Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duggac

işlemleri tamamladım ağustosta askerim :) 1 - 31 temmuz arasında gel belgelerini al dediler bu iş bitmiştir

hocam son başvuru ne zaman ayrıca diploma olmadan çıkış belgesi falan geçerli olur mu ? bir bilgin oldu mu ?

bu arada şimdiden hayırlı tezkereler
  • @duggac

Hayırlı olsun dostum. Şimdiden hayırlı tezkereler.

İşlemlerini paylaşır mısın bizimle, sırasıyla hangi aşamalardan geçtin ?
  • Hala herkes son başvuru tarihini soruyor. Konuya açan arkadaş büyük Fontla yazabilir mi tarihi.

Başvuru için son tarih Haziranın son günü.
  • şuan işyerindeyim akşam detaylı şekilde yazarım arkadaşlar
  • arkadaşlar ben yaptığım işlemleri anlatayım umarım faydasını görürsünüz

öncelikle askerlik şubesine giderken her şeyiniz tam olsun ki orada sıkıntı çekmeyin işlemlerinizi hemen halledin. ben giderken yanıma diploma aslını ve 4 adet fotokopisini kimlik ve 4 fotokopi ve 8 adet resim alarak gittim fazla fazla ne olur ne olmaz diye. öğleden sonra gittim halıcıoğluna kimse yoktu direk içeri girdim ve tam karşıda numara alınan yer var oradaki görevliye ağustos ayında askere gitmek istediğimi söyledim fakülte mezunu olarak görevlide iki adet belge ve sıra numarası verdi. bu iki adet belgeyi doldurup kendi şubem olan şişli askerlik şubesine gittim (yine aynı binada) şubedeki bayana ağustosta askere gitmek istediğimi söyledim sonra dosyamı yandaki arşivden çıkartırdı diploma aslını istedi 2 adet fotokopi istedi kimlik ve fotokopilerini aldı iki adet fotoğraf aldı bazı sorular sordu ingilizce biliyormusun yüzme ailede hastalık varmı gibisinden daha sonra bir zarf verdi bununla kasımpaşa askeri hastaneye gidip muayene olup tekrar buraya geleceksin dedi ben de gittim muayene oldum komutan imzaladı kasımpaşada ve tekrar askerlik subesine geldim evrağı teslim ettim sonra dosyamdaki belgeleri güncelledi askerlik şube başkanına imzalattırdı 1 30 temmuz arasında gel belgelerini al dedi ve işlem bitti :)

halıcıoğluna giderken yanınıza mutlaka kalem alın ben almıstım iyikide almışım kantin kapalıydı ve çevrede kalem satan yok baya kişi kalem arıyordu :)

askerlik şubesinin önünden hemen minibüs kalkıyor kasımpaşa askeri hastaneye gidiyor sadece 1.50 TL dönüşte aynısı yine minibüs

kasımpaşa askerlik şubesindeki doktor saat 10:30 da geliyor saat 2:30 da gidiyor ona göre gidin yoksa bir gününüz kaybolur :)

son günlere sakın bırakmayın şu aralar bomboş rahat rahat yapabilirsiniz ama dediğim gibi muayene işi bozabiliyor yoğunluk çok olur ve zaman çok kısa

muayenede sadece soru soruyor birşeyin varmı gibisinden yok derseniz direk imzalayıp gidiyorsunuz

eğer kütüğünüz istanbul değilse herhangi bir şubeye yönlendiriyor görevli istanbuldaysa dosyanızı kendiniz alıp geliyosunuz arşivden işlem hemen bitiyor :)

varsa sorularınız cevaplarım aklımda kalanlar bunlar

• @duggac

Teşekkürler verdiğin bilgiler için dostum. Hayırlı tezkereler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

arkadaşlar ben yaptığım işlemleri anlatayım umarım faydasını görürsünüz

öncelikle askerlik şubesine giderken her şeyiniz tam olsun ki orada sıkıntı çekmeyin işlemlerinizi hemen halledin. ben giderken yanıma diploma aslını ve 4 adet fotokopisini kimlik ve 4 fotokopi ve 8 adet resim alarak gittim fazla fazla ne olur ne olmaz diye. öğleden sonra gittim halıcıoğluna kimse yoktu direk içeri girdim ve tam karşıda numara alınan yer var oradaki görevliye ağustos ayında askere gitmek istediğimi söyledim fakülte mezunu olarak görevlide iki adet belge ve sıra numarası verdi. bu iki adet belgeyi doldurup kendi şubem olan şişli askerlik şubesine gittim (yine aynı binada) şubedeki bayana ağustosta askere gitmek istediğimi söyledim sonra dosyamı yandaki arşivden çıkartırdı diploma aslını istedi 2 adet fotokopi istedi kimlik ve fotokopilerini aldı iki adet fotoğraf aldı bazı sorular sordu ingilizce biliyormusun yüzme ailede hastalık varmı gibisinden daha sonra bir zarf verdi bununla kasımpaşa askeri hastaneye gidip muayene olup tekrar buraya geleceksin dedi ben de gittim muayene oldum komutan imzaladı kasımpaşada ve tekrar askerlik subesine geldim evrağı teslim ettim sonra dosyamdaki belgeleri güncelledi askerlik şube başkanına imzalattırdı 1 30 temmuz arasında gel belgelerini al dedi ve işlem bitti :)

halıcıoğluna giderken yanınıza mutlaka kalem alın ben almıstım iyikide almışım kantin kapalıydı ve çevrede kalem satan yok baya kişi kalem arıyordu :)

askerlik şubesinin önünden hemen minibüs kalkıyor kasımpaşa askeri hastaneye gidiyor sadece 1.50 TL dönüşte aynısı yine minibüs

kasımpaşa askerlik şubesindeki doktor saat 10:30 da geliyor saat 2:30 da gidiyor ona göre gidin yoksa bir gününüz kaybolur :)

son günlere sakın bırakmayın şu aralar bomboş rahat rahat yapabilirsiniz ama dediğim gibi muayene işi bozabiliyor yoğunluk çok olur ve zaman çok kısa

muayenede sadece soru soruyor birşeyin varmı gibisinden yok derseniz direk imzalayıp gidiyorsunuz

eğer kütüğünüz istanbul değilse herhangi bir şubeye yönlendiriyor görevli istanbuldaysa dosyanızı kendiniz alıp geliyosunuz arşivden işlem hemen bitiyor :)

varsa sorularınız cevaplarım aklımda kalanlar bunlar

Ben diplomayı biraz geç alacağım. büyük ihtimal son günlere kalır benim iş. Baya kalabalık olacağı kesin. Ben kütük başka şehirde, ben yabancılar şubesine gideceğim herhalde. Böyle bir bilgin var mı acaba?

• hocam kütüğün istanbul değilse herhangi bi şubeye yönlendiriyorlar demişsin..benim kütük istanbulda degil ama ikametim burada...şimdi kütüğün oldugu ile falan göndermesinler? biraz daha açarmısın bu durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

Hala herkes son başvuru tarihini soruyor. Konuya açan arkadaş büyük Fontla yazabilir mi tarihi.

şimdi başvurmakla haziranda başvurmak arasında fark var mı =?

benim tecil bitim 12 haziran 2012 ..... şimdi gidip bozdurmak avantaj sağlar mı?

Ağustosta gitmem lazım askeriye kontenjanım doldu sonra gel diyebilir mi ?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_1510

Zeytinburnu Askerlik Şubesinde işlem yaptıran varmı daha önce ? Muayene şube içindemi oluyor yoksa başka yere sevk ediyorlarmı ?

Ben geçen sene ağustos ayında yüksek lisans için tecil ettirmiştim o zaman zeytinburnu muayane için seyitnizamda bulunan sağlık ocağına göndermişti. hala oraya gönderiyorlar. Geçen hafta ağustosta gitmek için tecili bozdurdum hiç bir evrak istemediler( geçen sene tecil ettirirken zaten lazım olan her belgeyi almışlardı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

Hala herkes son başvuru tarihini soruyor. Konuya açan arkadaş büyük Fontla yazabilir mi tarihi.

şimdi başvurmakla haziranda başvurmak arasında fark var mı =?

benim tecil bitim 12 haziran 2012 ..... şimdi gidip bozdurmak avantaj sağlar mı?

Ağustosta gitmem lazım askeriye kontenjanım doldu sonra gel diyebilir mi ?

Teşekkürler...

Şuan başvurabilirsin. Sana avantajı, şuan askerlik şubeleri tenha, son günlere doğru kalabalıklaşır. Sen Şimdi gidersen rahat rahat işini halledersin. son güne bırakacak olanlar(Bknz: ben) kalabalık olacağı için biraz zorluk çekebilir.

• merhaba arkadaşlar;

Geçen hafta, ağustosta'12 de askere gitmek için tecili bozdurdum. Şubedeki memur 01-31 temmuz tarihleri arasında sarı zarfı almaya gelirsin dedi. Benim sormak istediğim konu; iş yerinden tazminatımı almam için sevk belgesi (tmm sevk) yazan bir belgeyi vermem gerekiyor.(Üzerinde kişisel bilgileri eğitim durumu 01-04 ağustos 2012 arasında yapılacak olan sınavın adres bilgileri iaşe bedeli gibi bilgilerin bulunduğu bir belge istedi şirket) Bu belge sarı zarfın içinde mi yer alıyor yoksa sarı zarfın dışında mı veriliyor. (Sarı zarfın sınava kadar mıydı teslim olana kadar mıydı açılmayacağına dair bir şeyler söylediler) SEVK BELGESİ (TMM SEVK) yazan belgeyi ne zaman alabilirim. Temmuzdan önce gitsem verirler mi acaba?
  • Ben de yüksek lisans yaptığım okula dilekçemi verdim kayıt dondurmak için. Biz hallederiz sizin gitmenize gerek yok dediler şubeye, bakalım takip ederim yine de arada. Hayırlısı olsun. Listeye eklenelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç gün önce e-devlet'te dolaşırken milli savunma bakanlığının olduğu bölüme girdim. Orada sevk edilecek eğitim merkezi bölümü var. Oradan hangi birliğe kısa dönem /uzun dönem mi olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Şu an için bir şey yazmıyor ama biraz soruşturdum temmuz ayı içinde sarı zarfı aldıktan sonra orada görünüyormuş nereye gideceğimiz.Sınavdan sonra açıklanan ise gidilecek birlikteki sınıf belirleniyor.Gidilecek birliği öğrenmek için 9/10 Ağustosa kadar beklemeye gerek yok. Takip etmekte fayda var e-devlet'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukmad

Bir kaç gün önce e-devlet'te dolaşırken milli savunma bakanlığının olduğu bölüme girdim. Orada sevk edilecek eğitim merkezi bölümü var. Oradan hangi birliğe kısa dönem /uzun dönem mi olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Şu an için bir şey yazmıyor ama biraz soruşturdum temmuz ayı içinde sarı zarfı aldıktan sonra orada görünüyormuş nereye gideceğimiz.Sınavdan sonra açıklanan ise gidilecek birlikteki sınıf belirleniyor.Gidilecek birliği öğrenmek için 9/10 Ağustosa kadar beklemeye gerek yok. Takip etmekte fayda var e-devlet'i

Bak bu iyiymiş
  • Nasipse Ağustosta askerdeyim. Gideceğim yer belli, Samsun. Sonrasına bakacağız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orthomike

Nasipse Ağustosta askerdeyim. Gideceğim yer belli, Samsun. Sonrasına bakacağız...

mesleğin nedir acaba?Doktorsan samsun olması çok yüksek ihtimal de; doktor değilsen samsun olduğunu nereden öğrendin :) torpil falan mı var yoksa
  • evet doktorum. bedelli fena vurdu, herkes bedellide, nisanda sadece 3 kişi gitti, benim uzman olduğum alandan...o yüzden büyük ihtimal de uzun dönem çıkar...
  • merhabalar

haziran ayı içinde başvuru yapıldıktan sonra kesin olarak ağustosta asker olabileceğiniz ne zaman bildiriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

merhabalar

haziran ayı içinde başvuru yapıldıktan sonra kesin olarak ağustosta asker olabileceğiniz ne zaman bildiriliyor ?

bildiğim kadarıyla hazıranda basvurursan yuzde 99.9 agustosta askersin hocam..az basvuru olan donemlerden bırı oldugu ıcın alınmama gibi bi durum olmaz bence..ben nısanda geldim 345 im..kimse bana tamam asker olucaksın dıye bısey bıldırmedı :) subatta basvurdum nısanda gittim..

eğirdir dağ komando okulundan sevgiler..agustosta buraya gelcek olanlara şimdiden geçmiş olsun diyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.