349 TL Anker SoundCore Life 2 Neo A3033 Hi-Res 60 Saat Çalma Süresi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Si Resmi web sitesi: https://www.anker.com/ae/products/variant/soundcore-life-2-neo/A3033Z11 |
349 TL Anker SoundCore Life 2 Neo A3033 Hi-Res 60 Saat Çalma Süresi Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Si
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
logo çakma beats olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anker Q10'a göre daha mı iyi? İkisini de kullanan arkadaşlar var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
q10 tam istediğim kalitede, ama sonuna kadar açsam da yetersiz kalıyor. bu da öyle mi acaba?
-
noise cancellation var mı anlayan ?
Kayıtlı kart ile alırsan 331 tl,
Aldım bir tane, şu an aktif kullandığım JBL E50BT var, bakalım aralarında ne fark var gelince anlarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 18 Haziran 2021; 23:41:38 >
Yaklaşık 11 aydır kullanıyorum almayı düşünen arkadaşlar için kısaca deneyimlerimi paylaşayım. Hafif bir dip ses mevcut ses çalmıyorken beni şahsen rahatsız etmiyor, ANC yok, uzun kullanımda (3-4 saat+) kafayı birazcık sıkabiliyor aynı sorun q10'da da var sanırım, sarjı gerçekten söylendiği gibi, ses yüksekliği büyük çoğunluk için yeterli olacaktır, bass sevenler için tek tuşla bass up özelliği var, 2 aygıta aynı anda bağlanabiliyor, ben ev kullanımında genel olarak memnunum.
-
soundcore life q10 ile life 2 neo arasında kaldım. tecrübeli arkadaşlar ve kullananlar fikir verebilirse sevinirim.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X