Şimdi Ara

35.000-40.000 civarı Sıfır araç tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 35.000 - 40.000 arasında bütçem var sıfır araç olmasını istiyorum aile arabası olucak yılda 5-6 kere uzun yola çıkıyoruz oda ankara-niğde 360 km yoksa hep şehir içi kullanıcam.

Şimdi şu markaların modellerini tavsiye edin :

Ford , Volkswagen , Toyota , Hyundai , Honda , Renault , Opel

Ankara'da oturduğum için gidip bayi sinden satın alıcam.

• Bahsettiğiniz araçların hepsinin sedanı yok veya dizeli 40 bin tl lik bütçeyi aşıyor..

Anladığım kadarıyla Aracı çok kullanıcaksınız bunun içinde dizel almanız gerekir Bütçenizi max 40 bin tl olarak belirlediyseniz seçenekleriniz Baz versiyonlu araçlar için şu şekilde olucaktır ;

Opel Astra Sedan 1.3 CDTİ Ve Ford Focus 1.6 TDCİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 3 Mayıs 2010; 19:03:04 >
  • Sizin kriterlerinize uyan bir çok konu açılmıştır onlara da bakabilirsiniz ama o bütçeye alınabilecek en iyi c segmenti dizel olarak size astra classic III+komfor paket öneririm...
  • hb mi sedan mı ?
  • Karar verdim arkadaşlarımında desteğiyle %80 ihtimal ford focus tdci 1.6 sedan alıcam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Karar verdim arkadaşlarımında desteğiyle %80 ihtimal ford focus tdci 1.6 sedan alıcam .

Çok güzel bir araç ama 40binin biraz üzerine çıkmanız gerekir,hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Karar verdim arkadaşlarımında desteğiyle %80 ihtimal ford focus tdci 1.6 sedan alıcam .

Güzel tercih.Hayırlı olsun.Kazasız belasız binersiniz inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %80 focus mu ? ordaki oran %100 ve marka toyota olursa pişmanlıklara düşmezsin bence çünkü toyota sorunsuzluğu diye birşey var

saygılarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yotota Colorra

%80 focus mu ? ordaki oran %100 ve marka toyota olursa pişmanlıklara düşmezsin bence çünkü toyota sorunsuzluğu diye birşey var

saygılarla

ahahahahahaha
  • babam 1.5 yıldır kullanıyor 2009 elegant corollasını. ben de çok sık kullanırım. bugüne kadar gaz pedalı için geri çağrılmamız dışında bir sıkıntı yaşamadık. özellikle sade konsolu ve 3 boyutlu göstergeleri harika.
  • Astra 3 lerin fiyatı çok güzel görünmüştü geçenlerde gözüme, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yotota Colorra

%80 focus mu ? ordaki oran %100 ve marka toyota olursa pişmanlıklara düşmezsin bence çünkü toyota sorunsuzluğu diye birşey var

saygılarla

o kavram değişti toyota sorunluluğu diye bir kavram var artık.. dizel i30 al bak keyfine birde chip taktırırsan 320 torkla tokat manyağı yaparsın bir çok reklamı yapılan aracı..
  • insanın parasının olmasıda bi dert ne alacagını şaşırıyo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.