Şimdi Ara

345 tyt matı bu sorular için çözüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 345 tyt matı bu sorular için çözüyorsunuz

Kitapta beğendiğim ,zorlandiğim,orta dereceli , düşündüren ,kaliteli soruları işaretlemiştim.Resimdekiker dışında biraz daha var daha kesmedim.(resimdekilerin 2 kayı kadar)

Tahminleri alalım sizce buradan veya PM den toplam kaç kişi bu soruları isteyecek?
    Dostlar kusura bakmayın ama atamam.Bugüne kadar rakip elemeye çalışmak gibi aciz bir insanın yapacağı şeyleri yapmadim ama karşıma rakip çıkaracak kadar da aptal değilim.Bu yüzden hic istemeyin.Bu bir sınav sonuçta herkes birbirini virgüllerle geçiyor.1 netle istediğin üniversiteyi bazen kaybedebiliyorsun.

Şimdi bi kaç tane arkadaş çıkıp diyecek ki " ne diye bu konuyu açtın " söylemekte haklılar da.

Bu konuyu açmamın sebepleri
    1-Forumda çok görüyorum 345 i bitirirsem kaç net yaparım diyen arkadaslari.Bu arkadaşlar görün kitabi bu kadar soru için cozuyorsunuz.Bu kadar soru size kaç net yaptırabilir orası muallak.Bir tek bu kitap değil bir çok kitabi cozmenizin sebebi o bir avuç soru.Bu kadar para vermemize değiyor mu bilmiyorum.
    (345 temel-orta arası bir kitap o seviyedeyseniz çözebilirseniz klasik soruları belki sizi hızlandırır)

2-İlkini tekrar okuyun yazacak bir sey bulamadım :)

3-Sizde benim gibi soruları işaretleyin siz kitabi bitirdikten sonra karşılıklı olarak soruları değiştirebiliriz.345 dışındaki kaynaklar olur sadece.Bunu zaten cozdum.

Tekrardan kusuruma bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demek boyle oynuyoruz sana bir daha yardimci olan namert o zaman

Daha once yardimci oldum mu bilmiyorum gerci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Linç is coming.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Valla hocam başka konularda insanlara yardımcı olurum ama ben bu kitabı bitirmek için belli bir vakit harcadim emek gösterdim hic bir şey yapmayan adamada atmak olmuyor.

• Hocam seçtiğin sorular muhtemelen hepsi özel, özgün, yeni ve düşündürücü sorular fakat o soruların muhtemelen çözüm için tek güzel yöntemi vardır ve sen bu soruları kesip, bakarak soruyu ezberlemeye çalışıyorsun. Sınavda asla aynı soru gelemez ve bu şekilde de çözemezsin. Bu soruları cevabına bakmadan çözdüysen kesip bakmana gerek yok. Aksi halde vay be ne güzel soru yapmışlar diye gezersin.
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Yok hocam.Bunları soru defterime yapıştırıp arada bir tekrar edeceğim.

• Hocam matematigim iyi seviyede. 345 i sadece osym tadinda ve orjinal sorularini cozmek icin almayi dusunuyordum. Sizce degmez mi yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • victorious195 V kullanıcısına yanıt
    Onlar için çözülebilirde.ÖSYM tadında sorular ve orijinal soruların hepsi zor değil hatta çoğunluğu zor değil bilgin olsun ama çöz piyasadaki çoğu kaynaktan iyidir soruları.

• boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    Tamamdir tesekkurler

• İlginç bir konu
  • Ya ona bakarsak tyt mat için geometri haricinde yapacağınız hiçbir çalışma size net kazandırmaz ki. Maksimum size 30'ar saniye kazandırır gelebilecek birkaç problem harici soru başına. Tyt'nin matematik kısmında; soruların ne dediğini anlayıp, ona göre mantıksal denklemini vs oluşturup sonrasında sorunun çözümünü yapmaya başlamak gerekiyor çoğu zaman. Çözüp çözebileceğiniz hiçbir kitap size bunu nasıl yapacağınızı öğretmez ki. Sadece daha hızlı 4 işlem yapmayı öğretiyor piyasadaki sözde tyt mat kitapları. Bana kalsa klasikleşmiş faizdir şudur budur kalıbındaki soruları bulunduran problemler kitapları haricinde tyt mat kitabı almanın bir mantığı yok. O problemler kitabı da olası bir benzer soru gelmesi durumunda el pratikliğiyle yine süre kazandırması adına.

• boş adamdan bi boş konu daha
  • management inf systems kullanıcısına yanıt
    Biraz laf atam da beğeni alam.

• Kusuruna baktım kusura bakma. Neyse bizi bu hale getiren hayatı silgiyle sileyim.

• Yaw tyt icin sadece problemler ve geometri coz tyt ye oyle gir iste.

Ama 345 ayt cikinca alinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre35 -- 17 Eylül 2018; 8:49:12 >
  • ben bu soru bankasını bitirdiğimde zaten hepsini çözmüş olacağım yani sanki çok secret sorular
  • Bu neydi şimdi

• worldpartner W kullanıcısına yanıt
    İşte bende diyorum ki bu soru bankasındaki kaliteli sorular bunlar.gerisi her kitapta olan sorular.

Sen bunları 1 günde çözüp bitirirsin ve kitabın hepsini çözmüş gibi olursun.

• aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    Sende mi bürütüs

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.