Şimdi Ara

34kdan 1.9kya çektim soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
34
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam temelim var yanlış yazdım .Kusura bakmayin.Calismadim temel atmaya uğraştım ders planını oturtmaya çalıştım.Beraber arkadaşım var aynı durumdayız .Onunla beraber yapmaya karar verdik.Kitap tavsiyeleriniz varmı kolay peki hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryulk

Hocam temelim var yanlış yazdım .Kusura bakmayin.Calismadim temel atmaya uğraştım ders planını oturtmaya çalıştım.Beraber arkadaşım var aynı durumdayız .Onunla beraber yapmaya karar verdik.Kitap tavsiyeleriniz varmı kolay peki hocam
    mat geo için birey a
    fen dersleri içinde birey a başlangıç için iyi olur
    türkçe sosyal vbde direkt orta-zor kaynaklardan başlayaiblirsiniz sorun olmaz
  • Sıfırdan mi başlayalım bide ?

• quote:

Sıfırdan mi başlayalım bide ?
    Çok iyi bildiğiniz konulara birdaha detaylı çalışmaya gerek yok üstünden geçseniz yeterli olur boşuna vakit kaybı olmasın.
  • Hocam çok teşekkür ederim.Zaman ayırdığın için.🤗🤗

• quote:

Hocam çok teşekkür ederim.Zaman ayırdığın için.🤗🤗
    Rica ederim yardımcı olabilmişimdir umarım.
  • Ne düşünüyorsunuz hocam? Tebrik ederim bu arada :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: despinaleaxo

Ne düşünüyorsunuz hocam? Tebrik ederim bu arada :)
    Tıp yada bilgisayar mühendisliği düşünüyorum hocam kararsızım.Tıpa daha yakınım ancakTeşekkür ederim
  • Aynen ben de bu sene 34k yım hocam evde bu seneki tyt puanım iyi olduğu için sadece AYT çalışıcam evde çalışacağım için gündüz okul düzeninde çalışıp akşamları serbest olayım diyorum bunda günlük 5-6 saat çalışma demek fikrini merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de Eylül ortasında başlasam yeter diyorum sadece AYT olduğu için sence ne yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • starixabanyedi kullanıcısına yanıt
    hocam fdd yeşil kapak 2015 basım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E5341BFEF

hocam fdd yeşil kapak 2015 basım mı ?
    2017 basım
  • starixabanyedi kullanıcısına yanıt
    Hocam ders videolarını izlerken not alıyormuydunuz.Yani not derken böyle her videodaki şeyleri yazıyormuydunuz? Yoksa izleyip hemen ardına sb sorumu çözüyordunuz ?
  • Dershaneye gittin mi? Gitmediysen yapamadığın soruları nasıl hallettin?

• Hocam günde kaç saat çalışıyordunuz ya da çalışma stiliniz nasıldı? Ben de mezuna kalmayı düşünüyorum da TYT kısmım iyi zaten AYT ye çalışmayınca sıçtım. Yani başlarsam direk bilgiler tazeyken Mat+ kimya kısmını direk AYT'den , Fizik tyt+ayt , biyo tyt + ayt den başlarım. Mantıklı mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf2156

Hocam ders videolarını izlerken not alıyormuydunuz.Yani not derken böyle her videodaki şeyleri yazıyormuydunuz? Yoksa izleyip hemen ardına sb sorumu çözüyordunuz ?
    Hayır yazmıyordum.Video izledikten sonra meb kitabından okuyup soru bankasından çözüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ey0p

Dershaneye gittin mi? Gitmediysen yapamadığın soruları nasıl hallettin?
    Gitmedim çözemediğim soruları kendim araştırarak çözmeye çalıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Hocam günde kaç saat çalışıyordunuz ya da çalışma stiliniz nasıldı? Ben de mezuna kalmayı düşünüyorum da TYT kısmım iyi zaten AYT ye çalışmayınca sıçtım. Yani başlarsam direk bilgiler tazeyken Mat+ kimya kısmını direk AYT'den , Fizik tyt+ayt , biyo tyt + ayt den başlarım. Mantıklı mı sizce?
    Mantıklı tyt çalışacaksan bile eylülden sonra tyt deneme +ayt çalışması şeklinde gitmeni öneririrm.Çalışma saati olarak minimum 4 maksimum 10 saat diyeyim ortalama olarak 6-7 saat çalıştım sene boyuncaç
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.