ve yakıtı çok dedi sahibi ne yaktığını ince ayrıntısını sormadım çok dedi o kadar

• quote:

quote:

astra h kasa 1.3 dizel alabilirsiniz ama manuel şanzıman ile.opel bir dönem easytronic otomatik vitesli 1.3 dizel getirdi ama asla tavsiye etmem.o fiyata da istediğiniz her özelliği de bulmanız mümkün değil.

Opel Corsa 1.2 Twinport Enjoy, 2008 model, lpg&benzin, 158 binde hb. (fiyat 27,500 tl)

1.2 olanlar dostum bende araştırdım fakat yarı otomatik olduğu için geri kaçırma yapıyor corsa alacaksan 1.4 olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 tl ye 300 km gidebiliyorum şehir içi. bence temiz az km li ve lpg siz bir araç al . kullan ne yaktığını gör .eğer gerek olur lpg taktır.
    ne kadar km yapacağını bilmiyorum . ama 10.000 yapmayacaksan çok da gerek yok .
    şimdiden kolay gelsin . artık araba bulmak gerçekten çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

quote:

1.2 olanlar dostum bende araştırdım fakat yarı otomatik olduğu için geri kaçırma yapıyor corsa alacaksan 1.4 olsun

bunu dikkate alacağım saolasın bilgi için, çünkü tam otomatik almalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: selim82

100 tl ye 300 km gidebiliyorum şehir içi. bence temiz az km li ve lpg siz bir araç al . kullan ne yaktığını gör .eğer gerek olur lpg taktır.
    ne kadar km yapacağını bilmiyorum . ama 10.000 yapmayacaksan çok da gerek yok .
    şimdiden kolay gelsin . artık araba bulmak gerçekten çok zor

gerçekten çok zor...

hafta içi netten vs.. bulamazsam önümüzdeki hafta sonu kısmetse araba pazarına gideceğim, bir de oradaki duruma bakayım...
  • Güncel...

1 Haftalık araç bulma-arama deneyimimden ortaya çıkan tek sonuç : Araba almak, ev almaktan çok daha zormuş :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.